Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Visa diena darbe savojau apie...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 17, 21:05)
nu cit,bobelės.
Nepadedat tikrai biggrin.gif

jei tave tai paguos, kai buvau tavo metu neturejau nei vienos sukneles, o tik vienus ... ne dvejus dzinsus(vienus suplesytus).... vietoj delninukiu ir panasiu dalyku turejau tik viena kuprine biggrin.gif viena odini svarka ir viena dzinsine striuke... pora megztiniu ir labai daug, gal kokias 5 maikes biggrin.gif taip, kad brangioji, esi labai turtinga biggrin.gif o pagrindinis, vienintelis ir mylimiausias papuosalas buvo pasidarytas pacios is ledu pagaliuku biggrin.gif na, dar labai daug odeliu ant rieso nesiojau biggrin.gif o batus turejau vienus, visiems metu laikams ... biggrin.gif

padejau? bigsmile.gif
Atsakyti
nu,merginos-visos isgyvenom ir geru,ir blogu laiku,o cia juk daiktai,ju bet kada gali isigyt,jei,zinoma,pinigu turi biggrin.gif

aga,faina,mb ryt sake,jei geras oras bus-varysim prie juros biggrin.gif

o mano svajone vis dar yra shalimar perfume wub.gif
Atsakyti
Hmm...nu gal biškel,Nostalgie biggrin.gif

Jūūūūūraaaaaaa happy.gif
Jau kai noriu,negaliu.Ir geriausiu atveju tik rugpjūtį ten nusigausiu,jei iš vis nusigausiu sleep.gif
Atsakyti
na,cia biski ot,bet man ir LT gyvenant,jura buvo kazkas labai tolimo,nes vaziuot vos ne per visa Lietuvele tekdavo,o cia-puse valandos,kartais dar maziau ir mes pajury thumbup.gif kaip tik diena siandien pasakiska,gal ir cia vasara pagaliau ateis.

Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 18, 09:13)
Hmm...nu gal biškel,Nostalgie biggrin.gif
Jūūūūūraaaaaaa happy.gif
Jau kai noriu,negaliu.Ir geriausiu atveju tik rugpjūtį ten nusigausiu,jei iš vis nusigausiu sleep.gif

as kita savaitgali varau, nenoriu bet reikia...
Atsakyti
Sveikos, merginos, ruošiu bakalauro baigiamąjį darbą apie pirkimo įpročius ir juos lemiančius veiksnius, būčiau dėkinga, jei prisidėtumėt ir užpildytumėte klausimyną 4u.gif http://www.manoapkla...ausa/223132669/ Iš anksto ačiū
Atsakyti
Nenori?Prie jūros? umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 18, 13:19)
Nenori?Prie jūros? umn.gif:

si karteli nenoriu
Atsakyti
nusipirkau suknele wub.gif kas svarbiausia, kaip man siuta, tinka idealiai, ant mano neidealios figuros bigsmile.gif parasiau ir pagalvojau.... vadinas neidealiai pasiuta suknele unsure.gif ai... bet svarbu man tinka ir labai dziugina mane biggrin.gif einu fotografuot nail.gif o ryt su ja eisiu i miesta maivytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 18, 19:47)
nusipirkau suknele  wub.gif kas svarbiausia, kaip man siuta, tinka idealiai, ant mano neidealios figuros  bigsmile.gif parasiau ir pagalvojau.... vadinas neidealiai pasiuta suknele  unsure.gif ai... bet svarbu man tinka ir labai dziugina mane  biggrin.gif  einu fotografuot  nail.gif o ryt su ja eisiu i miesta maivytis  rolleyes.gif

vaizduuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
blusturgyje pirkta gobelenine, tik spalvos ne tokios aktyvios... cia blicas pasidarbavo, nes be jo nieko nesimate unsure.gif

user posted image

siandienine suknele wub.gif kuri realiai apsirengus, atrodo visiski '50-ieji... rolleyes.gif apacia laaaabai plati... o sitaip liudnai atrodo, nes ji visiskai slapia, tik istraukta is skalbykles biggrin.gif ilgis vos zemiau keliu, jauciu toki ir paliksiu g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 18 gegužės 2010 - 20:07