Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Intelligent @ 2010 04 27, 11:29)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi nusprendžiau savo žiedus parodyti  blush2.gif gaminomės žiedų valdovuose  4u.gif
Šiaip tokių, kaip norėjome, gavome tik iš antro karto, nes iš pradžių padarė matinius.. Bet labai greitai savo klaidą ištaisė ir jau kitą darbo dieną atsiemėm žiedus  thumbup.gif 
[attachmentid=197362]
Kad ir būtų tiesos, manau tai sunkiai išvengiama, kadangi nemanau, kad ir kokie saint maurice tiesiai iš aukso kasyklų ima auksą hihihi.gif skirtumas tik tas, kad papuošalus iš to aukso nešiojo vokietis, o ne lietuvis  biggrin.gif

labai grazus jusu ziedai! thumbup.gif
ir tas akmenukas - taip super atrodo, prabangiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 27, 13:58)
Intelligent, o tavo suzadetuviu ziedo briliantukas panasaus dydzio kaip vestuvinis? Nes as irgi noreciau su akmenuku, taciau ziedai praktiskai niekuo nesiskirtu tada g.gif  Todel galvoju ant vestuvinio deti 3 mazesnius gal g.gif

Mano sužadėtuvių žiedo briliantukas dvigubai didesnis (0,3 ct, o vestuvinio 0,15 ct) 4u.gif Bet bent jau mano, tai žiedų stilius visiškai skiriasi, nes sužadėtuvių yra toks grynai grynai sužadėtuvinis (tokio tipo), o vestuvinio briliantukas visiškai neišsikišęs, todėl man atrodo, kad jie visiškai skiriasi hihihi.gif 4u.gif o kad jie dera tarpusavyje, tai man patinka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelligent: 27 balandžio 2010 - 15:38
O as nzn, kiek ct mano suzadetuviu - neduoda sertifikato MB nors tu ka biggrin.gif Bet reikes kaip nors istraukti "paslapti" ir derinti abu ziedus tarpusavyje...
Atsakyti
Sveikos, ziuriu cia visos gaminasi tik ziedus, o yra kas rado ir iskart nusipirko? 4u.gif Gal Kaune yra kur nors ziedu pasirinkimas vestuviniu gal kas zinote? smile.gif
Atsakyti
Stai pagaliau ir mes turime savo ziedus. Po nesekmingo bandymo uzsisakyti is vienos firmos, kur skaudziai nusivyleme, nutareme darytis pas juvelyra. Ir tikrai nenusivylem. Briliantuka pasirinkau 10kart didesni ir patys ziedai storesni. Nesem 7gr savo aukso. Sumokejom 1900lt dar. Ziedai sveria 15gr.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 27 balandžio 2010 - 18:23
moony, nuostabus juvelyro darbas bigsmile.gif Kiek ct deimantukas? Labai originalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 04 27, 20:22)
Stai pagaliau ir mes turime savo ziedus. Po nesekmingo bandymo uzsisakyti is vienos firmos, kur skaudziai nusivyleme, nutareme darytis pas juvelyra. Ir tikrai nenusivylem. Briliantuka pasirinkau 10kart didesni ir patys ziedai storesni. Nesem 7gr savo aukso. Sumokejom 1900lt dar. Ziedai sveria 15gr.

lb grazus thumbup.gif wub.gif tik kazkaip man atrodo, kad gali rinktis nesvarumai i tuos tarpelius kur deimatukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelligent @ 2010 04 27, 10:29)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi nusprendžiau savo žiedus parodyti  blush2.gif gaminomės žiedų valdovuose  4u.gif
Šiaip tokių, kaip norėjome, gavome tik iš antro karto, nes iš pradžių padarė matinius.. Bet labai greitai savo klaidą ištaisė ir jau kitą darbo dieną atsiemėm žiedus  thumbup.gif 
Kad ir būtų tiesos, manau tai sunkiai išvengiama, kadangi nemanau, kad ir kokie saint maurice tiesiai iš aukso kasyklų ima auksą hihihi.gif skirtumas tik tas, kad papuošalus iš to aukso nešiojo vokietis, o ne lietuvis  biggrin.gif

QUOTE(moony @ 2010 04 27, 19:22)

labai nuostabus abieju ziedukai wub.gif
Atsakyti
Na rinksis nesvarumai, ka padarysi, ir muilo sake gali prilysti, bet man tas tarpelis toki moteriskuma priduoda smile.gif O briliantukas 0,1karato. Pries tai buvau uzsisakius 0,02 tai dulkele kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 04 27, 20:22)
user posted image

Super ziedai smile.gif tikrai verti demesio thumbup.gif cia kaip suprantu viena baltas auksas, taip?
Atsakyti
Taip, is balto aukso.
Atsakyti
Bet turbut labai geras juvelyras, kad tiek daug sumokejot uz darba, jei auksas jusu buvo.
Atsakyti