Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(rozele78 @ 2010 09 28, 10:34)
Merginos kokia jusu nuomone apie skrandzio bakterija pylori? Bykova turbut pas visas rado? na aisku pas mane ja rado taip pat ji darydama pas save tyrimus ir liepe Lt pasidaryti skrandzio bakterijos tyrima ar tikrai ji yra ir zinoma ji pas mane labai aktyvi. Tai Bykova motivuoja, kad reikia gydyti antibijotikais  g.gif pasak mediku LT ja randa 80 proc. zmoniu ir jos gydyti nereikia tik tuo atveju jei yra skrandzio opa, o jei ir gydysi tai po metu gal dvieju ji vel atsiras. Tai va niekaip nesuprantu kam Bykova kisa mums antibijotikus? Ar jus geret antibijotikus del tos bakterijos?

Man Bykova sake kad antibiotukus reikia gert tik krastutiniu atveju, ir kad jie nuzudo imuniteta. Tai suprask dabar..... Beje sios bakterijos man taip pat neieskojo.. g.gif
Kaip ji pasirenka kam ka tirt g.gif

Kalbedama su Trejsu, minejau kokius tyrimus mums padare Bykova, tai jis stengesi svelniai pasakius patylet apie ju (ne)reikalinguma, atseit pastojimui tai itakos neturi. doh.gif
Vat ir suprask kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 09 28, 12:22)
Kalbedama su Trejsu, minejau kokius tyrimus mums padare Bykova, tai jis stengesi svelniai pasakius patylet apie ju (ne)reikalinguma, atseit pastojimui tai itakos neturi.  doh.gif
Vat ir suprask kaip nori...

manau kiekvienas medikas laikosi tam tikros 'mokyklos', nuostatu, sampratu, kas yra 'tinkamas' gydymas-vieno bedro nera. Tokiu skirtingu suvokimu yra begale, taciu mes bandom pasinaudoti kiek imanoma daugiau, nes manau daugelis patyre vienos nuomones siauruma, neatitikima situacijai ir pan. Tsakant, griebiesi visko, kas bent kruopelyte galetu padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 28, 11:52)
manau kiekvienas medikas laikosi tam tikros 'mokyklos', nuostatu, sampratu, kas yra 'tinkamas' gydymas-vieno bedro nera. Tokiu skirtingu suvokimu yra begale, taciu mes bandom pasinaudoti kiek imanoma daugiau, nes manau daugelis patyre vienos nuomones siauruma, neatitikima situacijai ir pan. Tsakant, griebiesi visko, kas bent kruopelyte galetu padeti  4u.gif

drinks_cheers.gif as is principo priklausau tiems skeptikams blush2.gif bet kadangi neturiu daugiau minciu savo problemai spresti, tenka griebtis siaudo ir tiket, kad jis pades nenuskest, o laimingai pasiekt ktanta wub.gif
Atsakyti
tai va kai pasiziuriu kokius ji tyrimus daro, tai kartais pamastau ar tai nera vel bereikalingas pinigu metymas doh.gif bet va butent po tiek nesekmiu kaip Amade parase tenka griebtis siaudo ir tiket, kad jis pades nenuskest, o laimingai pasiekt kranta smile.gif Tai ka belieka tiketi, kad Bykova tikrai is musu nesekmiu nedaro sau biznio smile.gif
Siandiena buvau pas endokrinologa puiku toki jauna daktareli, tai kalbejom beveik valanda apie mano nesekmes dave jis man visokiu patarimu senu kur mums jau senai aisku biggrin.gif niu bet ka isklausyti juk reikia smile.gif sake pamatuok bazaline temperatura myletis su pagalve pasikisus lotuliukas.gif ir ir sake pagerti puse metu metforminum, sake uztenka kartais to vienintelio spermiuko. niu ka siaip isdalies jis teisus, niu bet juk jei iVFai nepadeda tai ka tie seni metodai pades... O beto su uzkeltom kojom jau guleta ir ko tik nedaryta... Bet esme ta, kad jis taip graziai man pasake: - niu ka as kaip ne daktaras, o kaip draugas noriu pasakyti, kad reikia nusistatyti laika kada jau gana... Jus tik santykius sugadinsite su vyru , pinigu bus mazai ir kas is to... daug vaiku yra kuriems reikia tokiu teveliu kaip jus...
tai va isejau dabar skaudandcia sirdim, suprantu, kad jis labai teisus, bet juk vistiek dar norisi savo... ir zinoma kai pagalvoji apie mano ir vyro metus tai galvoji, kad tikrai kazkaip turbut bus paskutinis gydymas pas Bykova ir IVfas, niu ka reikia susiimti kazkaip.... Oi issiliejau as cia jums wink.gif niu, bet o su kuom daugiau pakalbeti wub.gif
Atsakyti
Late ,uzuojata,bet jos nepakanka kad suprasciau tavo skausma.bet zinau savo drauges patirti kuriai taip yra nutike,tai be galo skauda ir tik pati gali zaizdas isilaizyti. Laikykis kaip gali....

As tai nebesuprantu kam ta Bikova man liepe vel kartoti tyrimus ir del tos pacios bakterijos kaip Rozelei ji man nieko nepasake,tik pasake kad negerti antibijotiku.Nieko nebesuprantu,vienai gerti kitai ne.
rasysiu jai sandien tai ziuresime ka ji man atsakys
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 09 28, 19:26)
rasysiu jai sandien tai ziuresime ka ji man atsakys

Prince ar gavai atsakyma is Bykovos, kokie toliau planai?
Atsakyti
bet blyn kaip as bijau to LIT doh.gif blink.gif tiksliau apsigyveno pas mane baime, kad mano organizmas gali kaip nors blogai sureaguot i ta MB krauja unsure.gif doh.gif nu ir niekaip negaliu saves itikint, kad viskas cia ok ir kad nera ko bijot... vien tik pagalvojus apie LIT man pradeda sukt vidurius ir darosi silpna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 29, 16:05)
bet blyn kaip as bijau to LIT  doh.gif  blink.gif  tiksliau apsigyveno pas mane baime, kad mano organizmas gali kaip nors blogai sureaguot i ta MB krauja  unsure.gif  doh.gif  nu ir niekaip negaliu saves itikint, kad viskas cia ok ir kad nera ko bijot... vien tik pagalvojus apie LIT man pradeda sukt vidurius ir darosi silpna  blink.gif

niu tikrai siaip ir man kazkaip baisiai atrodo unsure.gif Bet daug kam daro, tai gal ir nieko nenutinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 09 29, 15:45)
niu tikrai siaip ir man kazkaip baisiai atrodo  unsure.gif  Bet daug kam daro, tai gal ir nieko nenutinka g.gif

Nebijokit, gi ten nieko nera tokio baisaus. juk vyrai tyrimus pasidare, o nuo tokio kiekio, koki suleidzia, tai tikrai nieko blogo nebus. O bus tik gero nestuke.gif Taip kad nosytes aukstyn ir pas Bykova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2010 09 29, 15:16)
Nebijokit, gi ten nieko nera tokio baisaus. juk vyrai tyrimus pasidare, o nuo tokio kiekio, koki suleidzia, tai tikrai nieko blogo nebus. O bus tik gero  nestuke.gif  Taip kad nosytes aukstyn ir pas Bykova  4u.gif

cool.gif logiskai mastant taip, bet uzeina silpnumo akimirkos... ne vyro ligu bijau, o siaip, kad organizmas sureaguos kaip nors audringai i svetimkuni doh.gif jauc reiks kokiu lasiuku ikalt, kad ramiai praleist ta diena biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 29, 16:55)
cool.gif  logiskai mastant taip, bet uzeina silpnumo akimirkos... ne vyro ligu bijau, o siaip, kad organizmas sureaguos kaip nors audringai i svetimkuni  doh.gif  jauc reiks kokiu lasiuku ikalt, kad ramiai praleist ta diena  biggrin.gif  g.gif

jokiu pasaliniu pojuciu nera. as irgi to paties klausiau. Tai man pasake, kad blogioausia, kas gali buti - tai uzdegimas toje vietoje, kur suleidzia ta LIT. O daugiau nieko. Man kaisdavo peti, kai suleidzia, niezti, bet kita diena jau nieko nejauciu. Pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 29, 14:55)
cool.gif  logiskai mastant taip, bet uzeina silpnumo akimirkos... ne vyro ligu bijau, o siaip, kad organizmas sureaguos kaip nors audringai i svetimkuni  doh.gif  jauc reiks kokiu lasiuku ikalt, kad ramiai praleist ta diena  biggrin.gif  g.gif

Amade,tai lai ir reaguoja audringai i sita svetimkuni,o ne i leliuka.Jau geriau taip nei kitaip.Dideles sekmes 4u.gif
Atsakyti