Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(sweeta @ 2010 05 07, 15:16)
Dar sita domina, gal kas pirkot? Ir kaip su tom shelf bra atitinka dydi ar padidintos sukneles?  4u.gif

Man atrodo modelis nera jos naujas - tik rastu dabar nauju pridare. Berods atitinka dydi ji, nebent krutine maza, tai galima dydziu mazesne imt, bet jei krutine didesne, tai savo tikrai reikia imt, nes medziagytes gali neuztekt.

QUOTE(PUka @ 2010 05 07, 15:18)
kaip gerai, kad šį kartą nedariau skubotų apsiprendimų  doh.gif

Jo jo, svarbiausiausia visada neskubet ir realiu foto ar atsiliepimu pasiieskot. ax.gif Net is internetinet foto matosi, kokia nugara. Dar paminesiu toki dalyka, kad man atrodo ji kudesnems aukstaugems su liemeniu geriau isvis ziuretusi, nes as neauksta ir liemuo tiesus, tai neina tos virvutes per liemeni labai sutraukt, o taip aisku kad ir apkrenta, bet nera to vaizdo ir kazkiek backute gaunuosi, nes suknute tokia tiesi plati pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2010 05 07, 15:20)
gal apie medziaga kas nors turite atsiliepimu? ar neatrodo labai prastai?

Medziaga medvilne - tai manau ir bus tokia paprasta kasdienine pliazine/kiemine suknute. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2010 05 07, 16:16)
O atsiliepimu jokiu nebus? Ar realiai irgi tokia miela?  blush2.gif

as jos neturejus, tik siaip sakau kad man ji grazute tokia wub.gif
Atsakyti
zinau, kad klausiau jau anksciau, bet vel pasiskaiciau jusu pasvarstymus ir nezinau ka daryt. Noriu va sito maudymuko:
user posted image
Visad nesioju 75A arba B. Sakyciau geras A ar mazesnis B, jei su daugiau push up buna. Kiek esu bandziusi 32 apimtis man per maza visad reikia 34 arba 75, kad butu. Be to pas mane papuliai nors nedideli, bet placiai issideste ir kartais kauseliai patogesni B buna, nors ne iki galo uzpildyti. Dar paziurejau VS dydziu lentele maudomu ir pagal viska man reiktu virsaus S dydzio, bet bijau del apimties, kad nebutu per laisva, nes norisi kad tobulai butu prigludes liemenukas, bet ir neverztu.
Turiu kita VS maudoma, kur virsus 34 B, tai apimtis tobula ir kai tiesiai stovi viskas liuks atrodo, bet netycia susilenkus viskas kaip ant delno, uz tai ir noriu bandeau tipo virsaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 07 gegužės 2010 - 20:07
QUOTE(Irmama @ 2010 05 06, 15:13)

Mergaites, gal jau toki kas turite ax.gif ar fainas, ar vertas demesio g.gif as tokio ilgesnio prie tympu noriu rolleyes.gif mano ugis 173 cm., ar nebus trumpas g.gif
user posted image
kuri spalvyte grazesne, sokolado, ar raudona rolleyes.gif
Pakomentuokit mirksiukas.gif  4u.gif

Turėjau tokį atsisiuntus, bet perleidau draugei - vienu dydžiu padidintas, aš nešioju S, tai reikėjo imt XS, bet antrąkart užsisakyt nespėjau, nebliko doh.gif Šeip labai švelnus, minkštas, storesnis nei tie šilko/kašmyro golfiukai, su tokiu lyg pūkeliu, idealiai tiktų prie timpų cool.gif

Balsuoju už ŠOKOLADĄ essen.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2010 05 07, 15:20)
Labas,
gal visgi kas nors ka nors zino apie tokias sukneles?
user posted image
gal apie medziaga kas nors turite atsiliepimu? ar neatrodo labai prastai?
http://www2.victoria...o...&rfnbr=2667
rolleyes.gif

Neįsižeiskite, bet man tai ji nieko gero schmoll.gif Kažkodėl bandoma ieškoti kuo pigiau, o pasipuošti į kuo mandresnį balių lotuliukas.gif Grynai pliažinis variantas, na taip lyg ant maudimuko užsimest iš vandens išlipus, kad saulėj neperkept rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aldutė*: 07 gegužės 2010 - 22:37
Irmama as irgi uz SOKOLADA drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Arizona @ 2010 05 07, 22:06)
pagal viska man reiktu virsaus S dydzio, bet bijau del apimties, kad nebutu per laisva, nes norisi kad tobulai butu prigludes liemenukas, bet ir neverztu.

aisku geriausia butu, kad gautus tobulai atitaikyt dydi, bet tai nelengva ax.gif bet as manau geriau siek tiek didesnis per apimti nei per mazas ax.gif nes didesni be vargo pataisys siuveja mirksiukas.gif o vat per mazas jei suplos krutine tai jau ne kas ax.gif

as buvau nuziurejus irgi ta maudoma tik kitokio modeliuko liemenele ax.gif bet mane suglumino ta spalva blush cool.gif pabijojau ja imt doh.gif jei bus ta nuskalbta rozine biggrin.gif nes as turiu treninga kaip tik tokios nuskalbtos rozines spalvos doh.gif ne VS schmoll.gif Audimo berods g.gif tai mane labai nervuoja jis biggrin.gif butent spalva nepatinka doh.gif lotuliukas.gif tai todel labai laukiu, kad kas uzsakys ir gaus ta toki blush spalvos maudymuka ir realiai parodys ar grazi ta spalva ar nea, blizgus jis ar nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aldutė* @ 2010 05 07, 23:36)
Neįsižeiskite, bet man tai ji nieko gero schmoll.gif Kažkodėl bandoma ieškoti kuo pigiau, o pasipuošti į kuo mandresnį balių lotuliukas.gif Grynai pliažinis variantas, na taip lyg ant maudimuko užsimest iš vandens išlipus, kad saulėj neperkept rolleyes.gif

Na dar papildysiu as - jau rasiau, kad medvilnine ji, bet nepaskaiciau pavadinimo (ka padariau dabar). Tai suknutes noretojai siulau ta pati padaryt ir pagalvot ko tiketis is 'tee dress' (t.y. maikono-suknutes).... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 07, 11:35)
man su 174 cm ji viską puikiai dengia ir nėra mini mini wink.gif ilgio neprisimenu, yra mano skelbimas su išmatavimais VS išparduotuvėje idėtas  ax.gif

o tai visgi kokiems matmenims per didele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2010 05 06, 13:12)
Dekui uz patarimus  4u.gif

as toki neseniai parsisiunciau..atrodo tikrai gerai thumbup.gif ir matosi jog kokybiskai pasiutas thumbup.gif
emiau S, bet mano 75B biski truksta kad uzpildytu.. blush2.gif jis nekaba, viska aptempia, bet biskiuka galetu kilstelti..bent plono indekliuko kokio noretusi, bet ten tik medziagyte..medziagos tikrai nemazai, bet ji taip sonuose daugiau..pats priekis tj gana atviras..kazin kaip tos zvaigzdutes ar nenusitrins greit ax.gif
Atsakyti
gal galite paaiskinti kaip is cia uzsisakyti i LT mjrsales.com?.. ir ar apsimoka...nes kaip suprantu tj mokesciai nemazi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutius @ 2010 05 08, 06:54)
gal galite paaiskinti kaip is cia uzsisakyti i LT mjrsales.com?.. ir ar apsimoka...nes kaip suprantu tj mokesciai nemazi... 4u.gif

Nelabai apsimoka.
Atsakyti

tai kad man i ne i baliu, o i pliaza ji butu reikalinga biggrin.gif jei sakote, kad nieko gero, patikesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau tokį atsisiuntus, bet perleidau draugei - vienu dydžiu padidintas, aš nešioju S, tai reikėjo imt XS, bet antrąkart užsisakyt nespėjau, nebliko doh.gif Šeip labai švelnus, minkštas, storesnis nei tie šilko/kašmyro golfiukai, su tokiu lyg pūkeliu, idealiai tiktų prie timpų cool.gif

Balsuoju už ŠOKOLADĄ essen.gif

Aciu uz komentara mirksiukas.gif labai laukiau, rolleyes.gif  o ji tikrai neskysta ir nepersisviecia rolleyes.gif  g.gif verta tu pinigeliu ax.gif
As apie raudona galvoju, nes prie juodu tympu.... graziau man rodos... smile.gif

Atsakyti