Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(rozele78 @ 2010 05 17, 11:59)
taip ir man kirba klausimas ka reikes daryti su gine bijau, kad paskui pagalvos kad ja nepasitikime, kad vaziuojame pas Bykova  g.gif
Nejaugi butinai cia LT reikalinga gine jei vazineji pas Bykova  g.gif  Merginos o ko jus dar cia LT lankotes pas ja? As kaip suprantu juk visa gydyma vistiek paskiria Bykova  g.gif

Rozele78, Bykova yra imunologe. Ji ne ginekologe, daro tyrimus is savosios, t.y. imunines puses ji sutvarko organizma, paruosia ji nestuke.gif O toliau vistik eina bendravimas su ginekologais, ypatingai jei daraisi pagalbinius budus - IUI ar IVF.

Nemanau, kad musu gydytoja taip manytu, jog mes ja nepasitikime ir vaziuojame pas Bykova. klaidingai butu, jei ji taip manytu. As is savo puses galiu pasakyti, jog savo gydytoja as pasitikiu, taciau salia to as darausi ir kitus dalykus, kurie pades pastoti.
Atsakyti
O gal kuri dar tuo paciu pas Treisa lankosi? g.gif Kazkaip noreciau gal pas ji IVFa pabandyti g.gif aisku su Bykovos pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 05 17, 10:59)
taip ir man kirba klausimas ka reikes daryti su gine bijau, kad paskui pagalvos kad ja nepasitikime, kad vaziuojame pas Bykova  g.gif
Nejaugi butinai cia LT reikalinga gine jei vazineji pas Bykova  g.gif  Merginos o ko jus dar cia LT lankotes pas ja? As kaip suprantu juk visa gydyma vistiek paskiria Bykova  g.gif

na, juk ginekologai ir imunologai yra skirtingi daktarai mirksiukas.gif taip kad gines neturetu jausti konkurencijos, kad mes lankomes pas Bykova ir tai nereiskia, kad ginemis nepasitikim. cool.gif
O gine LT reikalinga tam, kad sprestu ginekologinius klausimus ir priziuretu nestuma, kai jis bus mirksiukas.gif Gydyma skiria Bykova, bet as jauciu pareiga, kad mano gine viska apie ta gydyma zinotu, nes maza kada ko prireiks, ar i ligonine papulsi, ar dar kas... ax.gif mano nuomone siuo atveju tai turi buti abieju gydytoju "bendradarbiavimas". Nebutinai tiesiogiai, uztenka musu parvezamu tyrimu rezultatu, vaistu/papildu/proceduru saraselio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 05 17, 12:03)
O gal kuri dar tuo paciu pas Treisa lankosi?  g.gif  Kazkaip noreciau gal pas ji IVFa pabandyti g.gif aisku su Bykovos pagalba smile.gif

drinks_cheers.gif

Na va man ir yra kad as esu truputi nusivylusi savo gydytoja,kad taip pro pirstus ziuri.Nes tiek metu ji man nieko ensiulo apart IVF ir IUI,ir vis pridura kovokite kad IVF istatyma priimtu,cia juk kaip su vejo malunais.Na truputi ne i tema as cia blush2.gif
Na manau nepanikuosiu is anksto kai nuvyksiu bus viskas daug aiskiau
Atsakyti
Ai dar va ka pastebejau Jus visos kalbate apie save,o pas vyru nieko neranda tik pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 17, 21:04)
Ai dar va ka pastebejau Jus visos kalbate apie save,o pas vyru nieko neranda tik pas jus?

Randa randa ir pas vyrus,kas liečia tas visokias ureplazmas ar spermos nukrypimus,organizmo pasilpima ir t.t. ir vis dėlto tuos tyrimus kai jau ir po gydimo darėmė namie ,bet kadangi norėsim ten darytis IVF tai ten daro dar karta ,o kai pasakys kad galima testi Embrijons kl.daktaras dar darys ir sperma ir dar kažkokius tyrimus,taip mus informavo pats gydytojas, nes jau su gyditoju daugmaž aptarėme.Aš gėriau nemažai vaistu ,organizmui stiprintiir t.t.tokiom saujikėm gėrė ir manasis, taip kad lygybė smile.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti ar Jums nekildavao problemu ,kai reikdavo is savo gines gauti tyrimus .Kai norejote vaziuoti pas Bykova
Atsakyti
Tai tavo ligos istorija ir tu turi pilna teise ja atsisviesti. Nemanau, kad cia gali but kazkokios problemos del tyrimu.

P.S. uz keliu savaiciu lyg zadejo Bykova isvaziuot, tai jei planuoji...pasiskambink 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2010 05 19, 08:44)
Mergaites norejau paklausti ar Jums nekildavao problemu ....

apie vyrams jos skiriamus tyrimus irgi cia kalbeta, permesk skyreli. Mano patirtiss del spermos...nekokia ten, o ka prirase, tai vyrai ir geria, bet kadangi priraqso tik papildus, tai ner labai ka apie tai ir kalbet biggrin.gif moterims vis ka daugiau duoda + injekcijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 19 gegužės 2010 - 08:15
QUOTE(euromergele @ 2010 05 19, 08:13)
Tai tavo ligos istorija ir tu turi pilna teise ja atsisviesti. Nemanau, kad cia gali but kazkokios problemos del tyrimu.

P.S. uz keliu savaiciu lyg zadejo Bykova isvaziuot, tai jei planuoji...pasiskambink  4u.gif
apie vyrams jos skiriamus tyrimus irgi cia kalbeta, permesk skyreli. Mano patirtiss del spermos...nekokia ten, o ka prirase, tai vyrai ir geria, bet kadangi priraqso tik papildus, tai ner labai ka apie tai ir kalbet  biggrin.gif  moterims vis ka daugiau duoda + injekcijos  4u.gif

na ir as taip manau,bet mano gydytoja net nesikalbejo su manimi nes labai uzimta buvo,tai gal turiu uzsirasyti i priemima kad duotu koortele,labai nusivyliua gydytoja tokiu jos elgesiu,iskaitant kad gydausi pas ja labai nemazai laiko.

Taip pas Bykova vaziuoju pirmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 19, 10:32)
na ir as taip manau,bet mano gydytoja net nesikalbejo su manimi nes labai uzimta buvo,tai gal turiu uzsirasyti i priemima kad duotu koortele,labai nusivyliua gydytoja tokiu jos elgesiu,iskaitant kad gydausi pas ja labai nemazai laiko.

Nežinau kokioje tu klinikoje, bet man užteko į VK (Vilniuje) parašyti emeilu, kad norėčiau gauti savo gydymosi išrašų ir tyrimų kopijų.Tai man už kokio pusvalandžio perskambino ir paklausė ar man tinka atšviesti dokumentai ir aš juos pati užvažiuosiu pasiimti? arba , kad nereiktų važinėti jie man pasiūlė nuskanuoti viską ir perduoti el.paštu.Žodžiu atsiprašė,kad tai gali užtrukti kokį pusdienį.....bet po kelių val.gavau apie 15 vnt.įvairių skanuotų dokumentų su palinkėjimais sekmės.......šiaip tikrai nustebino toks operatyvumas .... buvau nusiteikus ,kad bus problema tuos išrašus gauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 19 gegužės 2010 - 10:45
Nežinau, aš iš Vilniaus VK po 8 metų lankymosi gavau kelis lapukus... 3 IVF-ų nei prisiminimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 19 gegužės 2010 - 11:23
QUOTE(Prince @ 2010 05 19, 11:32)

Prince taip nepergyvenk duos tau kortele pamatysi mirksiukas.gif , as kazkaip manau, kad ji tiesiog nori su tavim pabendrauti paklausti kokie tavo tolimesni planai, gal ji bijo tave prarasti. Manau smalsu jai smile.gif O gal nuvyksi ir bus atsviesta tau visa kortele biggrin.gif

Atsakyti