Neseniai kepiau
paukštieną su saulėje džiovintais pomidorais. Labai patiko, šiltą valgėme su salotomis, o šalta labai skaniai susivalgė darant sumuštinius
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 05 18, 16:58)
Sveikos, jungiuosi ir as i gerbeju rata..
tortus kelis isbandziau dabar noriu MB nustebinti lazanija, ir noreciau pasidaryti pati lakstus, recepta radau, bet iki galo neaisku kaip juos gaminti kai tesla isbrinksta? Ar iskocioti tik? ar dar reikia isvirti? nes kaip suprantu kiti lankstai lieka kieti neiskepe
o bandel kas paparasta suri naudoti vietoj mocarelos? ar rezultatas vistiek geras?
Jei ant dėžutės parašyta, kad lakštų virti nereikia, tai ir nereikia. Puikiausiai suminkštėja nuo padažo (aš dar po lazanijos iškepimo, išjungiu orkaitę ir palikau apie 10min., tada tik pjaustau).
Sūrį visada naudoju eilinį fermentinį (Dvaro ar Rokiškio)
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 05 18, 18:07)
Ir as nusipirkau neiskentusi... bet raso kad neapvirti, kepti 40min, bet as kazkodel galvoju gal apvirti del viso pikto, gal blogiau nebus??
Blogiau nebus, bet kam tas vargas

Tikrai suminkštėja lakštai, net neatskirsi ar virti, ar ne. Svarbiausia padažo nepagailėti