Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

Jollysiup, niu tikrai neitiketina, kad deimanciukas 100 kainuotu g.gif

O kokie argumentai juvelyro buvo pries dvispalvius ziedus, gal gali parasyti? ax.gif Nes as irgi abejoju, nors man be galo grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 11, 16:14)

O kokie argumentai juvelyro buvo pries dvispalvius ziedus, gal gali parasyti? ax.gif Nes as irgi abejoju, nors man be galo grazu wub.gif

Įtikėtina, pati pirkau 2.2mm už 120lt. Viskas priklauso nuo dydžio. 1.35mm deimančiuką gali gaut ir už 40lt, juk ten praktiškai dulkelė, nėra tie briliantai tokie brangūs, kaip sukuriama nuomonė.

Čia visos kainos:
http://www.artogeiab.../lt/briliantai/
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 11, 16:56)
Na manasis tai neminejo, kad apsitrins, nors ziuredamas i atsinesta foto svarste, ar ne su dazais ten padaryta..priezastys kitos, kad tas uzrasas visam gyvenimui, kad reiktu labai gerai apgalvot zodzius, o ir ne tie demonstruojami zodziai isreiskia, parodo meile, (beto MB niekaip nesugalvojo, ka man noretu pasakyt, uzrasyt... unsure.gif ), nors as manau jis tiesiog neturi lazerio, o su ranka taip dailiai neiseitu..o ir juvelyras buvo pries dvieju spalvu derini..Ir kai pasakiau, kiek abu ziedukai apsiejo pagaminti jums, tai sake cia todel kad su staklem daugybe tokiu padaro, ner ka veikt (jo vadinamos "stampofkes"), o jis megzta daryt vienetinius, isskirtinius, rankomis...tai va, nezinau... g.gif kaip mums, darbas uz abu kainuos 350-400lt, plius 100 deimanciukas, bet jau ten miniatiurinis visai..bet as vistiek nesuprantu, kaip taip pigiai, gal koks cirkonis, ne deimanciukas? unsure.gif  g.gif na ir dar jei reikes aukso dasipirkt, palikom apie 13g..

cirkonis tiek neturetu kainuoti doh.gif
deimanciuko kaina priklauso, nuo "svarumo", slifavimo... ir t.t ..na ir aisku dydzio!! Kiek as zinau...PVZ 2 mm -120 lt o 3mm deimanciukas jau kainuoja apie 600lt ir t.t..
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2010 05 10, 22:02)
Aš ir svarsčiau, ar reikia,ar ne. Džiaugiuosi, kad vis dėlto maniškis su briliantukais smile.gif  Rytoj jau galėsiu nuofotografuoti, tada ir parodysiu nuotrauką smile.gif

Oi aciu labai lauksiu nuotraukytes, nes labai jau mums krito i aki tavo ziedeliai ax.gif nufotografuok savo ziedeli ant pirsto kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos smile.gif
Susimastėm ir mes apie žiedukus.. Nėra lb daug tu pinigėlių(jauni studentai smile.gif). Nenorime kažko ypatingo.. bet ir šabloniniai tenkintis nenorime!
Vienoje parduotuvėje užmateme tokius "klasikinius" (balto aukso) o abejose kraštuose geltono aukso juosta su raštu... abu sveria po sumoje apie 9-10 gramu, o kaina apie 1000lt. Gal kas žino ar pas juvelyrą gautus pigiau ir originaliau?smile.gif

Va radau lb panasu
user posted image
Tik tos juostos kraštuose ne tiesios o raštuotos.

p.s. domintu nebrangus juvelyras Vilniuje. gal kas gali kontaktus duoti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulis5: 11 gegužės 2010 - 18:07
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 10, 18:55)
cia jusu gal ziedukai? ax.gif

musu biggrin.gif nelabai fotogeniski tik, privargau kol normaliai nufotografavau biggrin.gif
QUOTE(mazgiene @ 2010 05 10, 19:34)
na nepatikesi musu ziedeliai tokie pat planuoja but, tik ta balto aukso juostele eis ne per viduri o is krasto  4u.gif

patikesiu laugh.gif labai grazus man jie, pirmus pamatytus ir isigijom biggrin.gif
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 05 11, 17:27)
Įtikėtina, pati pirkau 2.2mm už 120lt. Viskas priklauso nuo dydžio. 1.35mm deimančiuką gali gaut ir už 40lt, juk ten praktiškai dulkelė, nėra tie briliantai tokie brangūs, kaip sukuriama nuomonė.
Čia visos kainos:
http://www.artogeiab.../lt/briliantai/

tikrai kainos nera tokios kosmines kaip piesia schmoll.gif i mano ziedukus detu tik 1.15mm skersmens briliukus(nes juostele vidurine tokio plocio), tai uz 3 su viskuo praso 125 litu.
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 05 10, 22:49)
teip teip,mano kauliukus rasti butu daug vargo  doh.gif ,po dukrytes gimimo ,niekaip 6-7kg nenumetu  doh.gif jauciu jau ir nebenumesiu  blink.gif 
as dar  savo dydi db puse ismieros didesni darau,nes tas ziedelis jau labai sunkiai maustomas buvo  doh.gif  doh.gif jau dydziai sako,kad zmogai ne menki mes  biggrin.gif mano 17,5,mb 21,5
va teip  biggrin.gif

Na man kolkas dar nereikia jo didinti, bet tikiuosi, kad ir nereikes, nes bijau del deimantuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 05 11, 18:22)
Oi aciu labai lauksiu nuotraukytes, nes labai jau mums krito i aki tavo ziedeliai ax.gif  nufotografuok savo ziedeli ant pirsto kaip atrodo 4u.gif

Neturiu šansų parodyti nuotrauką verysad.gif Su blykste neįmanoma, o be jos nėra ryškumo. Per mažas objektas. Reikia labai gero fotoaparato.
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2010 05 11, 20:55)
Neturiu šansų parodyti nuotrauką verysad.gif  Su blykste neįmanoma, o be jos nėra ryškumo. Per mažas objektas. Reikia labai gero fotoaparato.

Vojei kaip gaila, taip norejau pamatyti realu vaizda verysad.gif
Atsakyti
rasiau gi..
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 11, 16:14)

Na del deimanciuko viskas aisku, ziuresim, kokio jis cia dydzio man zada det uz tokia suma, kaip suprantu, apie 2mm.. rolleyes.gif O kaip jis stebejosi kai as nuejusi pradejau pasakot apie ziedus ir ju gamyba! lotuliukas.gif Sako oho, kokia pasikausciusi, daug zina! ax.gif (Cia tik sios temeles deka 4u.gif )
O del dvieju spalvu taip - pirma, jam nepatinka, nes tai dabartine tokia banga, mada, kuri praeis, o vestuviniai ziedai visam gyvenimui, ir kazkada nebebus gal maisyti madoj, ar nebebus grazu, todel klasika visada islieka klasika, o antra- kuo aukstesne praba, tuo patvaresnis auksas, tai butu tas raudonas, i geltona maiso kazkurio kito metalo (nepamenu tiksliai, bijau apsimeluot), tai jis "minkstesnis", labiau braizosi, deformuojasi, o baltas dazniausiai dengiamas radziu, lakuojamas, kad baltesnis atrodytu, po kiek laiko, gana greitai, nusitrina, ir nebebuna baltas, ir va jei geltona maisyt su baltu, kaip kad as norejau, po kiek laiko jie praktiskai nebesiskirs, baltas irgi liks gelsvas..
Na o mes kadangi pridavem visoki, ir turkiska ir rusiska auksa, tai kai sulydys viska i viena, nezinia kokia ta spalva gausis.. bet sake ta geltonaji kazkaip isgrynins, nuo to aisku jo sumazes.. rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma 4u.gif Del dvieju spalvu, tai gal tikrai tokia mada g.gif Niekada nebuciau pagalvojusi apie toki varinata, bet gavau suzadetuviu dvispalvi, tai norejau paderinti unsure.gif Bet liksiu prie klasikos..
Atsakyti