QUOTE(Corsica @ 2010 08 25, 13:23)
Na del tu kainu tai idomiai Rygoj
man irgi ne karto nera davusios cekio. Nors kiek pamenu is SM, tai buvo mergaites, kurios paparase isaiskinimo ir paskui cekio. Taip paskui gal jau po tokiu bajeriu nebemausto? Pvz as vaziavau leistis LIT, tai visada mokedavau 85 latus, bet viena karta mokejau 95 latus
Pasake, ir sumokejau, o vyras paskui bambejo puse kelio, kaip jos pinigus darosi... Is tiesu, tai man atrodo, akd is musu, lietuviu, jos gerai gyvena, nes apskaitos tai ten jokios. O ir siaip, kada paskambinsi, visada be problemu susiderinti laika. Aisku, tas yra labai patogu ir mums
Reiks jauciu pradeti imti cekius
Beje, man pirmas vizitas kainavo 200 latu, bet pridare tikrai daug tyrimu ir vyrui dar. Tai atsiunte berods 3 lapus - 2 mano tyrimu ir 1 vyro.

Reiks jauciu pradeti imti cekius

Beje, man pirmas vizitas kainavo 200 latu, bet pridare tikrai daug tyrimu ir vyrui dar. Tai atsiunte berods 3 lapus - 2 mano tyrimu ir 1 vyro.
Na jei yra rezultatas

Taciau man neduoda ramybes, kad kazkas cia ne tas. Siandiena kaip tik grizom po antro vizito. Bandziau paklausti kas yra imuninis nevaisingumas, tai atsakymas tooks miglotas buvo, atseit kaip tik po postkoitalinio testo ji tai ir nustato, nes ima meginius is keturiu vietu (viena is ju is gimdos vidaus

Jus gal apsvieskit mane, nes as visiskai pasimeciau