Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Hottea @ 2010 04 28, 12:06)
Jollysiup, tai tada labai smagu - patinka man tokie zmones, kurie myli savo darba ir pasiulo savu ideju bigsmile.gif

O as svarstau, ar deti tuos deimanciukus i vestuvini g.gif  Galvoju, gal nepraktiska  unsure.gif

As irgi buvau tos nuomones, kad nepraktiska, bet juvelyras pasake, kad tikras deimantas, aukstos klases nei apsinesa, nei apsivelia, o dar kazkaip ji ilydys i auksa, kazkaip ten sustums auksa, kad butu lygu su pavirsium, ir tada bus amzinas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 04 28, 11:17)
Oho dar ir vaskines primierkos buna? as net nezinojau.

Aha, padaro toki kaip sablona is zalio tokio vasko, pagal kuri poto zieda lieja, tai ta galima pasimatuot ir apziuret smile.gif
Atsakyti
maniskis.. paprastutis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 14:47)
maniskis.. paprastutis  ax.gif

bet labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Man patinka tokie klasikiniai ziedai bigsmile.gif

O vestuvinis ant sito pirsto nesiojamas? As suzadetuviu pradejau ant smiliausnesioti, nes man didokas ant bevardzio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 28 balandžio 2010 - 13:52
QUOTE(Hottea @ 2010 04 28, 14:50)
Man patinka tokie klasikiniai ziedai bigsmile.gif

O vestuvinis ant sito pirsto nesiojamas? As suzadetuviu pradejau ant smiliausnesioti, nes man didokas ant bevardzio doh.gif

juk uzdejau ant kaires belekokio pirsto, kad galeciau nufotkint lotuliukas.gif nesiosiu ant desines rankos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 12:47)
maniskis.. paprastutis 

labai graziai atrodo ir visada atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 28, 16:00)
labai graziai atrodo ir visada atrodys 4u.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 16:06)
juk uzdejau ant kaires belekokio pirsto, kad galeciau nufotkint  lotuliukas.gif  nesiosiu ant desines rankos  rolleyes.gif

biggrin.gif Kazkur skaiciau, kad nesioja ir ant kaires, nes si ranka "arciau sirdies" rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 28, 16:42)
biggrin.gif  Kazkur skaiciau, kad nesioja ir ant kaires, nes si ranka "arciau sirdies" rolleyes.gif

taip taip, daugelis ir lietuviu nesioja ant kaires..bet kad ant tokio pirsto tai nemaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 16:49)
taip taip, daugelis ir lietuviu nesioja ant kaires..bet kad ant tokio pirsto tai nemaciau  lotuliukas.gif

Būsit pradininkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 15:47)

user posted image

klasika!!!! thumbup.gif
ji visada madinga ir grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 28, 11:47)

Man irgi klasikiniai graziausi thumbup.gif Kokio plocio jusu ziedukas?
Atsakyti