Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(atira01 @ 2010 04 23, 13:06)
man tai ji pries sviesa biski persisviecia, o siaip tai labai fainute wub.gif

Tu zalia lyg turi, ane?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 04 23, 14:08)
Tu zalia lyg turi, ane?

aha, tokia svieziai zalia ji
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 04 23, 12:36)
turėjau šią - pardaviau. medžiaga faina, maloni prie kūno. bet reikia įgusti kol tą kaspiną gražiai susiriški. plius nugaroj jokio golfiuko nėra, eina tiesus kaklo iškirpimas. ir gana platus, liemenėlės šeilutės matosi. reikia šleikutes labai ant petukų krašto nešioti arba iš vis be petnešėlių. tas golfiukas susidaro tik iš kaspino. spalva blaneksnė nei VS foto. rankovės ne tiek papūstos.
va reali foto
user posted image

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2010 04 23, 11:03)

Labai zavejausi sia suknute, kol nepaciupinejau ir nepamaciau medziagytes  mad.gif
Uzsidejus tikrai laaabai graziai atrodo ant kuno, nes pakankamai tvirta ir stora medziaga,prispaudzia ko nereikia ir iskelia ka reikia blush2.gif  bet kokybe tai labai prasta , nera labai ryskiai juoda spalva, tokia net pabulkus ir siaip labai nemaloni, limpa visokie pukeliai prie jos   doh.gif  Net buvo kiles itarimas,kad ji jau deveta,nors buvo su etikete g.gif

O pirkot is VS ar cia vietoj pardavinejanciu ar kokio ebay?

Paemus i rankas pirmakart pagalvojau, kad bus tokia paprastute suknele, bet apsirengus iskart viskas isgrazeja, pasikeicia i gera puse.

Bet del spalvos tikrai nesutiksiu - kuo puikiausia juoda, jokiu nublukimu. Buvau jau ja apsivilkus, tai tikrai niekas ten nelipinejo be galo. Dabar net nuejau i spinta paziuret, tai keli sunio plaukeliai prilipe ir viskas. Kaip tik sakyciau medziaga viena is tu neimliu, t.y. prie kurios maziau limpa viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 balandžio 2010 - 15:54
Kaip ir zadejau - dedu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 18:38)
Kaip ir zadejau - dedu:

gražu drinks_cheers.gif spalva tokia intensyvi. Tik gal kiek platoka? g.gif bet čia jau kaip kas mėgsta, aš turiu S, tai irgi šiek tiek plati, bet nesiaurinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 18:38)
Kaip ir zadejau - dedu:

Grazu thumbup.gif
O jau spalva wub.gif As dabar pasinesiau ant tokios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 23, 10:55)
aš tai per tarpininkę sakausi, kaina nežinau dar kiek gausis, gal 120  cool.gif  spalva tik tokia, man tik tokios ir rikėjo  tongue.gif
man tai iš atiros įdėtų nuotrauktų, o ir iš išparduotuvėje matytų ji paliko labai gerą įspūdį  cool.gif  dėl pūkelių, tai čia labiausiai juoda spalva kalta, turbūt, ne tiek pati medžiaga  rolleyes.gif
gal nauja ir nebuvo  g.gif
  thumbup.gif reikės prisiderinti tada ir man kokią su ne ekstremaliu push up  biggrin.gif
  drinks_cheers.gif
Papildyta:
šitos irgi noriu  bigsmile.gif
gal galima realių foto?  blush2.gif ir kaip su jos ilgiu?

na mano ugis 166cm tai ilgis normalus nei per trumpa nei per ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 23, 19:28)
gražu  drinks_cheers.gif  spalva tokia intensyvi. Tik gal kiek platoka?  g.gif  bet čia jau kaip kas mėgsta, aš turiu S, tai irgi šiek tiek plati, bet nesiaurinau  4u.gif

Na, nuo krutines ji turi buti siek tiek laisvesne, kad eitu raisteli bent kazkiek sutraukti ir pagarbiniuoti silueta. Siauresne jau kaustytu judesius. Rankoves gero ilgio, medziaga maloni. Zodziu, neprasoviau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 17:38)
Kaip ir zadejau - dedu:
user posted image

žavinga suknutė, puikiai atrodai wub.gif wub.gif O spalva- dieviškai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 04 23, 21:34)
žavinga suknutė, puikiai atrodai wub.gif  wub.gif O spalva- dieviškai graži wub.gif

Dekui, merginos, gazelems jaunosioms neprilygstu, bet pati sau visai patikau. O dar priderinsiu ispiriamas klumpaites mediniu padu, bus neblogai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 21:46)
Dekui, merginos, gazelems jaunosioms neprilygstu, bet pati sau visai patikau. O dar priderinsiu ispiriamas klumpaites mediniu padu, bus neblogai. ax.gif

nepykit, bet man ši suknytė nu tip top naktinukai (bet labai gražūs) thumbup.gif pati labai norėjau jos, bet nu gryni naktiniai doh.gif
Atsakyti