Na labai tikiuosi,zinai esu toks zmogus megstu konkretuma

Tai va, naujienos tokios... reik pasidaryt Kariotipu tyrimus abiems ir man dar Leideno faktoriu (berods taip) - kazkas su kresumu

Eiles tiems tyrimams geriausiu atveju liepos menesiui, bet mes labai labai prasem, tai irase birzelio pradziai

Pasakiau, kad ruosiames daryt LIT, tai jis biski nusistebejo ir paklause ar mums ta LIT paskyre po kazkokiu tyrimu rade nesuderinamuma.

tai va, tokie mano ispudziai

gal kas planuojat vykti pas Bykova per jonines - pas juos idomu ar darbo diena 24d

QUOTE(RositaK @ 2010 05 19, 13:07)
gal kas planuojat vykti pas Bykova per jonines - pas juos idomu ar darbo diena 24d 

pas juos tikrai bus nedarbo diena

Aisku, gali pasiskambint, bet siaip LV nedarbo diena Jonines
QUOTE(euromergele @ 2010 05 19, 19:58)
kas tas LIT?
cia Limfocitu terapija - tas musu vadinamas vyro kraujo suleidimas moteriai

aiskiau negu aisku
bet kazkaip nesumeciau kad toks sutrumpinimas

QUOTE(nora24 @ 2010 05 20, 07:59)
Sveikutes gal galit parasyti Bykovos registracijos nr.ir kiek mazdaug reikia veztis pinigeliu pirmam kartui ,aciu 

prasom:
SIA "RRC"
Klusā iela 11, LV1013, Rīga
т. 7374438, факс 7376061
rrc@rrc.lv
Время работы:
понедельник-пятница: с 8:00 до 17:00
суббота-воскресенье: выходной
o cia ir ju puslapis http://www.rrc.lv/
pirmam kartui visos sumoka apie 1000 Lt (300 euru arba 200 Latu). Nu plius minus

QUOTE(nora24 @ 2010 05 21, 10:37)
Labai aciu uz informacija ,dar norejau paklausti,ten kur ji dirba klinika ,ar turi savo kabineta ,ar sunku rasti ja Rygoje 

vaziuojant su navigacija, nesunku

ten kur ji dirba, senas gyvenamas daugiabutis(berods 4 ausktu, iejimas kaip i daugiabucio laiptine), kuriame yra keletas "butu", kurie prikaluso RRC

QUOTE(nora24 @ 2010 05 21, 09:37)
Labai aciu uz informacija ,dar norejau paklausti,ten kur ji dirba klinika ,ar turi savo kabineta ,ar sunku rasti ja Rygoje 

rasti nera labai sunku jei pirma karta su navigacija vaziuoji

O kai randi reikiama pastata (toks senoviskas-tarybinis), ant laukiniu duru parasyta, kad cia yra Rygos Reprodukcijos Centras