QUOTE(atira01 @ 2010 05 06, 14:14)
QUOTE(Irmama @ 2010 05 06, 13:37)
Man tai idomu, kaip sios palaidines apacia atrodo, ir koks visas ilgis
Gal kas realia foto turite

Gal kas realia foto turite
Bliuzeles apacia tokiu pat rastu kaip ir pilvas baigiasi, nera apacioje jokiu skylciu, sumezgimu ar apmezgimu. Taip parastai ir baigiasi. Mano M dydzio ilgis 59-60 cm.
QUOTE(migle111 @ 2010 05 06, 13:08)
As su C krūtine imiau S višu,na jis man kaip tik, bet kazkaip per daug tos "medžiagos"
gal butu buve geriau XS,o apacia irgi S tai labai super, siaip apsimoka-nes su tokiu maudymuku plaize tikrai busit pastebeta
))))
turiu sita maudomuka abu dydziai ir kenaiciu ir virsaus xs
tai priestarauciau del to,kad jei butumet emus mazesni maziau medziagos butu,gal,bet as turedama c dydi pasiemaiu xs ir man jis mazas,na nesiojau ji,bet jis man jau plojo krutine ir ji tikrai neatrode graziai,net drauge su dideliu graziu c matavosi,ta prasme standziu c kur papuliai jau patys grazus ir be leimeneles ir juos dare negrazius,tiesiog suplojo,tad c dydziui tik S dydi imti :4u:tad tikrai gera dydi ir isirinkot,bent nenusivylet
gal patartumet koki maudymuka jamt reiketu su 32A krutine?
na kad siek tiek padidintu, ir kad kaip kazkas cia minejo nebutu "daug medziagos"
aciu is anksto mergytes
aciu is anksto mergytes
ir dar... jei imt "stebukla" ar kita su push up'u liemenuka, imt ta pati dydi? jie nepamazinti nepadidinti?
QUOTE(brunera @ 2010 05 06, 14:58)
ir dar... jei imt "stebukla" ar kita su push up'u liemenuka, imt ta pati dydi? jie nepamazinti nepadidinti?
taip, imkite toki pati dydi, koki nesiojate paprastai
QUOTE(Karakum @ 2010 05 06, 14:31)
Bliuzeles apacia tokiu pat rastu kaip ir pilvas baigiasi, nera apacioje jokiu skylciu, sumezgimu ar apmezgimu. Taip parastai ir baigiasi. Mano M dydzio ilgis 59-60 cm.
Papildyta:
Mergaites, gal jau toki kas turite

kuri spalvyte grazesne, sokolado, ar raudona
Pakomentuokit
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 05 06, 18:57)
yra tikrai jį turinčių
Mergaites, klausimelis
VS rubai padidinti, tai jau zinau.. o kaip su liemenelem...
jeigu mano cia LT 75C, VS bus 34C.. bet ar jis tikrai atitiks, nebus padidintas.. ar geriau 34B imti ?
aciu
VS rubai padidinti, tai jau zinau.. o kaip su liemenelem...
aciu
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 06, 20:04)
yra tikrai jį turinčių
o jei dar rusaičių forume pasižiūrėsti, rasit jų bent 20
labai jau šis švarkiukas populiarus buvo 
Lucrezia kodel parduodat sita Victoria's Secret Ruched squareneck Bra Top dress suknutė?
kiek matos tai labai graziai atrodo
Papildyta:
va kazka panasaus turiu, labai retai ja deviu, tai nzn kaip ji ten issitampo
kiek matos tai labai graziai atrodo
Papildyta:
va kazka panasaus turiu, labai retai ja deviu, tai nzn kaip ji ten issitampo