O aš, žinokit, pasimetime. Šį ciklą turėjom daryti IUI. Bet, atrodo, nesigavo. Tvarkingai nuėjau pas ginę 2 c.d., sutarėm bandyti tik leidžiamais vaistais (puregon) po 50/dienai nuo 3 c.d. Tarpinė apžiūra buvo 9 c.d., pažiūrėjo, kad dar labai maži ir liepė ateiti kaip šiandien (13 c.d.). Aš numačiau, kad bus paūgėję ir kad greičiausiai šios savaitės ketv. -penkt (15-16 c.d.) darysim IUI. Susiplanavau trečiadienį palėkt į Rygą (nes liepta LIT daryti kelios dienos prieš IUI), pasiėmiau atostogų ir še, kad nori. Nuvarau, apžiūrėt savo derliaus, o gi, mano folikulai nieko nepaaugę

Dar to nėra buvę, kad po 10 dienų leidimosi vaistų, niekas neužaugtų

Ginė sakė, nebėra prasmės vaistų toliau leistis. Tad nuplaukė mano IUI
Kai pagalvoju, idealiai viskas buvo suplanuota. Šis mėnesis laisvesnis buvo, o kitą savaitę į komandiruotę išvarau, tad iki to laiko planavau viską spėti. Ir še tau, planuok kiek nori, o bus taip kaip bus

Deja, kitą mėnesį ištisai išvažiavus būsiu, tad apie IUI pamiršti reikia. Tai dabar klausimas -ar man reikia šį ciklą pas Bykovą važiuoti, ar ne. Dariau 2 LIT, bet jei dabar du mėn. kaip nedarysiu IUI, tai man dar papildomus 2 LIT reiks pasidaryti?

Ar sekantį LIT darytis prieš IUI (gal už poros mėn)?
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2010 08 17, 15:10)
gavau is Bykovos atsakyma, kad pas mus dideles problemos ir reikia butinai atvykti, kad viska isaiskintu

tai dabar neramu kokios tos problemos ir ar imanoma pasalinti jas, kad kuo greiciau

nes jau metai spaudzia
Ar kuriai taip buvo, kad neparasytu atsakymu emailu ir parasytu, kad reikia atvykti?
nepergyvenk labai. Ir mums panašiai sakė -didelės problemos, telefonu negaliu komentuoti, reikia atvažiuoti. O kai nuvažiavom, iš tų didelių problemų, liko tik mažos

ir pradėjom procedūras taikyti.
O iš gautų tyrimų atsakymų, pati negali matyti, kas pas jus negerai?