Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 23, 09:20)
Ateinu pasidžiaugti - pagaliau pavyko VS puslapyje pagauti šią suknutę mano dydžio  yahoo.gif
user posted image

kaip lauksiu  wub.gif  dabar jau žinau, kad 4 dydis būtų buvęs didelis, tai ramiai pasiėmiau 2  cool.gif

labukas. 4u.gif
Man irgi labai grazi si suknute,kaip cia reikia uzsakyt,ir kiek kaina gaunasi,o tik tokia spalva yra?
Aciu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 04 23, 10:09)
Ir xs dar didelis?  unsure.gif
Tai cia gal visais pora dydziu reik imt pazesnius lrggin'gus.

XS man geri smile.gif Nei nei per daug apspaudzia, nei per laisvi, tinka puikiai 4u.gif
Atsakyti
Pirkausi sia suknyte vasarai nesioju s dydi jos dydi imiau xs puikiai tiko tad si sukne padidinta reik imt mazesni dydi

user posted image

medziagyte plonyte,nugaroje iskirpte kaip ir priekyje wub.gif vasarai kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Lucrezia,2010 04 23, 09:20]
Ateinu pasidžiaugti - pagaliau pavyko VS puslapyje pagauti šią suknutę mano dydžio yahoo.gif
user posted image

Sveikutes, prisidesiu ir as prie komentaru ax.gif
Labai zavejausi sia suknute, kol nepaciupinejau ir nepamaciau medziagytes mad.gif
Uzsidejus tikrai laaabai graziai atrodo ant kuno, nes pakankamai tvirta ir stora medziaga,prispaudzia ko nereikia ir iskelia ka reikia blush2.gif bet kokybe tai labai prasta , nera labai ryskiai juoda spalva, tokia net pabulkus ir siaip labai nemaloni, limpa visokie pukeliai prie jos doh.gif Net buvo kiles itarimas,kad ji jau deveta,nors buvo su etikete g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazaiza: 23 balandžio 2010 - 10:04
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 23, 10:20)

kaip smagu bigsmile.gif
nera zemai, normaliai, liemenele nesimato, as su ja buvau su ta 5 lygio push up miracle, dar nenusipirkau liemeneles su mazesniu push up prie jos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zazaiza @ 2010 04 23, 12:03)

Sveikutes, prisidesiu ir as prie komentaru ax.gif
Labai zavejausi sia suknute, kol nepaciupinejau ir nepamaciau medziagytes  mad.gif
Uzsidejus tikrai laaabai graziai atrodo ant kuno, nes pakankamai tvirta ir stora medziaga,prispaudzia ko nereikia ir iskelia ka reikia blush2.gif  bet kokybe tai labai prasta , nera labai ryskiai juoda spalva, tokia net pabulkus ir siaip labai nemaloni, limpa visokie pukeliai prie jos  doh.gif  Net buvo kiles itarimas,kad ji jau deveta,nors buvo su etikete g.gif

tai gal padeveta ir nusipirkot, man tai patinka jos ir medziaga ir pasiuvimas, katik kaip tik savo pasiziurejau tai juoda, jokia nenublukus, dar niekur su ja nebuvau isejus, spintoj pakabinta, tai nzn ar ji velias labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2010 04 23, 10:31)
Man irgi labai grazi si suknute,kaip cia reikia uzsakyt,ir kiek kaina gaunasi,o tik tokia spalva yra?
Aciu. blush2.gif

aš tai per tarpininkę sakausi, kaina nežinau dar kiek gausis, gal 120 cool.gif spalva tik tokia, man tik tokios ir rikėjo tongue.gif

QUOTE(zazaiza @ 2010 04 23, 11:03)
bet kokybe tai labai prasta , nera labai ryskiai juoda spalva, tokia net pabulkus ir siaip labai nemaloni, limpa visokie pukeliai prie jos  doh.gif  Net buvo kiles itarimas,kad ji jau deveta,nors buvo su etikete g.gif

man tai iš atiros įdėtų nuotrauktų, o ir iš išparduotuvėje matytų ji paliko labai gerą įspūdį cool.gif dėl pūkelių, tai čia labiausiai juoda spalva kalta, turbūt, ne tiek pati medžiaga rolleyes.gif
gal nauja ir nebuvo g.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 04 23, 11:42)
kaip smagu bigsmile.gif
nera zemai, normaliai, liemenele nesimato, as su ja buvau su ta 5 lygio push up miracle, dar nenusipirkau liemeneles su mazesniu push up prie jos doh.gif

thumbup.gif reikės prisiderinti tada ir man kokią su ne ekstremaliu push up biggrin.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 04 23, 11:42)
tai gal padeveta ir nusipirkot, man tai patinka jos ir medziaga ir pasiuvimas, katik kaip tik savo pasiziurejau tai juoda, jokia nenublukus, dar niekur su ja nebuvau isejus, spintoj pakabinta, tai nzn ar ji velias labai smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zai-zai @ 2010 04 23, 11:02)
Pirkausi sia suknyte vasarai nesioju s dydi jos dydi imiau xs puikiai tiko tad si sukne padidinta reik imt mazesni dydi

user posted image

medziagyte plonyte,nugaroje iskirpte kaip ir priekyje wub.gif  vasarai kaip tik  rolleyes.gif

šitos irgi noriu bigsmile.gif
gal galima realių foto? blush2.gif ir kaip su jos ilgiu?
Atsakyti
Panos, jau gavau savo zydraja, kiek paciupinejau - maloni plona medziagyte, siuvineta kokybiskai ir kruopsciai, L dydzio ilgis su 172cm ugiu iki puses slaunu. namie reiks mieruotis. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 balandžio 2010 - 11:31
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 12:27)
Panos, jau gavau savo zydraja, kiek paciupinejau - maloni plona medziagyte, siuvineta kokybiskai ir kruopsciai, L dydzio ilgis su 172cm ugiu iki puses slaunu. namie reiks mieruotis. bigsmile.gif

Kokia man grazi sita suknele wub.gif
Laukiam foto ant modelio ax.gif Beje, o medziagyte nepersisviecia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 23 balandžio 2010 - 11:31
QUOTE(uppity @ 2010 04 22, 22:23)
gal kuri pirkote stai sias bliuzeles? o gal zinote kokios jos, ar verta pirkti?
user posted image

QUOTE(j.vika @ 2010 04 23, 02:25)
ta antr labai grazi man. as vis ir i ja ziuriu, manau medziaga turetu buti gera rolleyes.gif

turėjau šią - pardaviau. medžiaga faina, maloni prie kūno. bet reikia įgusti kol tą kaspiną gražiai susiriški. plius nugaroj jokio golfiuko nėra, eina tiesus kaklo iškirpimas. ir gana platus, liemenėlės šeilutės matosi. reikia šleikutes labai ant petukų krašto nešioti arba iš vis be petnešėlių. tas golfiukas susidaro tik iš kaspino. spalva blaneksnė nei VS foto. rankovės ne tiek papūstos.
va reali foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 23 balandžio 2010 - 11:37
QUOTE(savita1 @ 2010 04 23, 12:31)
Kokia man grazi sita suknele wub.gif
Laukiam foto ant modelio ax.gif Beje, o medziagyte nepersisviecia?

Paziurejau, kad neturetu. Namie fotkinsiu, pasistengsiu ideti. ax.gif
Atsakyti
pas,kokia tarpininke jus uzsakinejat? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush-anim-cl.gif2:jau radau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREEJA: 23 balandžio 2010 - 11:54
QUOTE(linamog @ 2010 04 23, 13:38)
Paziurejau, kad neturetu. Namie fotkinsiu, pasistengsiu ideti. ax.gif

man tai ji pries sviesa biski persisviecia, o siaip tai labai fainute wub.gif
Atsakyti