Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Labas rytas merginos 4u.gif
Gal galetumete pakomentuoti mano rezus. Pries IVF jau buvo darytas IgG testas (reiks surast), bet Bykova liepe kartoti. Stai:
>>! EBV-EBNA IgG - 5.19 ISR (0.00-1.50)
>> CMV IgG - 2.18 ISR (0.00-1.50)
HSV 1 IgG - 100.00 RU/ml
>>! HSV 2 IgG - 2.86 ISR (0.00-1.50)
Kopeja IgE notesana 73.2 IU/ml (0.00-87.00)

Dar pazymetas Homocisteins 8.71 nkmol/L (3.00-5.00)

Aciu!
Skambinsiu uzsirasyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ko cia taip tylu?... g.gif
Siandien Bykova atsiunte mano tyrimu ats (as net nespejau jai parasyt - pati pirma atsiunte didis.gif )
Tai va, burnoj kazko rado, kad liepe eit pas LOR pasirodyt blink.gif tame lape, kur ji atsiunte burnos ats, tai ranka prikeverzota latviskai, bet kiek issifravau, ten rasta Candida, kazkas is Streptokoku gimines, Staphyl.... (neiskaitau toliau). Nu karoc, reikalu pilna doh.gif nors is kitos puses, kai kas is tu siaubunu, manau, yra sukelti mano astmos inhaliatoriaus, nes jo anotacijoj parasyta, kad gali ivairiu grybeliu atsirast doh.gif

Del kraujo tyrimu parase, kad yra pagerejimas, lyginant su ankstesniais tyr. Na, matau, kad ferritin jau 23,3 (ziema buvo 11,99), magnis, kalcis irgi normalus (nors ir pries tai ok buvo), o va Homocisteino, nei tu vit. B visokiu netyre si karta g.gif

tik ziuriu, kad EBV-EBNA IgG - 83.00 si karta, o ziema buvo 4,02 blink.gif doh.gif bet tai tas IgG reiskia kazkada prasirgta?
ir dar pamirsau ka reiskia - Kopeja IgE notekšana - 120.00 (norma 0 - 87) doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif del tyrimu atsakymu tai mums atrasydavo kita diena ar po keliu dienu ,tikriausiai ji kada laiko turi ,nepergyvenk kad tyrimu nekomentavo o liepe atvaziuoti ,nes mums tai pat buvo ,rado bakteriju ,tik nepergyvemk man atrodo kad nieko baisaus 4u.gif norejau paklausti kurios vazinejat pas Treisa ar sakot jam kad vaziuotat pas Bykova ,nes kiek supratau Lietuvoje skeptiskai ziuri i Bykova blush2.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 08 24, 21:08)
nes kiek supratau Lietuvoje skeptiskai ziuri i Bykova blush2.gif aciu.

Sveika, na taip, į Bykovą Lietuvoje bent jau mano gyd. žiūri skeptiškai. Kažkada kai užsiminiau, ji pasakė, jeigu nori, mes irgi galime tau litrą vyro kraujo suleisti biggrin.gif
Na, nelabai sutikau su ja, bet tada susilaikiau nuo vizito pas Bykovą... dabar dėl to gailiuosi, bet kas padaryta, to nebepakeisi, laiko nesugrąžinsi...
Vienu metu nemažai merginų pas ją lankėsi, ko tai sumažėjo g.gif O gal tik nesidalina patirtimi. g.gif Kažin kokie rezultatai po jos injekcijų? Kiek seku, euromergelei nepasisekė, dėl ko labai gaila... Kažin kaip kitoms sekėsi???
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 08 24, 20:50)
Sveika, na taip, į Bykovą Lietuvoje bent jau mano gyd. žiūri skeptiškai. Kažkada kai užsiminiau, ji pasakė, jeigu nori, mes irgi galime tau litrą vyro kraujo suleisti biggrin.gif
Na, nelabai sutikau su ja, bet tada susilaikiau nuo vizito pas Bykovą... dabar dėl to gailiuosi, bet kas padaryta, to nebepakeisi, laiko nesugrąžinsi...
Vienu metu nemažai merginų pas ją lankėsi, ko tai sumažėjo g.gif O gal tik nesidalina patirtimi.  g.gif Kažin kokie rezultatai po jos injekcijų? Kiek seku, euromergelei nepasisekė, dėl ko labai gaila... Kažin kaip kitoms sekėsi???

O kaip manot kaip atrodytu jei paprasyciau tyrimu kainininko g.gif biggrin.gif
mes sumokejom 240 latu, o padare viso labo bendra kraujo, IgG-M, Homocisteina, tepineli, na ir aisku ilga 2 valandu konsultacija. Ar tik man atrodo kad tai yra labai daug? g.gif doh.gif
Atsakyti
siap tai daug sumokejot ,mes tik pirma karta mokejom 200 latu ,nes dare visus tyrimus ,sekancius kartus jau mokejome maziau ,tikrai butu ydomu pamatyti ju kainininka,kiek supratau tai tyrimai brangus,labai butu ydomu suzinoti kurioms Bykova padejo ,jei nesunku atsiliepkit kurios po Bykovos gydimo tapote nestuke.gif ,mane labjausiai domina IVF blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 08 24, 21:52)
siap tai daug sumokejot ,mes tik pirma karta mokejom  200 latu ,nes dare visus tyrimus ,sekancius kartus jau mokejome maziau ,tikrai butu ydomu pamatyti ju kainininka,kiek supratau tai tyrimai brangus,labai butu ydomu suzinoti  kurioms Bykova padejo ,jei nesunku atsiliepkit  kurios po Bykovos gydimo tapote  nestuke.gif ,mane labjausiai domina IVF blush2.gif

mes ir pirma karta apie 200 latu mokejom, antra karta kazkur tarp 80-90 (nebepamenu), o trecia karta 97 latus. Kai pries pirma vizita klausiau kiek pinigu atsivezt, tai man tepasake, kad konsultacija kainuoja 35 latus, o visa kita kaina priklausomai nuo paskirtu tyrimu. g.gif Tyrimu kainyno ten niekur ner iskabinta net pacioj klinikoj, kaip mes priprate privaciose klinikose LT matyt, kiek koks tyrimas kainuoja doh.gif Tai MB vis pabamba, kad jie net kasos cekio neduoda, kai moki pinigus, kad matytum keli tyrimai uz kokias sumas padaryta doh.gif

Is SM zinau, kad vaina mamyte jau augina leliuka po Bykovos injekciju, ir dar tris nestuke.gif tikrai zinau, bet gal yra ir daugiau, nes mazokai rasanciuju... unsure.gif

kazin kaip Butvilei sekasi g.gif nebeuzsuka cia unsure.gif euromergele?... zinau, kad vazinejo i RRC, tik jiems kazkas nepavyko, neuzsekiau gerai apie ja...
Atsakyti
taip as ir pagalvojau, kodel tu cekiu neduoda doh.gif Sumoki didziulius pinigus ir nesupranti uz ka, niu sitas man labai nepatiko g.gif galetu kaininkas buti iskabintas ar siaip ataskaita duotu.
Atsakyti
Sveikutes,
na pati negaliu nuvykti pas Bikova tai ji man liepe pasidaryti tyrimus kelis cia

hamocistein,magni,herpes ir pilna kraujo tyryma plius formule( kas ta formule)???
Atsakyti
Na del tu kainu tai idomiai Rygoj g.gif man irgi ne karto nera davusios cekio. Nors kiek pamenu is SM, tai buvo mergaites, kurios paparase isaiskinimo ir paskui cekio. Taip paskui gal jau po tokiu bajeriu nebemausto? Pvz as vaziavau leistis LIT, tai visada mokedavau 85 latus, bet viena karta mokejau 95 latus g.gif Pasake, ir sumokejau, o vyras paskui bambejo puse kelio, kaip jos pinigus darosi... Is tiesu, tai man atrodo, akd is musu, lietuviu, jos gerai gyvena, nes apskaitos tai ten jokios. O ir siaip, kada paskambinsi, visada be problemu susiderinti laika. Aisku, tas yra labai patogu ir mums ax.gif
Reiks jauciu pradeti imti cekius g.gif
Beje, man pirmas vizitas kainavo 200 latu, bet pridare tikrai daug tyrimu ir vyrui dar. Tai atsiunte berods 3 lapus - 2 mano tyrimu ir 1 vyro.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 08 25, 11:58)
Sveikutes,
na pati negaliu nuvykti pas Bikova tai ji man liepe pasidaryti  tyrimus kelis cia

hamocistein,magni,herpes ir pilna kraujo tyryma plius formule( kas ta formule)???

as tai paprasciausiai skambinu i kokia nors laboratorija (endemik, via medica ar panasiai) ir bandau papasakot, kokiu tyrimu reikia, ir kol kas visada tose laboratorijose zinodavo, ka reik padaryt smile.gif
O formule tai man atrodo, kad ji omeny turejo Leukocitu formule, bent jau man ja visada Bykova daro.
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 08 24, 22:52)
labai butu ydomu suzinoti  kurioms Bykova padejo ,jei nesunku atsiliepkit  kurios po Bykovos gydimo tapote  nestuke.gif ,mane labjausiai domina IVF blush2.gif

Sveikos, merginos 4u.gif
Pradėjau skaityt šį skyrelį. Turėjau 7IUI, be rezultato. Ginė sako, IUI padarytų dar vieną nebent, o taip tik - IVF.
Mąstau, ką daryt ir kur daryt. Jei IVF, tai tikriausiai LV.

Sakykit, o Bykova padeda per/prieš IVF, ar aplamai padeda pastot, net ir natūraliai?

Noriu kažkaip visus variantus išbandyt prieš rimtas procedūras.
Atsakyti