Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(RositaK @ 2010 09 28, 12:52)
manau kiekvienas medikas laikosi tam tikros 'mokyklos', nuostatu, sampratu, kas yra 'tinkamas' gydymas-vieno bedro nera. Tokiu skirtingu suvokimu yra begale, taciu mes bandom pasinaudoti kiek imanoma daugiau, nes manau daugelis patyre vienos nuomones siauruma, neatitikima situacijai ir pan. Tsakant, griebiesi visko, kas bent kruopelyte galetu padeti  4u.gif

Sutinku, jau pries vaziuodami zinojom jos metodus. Beje kol kas galiu tik teigiamai atsiliepti - abu sustiprinom imuniteta, ligos nesikabina, susitvarke virskinimas, man truko mikroelementu. Dabar jauciuosi zymiai geriau. Tai tik mazas zingsnelis, bet svarbus. Trejsas kaip ir kiti vaisingumo specai sako kad IVF tai itakos neturi, bet priduria kad visko kas ir kaip jie vistiek nezino. schmoll.gif Tenka balansuoti tarp daktaru ir metodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 09 29, 20:57)
Sutinku, jau pries vaziuodami zinojom jos metodus. Beje kol kas galiu tik teigiamai atsiliepti - abu sustiprinom imuniteta, ligos nesikabina, susitvarke virskinimas, man truko mikroelementu. Dabar jauciuosi zymiai geriau. Tai tik mazas zingsnelis, bet svarbus. Trejsas kaip ir kiti vaisingumo specai sako kad IVF tai itakos neturi, bet priduria kad visko kas ir kaip jie vistiek nezino.  schmoll.gif Tenka balansuoti tarp daktaru ir metodu  biggrin.gif

Oi, mergaitės, aš kitą savaitę važiuosiu pirmam vizitui. Labai laukiu ir tikiuosi, kad padės. O dar vėliau (po mėnesio) ir pas Treisą.
Tiesa, o pas ją būtina vežtis darytus tyrimus, ar neturi reikšmės (nes kiek suprantu ji ten jų vistiek pridaro)?
Klausiu, nes mano kortelė Vilniaus VK, pati ne vilnietė, el.paštu nesiunčia, tik važiuot pasiimt g.gif
Atsakyti
Sveikutes ,musu tai neprase tyrimu jokiu,tik klausinejo viska kokiomis ligomis sirge,apie seimas klause kokiomis ligomis sirge,manau ji tada pagal visa gauta informacija ir paskiria tyrimus ,o del LIT tai tikrai nebijokit nieko baisaus nera smile.gif man tik truputi skaudejo kai leido o daugiau tai jokiu pojuciu nejauciau ,visoms didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Netycia radau sita skyreli, kai kalbejote apie skruzdziu milteliu tabletes.
As jas pries pastojant taip pat geriau, bet visu nesugeriau, todel, jeigu kas nors norite, galiu padovanoti, ten like nemazai tableciu. Vieta - klaipeda.
Rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(memoriukas @ 2010 10 01, 16:18)
Labas  4u.gif

Netycia radau sita skyreli, kai kalbejote apie skruzdziu milteliu tabletes.
As jas pries pastojant taip pat geriau, bet visu nesugeriau, todel, jeigu kas nors norite, galiu padovanoti, ten like nemazai tableciu. Vieta - klaipeda.
Rasykite i az  4u.gif

O tau gydytojai nurosė jas gert ar pati?
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2010 10 01, 22:04)
O tau gydytojai nurosė jas gert ar pati?

Na gydytoja buvo uzsiminusi apie papildus imunitetui stiprinti. O siaip tai is neto suzinojau, kad jos geros, dar tinka norincioms pastoti, tai ir sugalvojau gal labiau pati, nei paskyre gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 09 29, 14:00)
Prince ar gavai atsakyma is Bykovos, kokie toliau planai?

na dar nenusiunciau zinai darbe nesklandumai visokie net pamirstu doh.gif
pagalvojau reiktu dar pas Bikova nulekt ta sueities testa pasidaryti ir tuo paciu pas Treisa nors konsultacijai ,pasikalbeti.bet kazi ar dirba jis sestadieni
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 10 03, 18:16)
tuo paciu pas Treisa nors konsultacijai ,pasikalbeti.bet kazi ar dirba  jis sestadieni
g.gif

dirba jis ir šeštadienį jeigu reikia, o dažniausiai būna poreikis
bet reikia su juo asmeniškai tartis, Baiba neregistruoja šeštadieniui, jeigu jis pasakys,kad gali atvažiuoti tai ir važiuosi, aš buvau šį šeštadienį, tai oho kiek ten buvo pacienčių, dvi poros prieš mane buvo, viena paskui atėjo dar ir dar vienos laukė įsodinimui, niekaip ji vis neatėjo, kaip supratau vėlavo, o aš buvau po 11val, iki to mačiau sarašiukas apsilankiusių buvo sužymėtas
Atsakyti
g.gif labas rytas... nu negaliu nepasigirt... Bykovos ir turbut akupunkturos deka jau koks 3 ciklas kaip mmm ateina tiksliai po 31-32 dienu thumbup.gif labai dziugina thumbup.gif gaila, kad tingiu pasekti, ar ovuliacija vyksta, nors pagal pojucius tai manyciau, kad vyksta ax.gif kazkaip dziugina mane tie rezultatai sokiai.gif

tai treciadieni lekiu i KMUK pas alergologus ir iskart rasysiu laiska Bykovai del LIT 4u.gif tikiuosi, kad jau pagaliau suplanuosim ir padarysim dar si menesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 04, 12:07)
g.gif  labas rytas... nu negaliu nepasigirt... Bykovos ir turbut akupunkturos deka jau koks 3 ciklas kaip mmm ateina tiksliai po 31-32 dienu  thumbup.gif  labai dziugina  thumbup.gif  gaila, kad tingiu pasekti, ar ovuliacija vyksta, nors pagal pojucius tai manyciau, kad vyksta  ax.gif kazkaip dziugina mane tie rezultatai sokiai.gif

tai treciadieni lekiu i KMUK pas alergologus ir iskart rasysiu laiska Bykovai del LIT  4u.gif tikiuosi, kad jau pagaliau suplanuosim ir padarysim dar si menesi  cool.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
g.gif dar toks durnas klausimas - vyrams daryti rentgenai neturi itakos nestuke.gif planavimui? g.gif maniskui praeita savaite dare, o planuot kazkur po poros menesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 10 03, 22:50)
dirba jis ir šeštadienį jeigu reikia, o dažniausiai būna poreikis
bet reikia su juo asmeniškai tartis, Baiba neregistruoja šeštadieniui, jeigu jis pasakys,kad gali atvažiuoti tai ir važiuosi, aš buvau šį šeštadienį, tai oho kiek ten buvo pacienčių, dvi poros prieš mane buvo, viena paskui atėjo dar ir dar vienos laukė įsodinimui, niekaip ji vis neatėjo, kaip supratau vėlavo, o aš buvau po 11val, iki to mačiau sarašiukas apsilankiusių buvo sužymėtas

tai kaip suprantu pirma karta pas ji vaziuojant be sansu sestadieni apsilankyti verysad.gif
Amade smagu girdeti, kad viskas tvarkosi thumbup.gif wub.gif O del rentgeno jei tai plauciu, kaip suprantu, tai nemanau, kad turetu itakos vyro grikiukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 04 spalio 2010 - 19:06