Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Labai jums aciu mergytes 4u.gif ,bandysim ir mes pas ja vaziuoti .
Atsakyti
Sveikutes,turiu vien klausima,

kaip sakyti jai del AFS kad nedarytas,kaip ji pavadinti,ar ji supras kai pasakysiu tris raides.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 22, 23:52)
Sveikutes,turiu vien klausima,

kaip sakyti jai del AFS kad nedarytas,kaip ji pavadinti,ar ji supras kai pasakysiu tris raides.

Jeigu neklystu, tai - antifosfolipidnyj sindrom. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Štai taip atrodo Bykovos pastatas...My Webpage
Atsakyti
Sveikos mergaites,
na va esu ir as po apsilankymo pas gyd.Bykova.
Na ka galiu pasakyti pirma ispudis tikejausi blogesnio,nes kai skaiciau mergaiciu pasisakymus kad ten baisi aplinka,man taip nepasirode,visai normalu pas mus kitose baisiau buna biggrin.gif .
Na ka paeme kraujo kaip ir visoms, vyrui paeme krauja ir tepineli,man neeme nes man mm buvo.Viska isiklausinejo ,daug rase.Labai buvo nustebusi del daug nedarytu tyrymu.Liepe pasidaryti kelis tyrymus kuriu neturejau tai kiek suprantu skydliaukes TTH, T3,T4,T4.Dave visa tyrymu lentele ir ten pazymejo,kazi musiskiai supras ko noriu. g.gif .tai va sestadieni vaziuojame dar karta paims man tepineli ,spermonograma (eikalu mano vyreliui sunku svetimoje vietoje,kazi kaip bus doh.gif ) ir tuo paciu bus visi tyrymai padaryti.

dar norejau paklausti ,o tyrymus tuos kur surasiau ar gali bet kokia ciklo diena darytis?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 25, 08:35)
Sveikos mergaites,
na va esu ir as po apsilankymo pas gyd.Bykova.
Na ka galiu pasakyti pirma ispudis tikejausi blogesnio,nes kai skaiciau mergaiciu pasisakymus kad ten baisi aplinka,man taip nepasirode,visai normalu pas mus kitose baisiau buna biggrin.gif .
Na ka  paeme kraujo kaip ir visoms, vyrui paeme krauja ir tepineli,man neeme nes man mm buvo.Viska isiklausinejo ,daug rase.Labai buvo nustebusi del daug nedarytu tyrymu.Liepe pasidaryti  kelis tyrymus kuriu neturejau tai kiek suprantu skydliaukes TTH, T3,T4,T4.Dave visa tyrymu lentele ir ten pazymejo,kazi musiskiai supras ko noriu. g.gif .tai va sestadieni vaziuojame dar karta paims man tepineli ,spermonograma (eikalu mano vyreliui sunku svetimoje vietoje,kazi kaip bus doh.gif ) ir tuo paciu bus visi tyrymai padaryti.

dar norejau paklausti ,o tyrymus tuos kur surasiau ar gali bet kokia ciklo diena darytis?

thumbup.gif man irgi ispudis apie pacia klinika pasirode geresnis nei cia pradzioj nupasakota apie tarybini seniviska pastata biggrin.gif
Ta tyrimu lentele turetu suprasti musiskiai gyd, nes prie ju visu (ar bent daugumos) yra oficialus trumpiniai, kuriu lietuviskus pavadinimus pati gali susirast pagooglinus pagal tuos trumpinius. mirksiukas.gif Arba surasyk, ka tau liepe pasidaryt is tos lenteles, pabandysim padet, nes jau ten besilankancios latviskai kerta biski biggrin.gif biggrin.gif

o skydliaukes tyrimu man nerase darytis g.gif tai ir nezinau, ar jiems svarbi ciklo diena g.gif
Atsakyti
Nesvarbi jiems diena.Tik lytiniams hormonas svarios,sitiems ne.

Amade,berods tu darytas tth,tik pas juos lapuose labai jau mandrai irasytas. smile.gif
Atsakyti
man tyai vieni aiskus bet va du T4-tiroksins,T4-Brivais g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 25, 09:14)
Nesvarbi jiems diena.Tik lytiniams hormonas svarios,sitiems ne.
Amade,berods tu darytas tth,tik pas juos lapuose labai jau mandrai irasytas. smile.gif

g.gif aaa, as kazkaip matyt neuzfiksavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 25, 08:18)
man tyai vieni aiskus bet va du T4-tiroksins,T4-Brivais g.gif

Tas brivais reiskia nemokamai.
Juolab,logiskai galvojant negali skirtingi hormonai vienodai buti zymimi.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 25, 10:39)
Tas brivais reiskia nemokamai.
Juolab,logiskai galvojant negali skirtingi hormonai vienodai buti zymimi.

na as ir taip pagalvojau ,bet kodel ji man surase visus 4 is eiles TTh, T3,T4,T4 tai ir nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 25, 09:51)
na as ir taip pagalvojau ,bet kodel ji man surase visus 4  is eiles TTh, T3,T4,T4 tai ir nesupratau g.gif

kazin neimanoma t4 is t3 ir tsh isvesti?
Na kaip buna su t,shbg ir laisvu androgenu indeksu(sitas isvedamas ir daromas nemokamai).

O gal tas nemokamas,reiskias "laisvas"? Nes cia google vertejas taip vercia g.gif
Atsakyti