Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

http://www2.victoria.....oduct Catalog

Gal apie sita vieno peties suknele buvo kalbeta? Kazkaip neuzmaciau nieko g.gif Idomu kaip medziaga tas micromodal ar nebus tysalas blush2.gif

Ir kokia patirtis su VS cotton liemenelemis? Jeigu skurinuke turiu 34B, stebukla 32B, kaip su medvilniniu apimtim?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, kaip su dydžiais šių suknelių Maxi suknele
įdomu jei nešioju didesni M, tai gal imti M VS, o ne S g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2010 05 07, 13:16)
įdomu jei nešioju didesni M, tai gal imti M VS, o ne S  g.gif

user posted image

Butent apie sia suknele buvo nekokie atsiliepimai. Ji gana atvira ir nepatogi deveti. Sunki, tempia prie zemes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 05 07, 13:37)
Butent apie sia suknele buvo nekokie atsiliepimai. Ji gana atvira ir nepatogi deveti. Sunki, tempia prie zemes 4u.gif

Per kur ji atvira? Nugara?

Aš kažkaip įsivaizduoju, kad nugara turėtų būt kažkaip panašiai kaip ir priekis, tik be "skeltuko" g.gif
Man ji labai graži blush2.gif
Atsakyti
As irgi pareita vasara ja buvau susidomejus ir komentarai prasti buvo apie ja ax.gif ir realiu foto lyg buvo imete, tai negrazi realiai kiek pamenu ax.gif
Papildyta:
nugara vat kokia mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2010 05 07, 13:12)
http://www2.victoria.....oduct Catalog

Gal apie sita vieno peties suknele buvo kalbeta? Kazkaip neuzmaciau nieko  g.gif Idomu kaip medziaga tas micromodal ar nebus tysalas  blush2.gif

Ir kokia patirtis su VS cotton liemenelemis? Jeigu skurinuke turiu 34B, stebukla 32B, kaip su medvilniniu apimtim?

Aciu  4u.gif

Idedu foto gal kas pastebes blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 05 07, 13:37)

Ačiū labai už komentarus, manau padės apsipręsti, nes man ji ant gyvo modeliuko labai gražiai atrodo smile.gif , bet jei gyvai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2010 05 07, 14:16)
įdomu jei nešioju didesni M, tai gal imti M VS, o ne S  g.gif

user posted image

As tokia buvau parsisiuntus - fe fe fe realybej schmoll.gif Dydis padidintas - nesioju M, emiau S, bet utrubt ir XS butu tike. Medziaga paprasta medvilne, nugara be rysio atrodo, pati suknute man net su kablais per ilga (1,67m ugis), virsuje ta medziaga slankioja ant to raistelio, tai dar ir susidestyt viska graziai reikia.

Kazkas tuo metu ja domejosi, kad gal i vestuves eit butu tinkama. Nu bet kai realiai pamaciau, tai apart kiemo ir pliazo niekur ji man netinkama.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2010 05 07, 15:57)
Idedu foto gal kas pastebes  blush2.gif
user posted image

grazi sita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 05 07, 14:04)
grazi sita  wub.gif

O atsiliepimu jokiu nebus? Ar realiai irgi tokia miela? blush2.gif

Dar sita domina, gal kas pirkot? Ir kaip su tom shelf bra atitinka dydi ar padidintos sukneles? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 07, 14:00)
As tokia buvau parsisiuntus - fe fe fe realybej  schmoll.gif Dydis padidintas - nesioju M, emiau S, bet utrubt ir XS butu tike. Medziaga paprasta medvilne, nugara be rysio atrodo, pati suknute man net su kablais per ilga (1,67m ugis), virsuje ta medziaga slankioja ant to raistelio, tai dar ir susidestyt viska graziai reikia.

Kazkas tuo metu ja domejosi, kad gal i vestuves eit butu tinkama. Nu bet kai realiai pamaciau, tai apart kiemo ir pliazo niekur ji man netinkama....  doh.gif

kaip gerai, kad šį kartą nedariau skubotų apsiprendimų doh.gif
Atsakyti
Labas,
gal visgi kas nors ka nors zino apie tokias sukneles?
user posted image
gal apie medziaga kas nors turite atsiliepimu? ar neatrodo labai prastai?
http://www2.victoria...o...&rfnbr=2667
rolleyes.gif
Atsakyti