Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

@leja, teisingai pasaket del tu ziedu, kad kokius issirenki, tokie gi patys mieliausi, ir niekada nepabos thumbup.gif wub.gif 4u.gif Pritariu, as irgi mastau taip, kad kokius jau turesim, tokie ir bus musu, mums skirti, ir tokius pamilsim ir gyvensim su jais wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollysiup: 12 gegužės 2010 - 19:27
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 12, 21:26)
@leja,  teisingai pasaket del tu ziedu, kad kokius issirenki, tokie gi patys mieliausi, ir niekada nepabos thumbup.gif  wub.gif  4u.gif  Pritariu, as irgi mastau taip, kad kokius jau turesim, tokie ir bus musu, mums skirti, ir tokius pamilsim ir gyvensim su jais wub.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif juk ne pagal mada ziedelius renkames (bent jau mes) , jie turi "prilipti". Cia tas pats kaip su suknele - apsirengi ir jauti kad tai butent ta..
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 12, 21:08)
mes tai 8 mm uzsakeme...  g.gif
dabar galvoju - ar yra didelis skirtumas tarp 7 ir 8 mm plocio ziedu, naudojimo prasme?... g.gif

Aisku, tarp 7 ir 8mm nera didelis tarpas, bet nuo 6 iki 10mm, tai jau didelis tarpas smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl vestuvinis žiedas kuo platesnis, tuo "geriau", kuo daugiau gramų, tuo "rimtesnis" žiedas biggrin.gif. Negi norit visą turimą auksą sukraut į jį ar kad žiedas iš tolo šviestų ir visi tikrai matytų, jog esat susituokę? smile.gif Kasdien nešiojamas žiedas turi būti ne tik gražus, bet ir patogus. Faktas, kad platus ir sunkus žiedas jausis ant piršto.
Mes tai mes, bet vyrai nepratę prie žiedų, jeigu bus nepatogu, tiesiog nenešios, manau... Taip kad gerai pagalvokit smile.gif.
Pritariu Gucci, kad tokie platūs žiedai primena nupjautą vamzdelį. Bet čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko įžeisti ax.gif. Tiesiog norėjau pasakyti, jog ne dydį, svorį ir plotį esmė, meilės nuo to nepadaugės biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 12, 23:11)
Aisku, tarp 7 ir 8mm nera didelis tarpas, bet nuo 6 iki 10mm, tai jau didelis tarpas smile.gif

ax.gif

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 05 12, 23:19)
Nesuprantu, kodėl vestuvinis žiedas kuo platesnis, tuo "geriau", kuo daugiau gramų, tuo "rimtesnis" žiedas  biggrin.gif. Negi norit visą turimą auksą sukraut į jį ar kad žiedas iš tolo šviestų ir visi tikrai matytų, jog esat susituokę?  smile.gif Kasdien nešiojamas žiedas turi būti ne tik gražus, bet ir patogus. Faktas, kad platus ir sunkus žiedas jausis ant piršto.
Mes tai mes, bet vyrai nepratę prie žiedų, jeigu bus nepatogu,* tiesiog nenešios, manau... Taip kad gerai pagalvokit  smile.gif.
Pritariu Gucci, kad **tokie platūs žiedai primena nupjautą vamzdelį. Bet čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko įžeisti  ax.gif. Tiesiog norėjau pasakyti, jog ne dydį, svorį ir plotį esmė, meilės nuo to nepadaugės   biggrin.gif.

ne del to, kad "matytusi is tolo" ar pan. tokius renkasi... tiesiog vieniems patinka smulkus papuosalai, kitiems didesni/stambesni...
man patinka stambesni - ir auskarai, ir ziedai... bigsmile.gif

* mano MB atvirksciai nori stambesnio, sako tada jauti kad ji turi lotuliukas.gif tongue.gif
... ax.gif tik jis norejo 7 mm, o as 8 mm uzsakiau lotuliukas.gif

** jei platus ziedai klasikiniai, o ne kampuoti kaip pvz. buvo, tada jie vamzdzio neprimena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 12 gegužės 2010 - 21:33
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 12, 00:02)
Na del deimanciuko viskas aisku, ziuresim, kokio jis cia dydzio man zada det uz tokia suma, kaip suprantu, apie 2mm.. rolleyes.gif  O kaip jis stebejosi kai as nuejusi pradejau pasakot apie ziedus ir ju gamyba! lotuliukas.gif Sako oho, kokia pasikausciusi, daug zina! ax.gif  (Cia tik sios temeles deka 4u.gif )
O del dvieju spalvu taip - pirma, jam nepatinka, nes tai dabartine tokia banga, mada, kuri praeis, o vestuviniai ziedai visam gyvenimui, ir kazkada nebebus gal maisyti madoj, ar nebebus grazu, todel klasika visada islieka klasika, o antra- kuo aukstesne praba, tuo patvaresnis auksas, tai butu tas raudonas, i geltona maiso kazkurio kito metalo (nepamenu tiksliai, bijau apsimeluot), tai jis "minkstesnis", labiau braizosi, deformuojasi, o baltas dazniausiai dengiamas radziu, lakuojamas, kad baltesnis atrodytu, po kiek laiko, gana greitai, nusitrina, ir nebebuna baltas, ir va jei geltona maisyt su baltu, kaip kad as norejau, po kiek laiko jie praktiskai nebesiskirs, baltas irgi liks gelsvas..
Na o mes kadangi pridavem visoki, ir turkiska ir rusiska auksa, tai kai sulydys viska i viena, nezinia kokia ta spalva gausis.. bet sake ta geltonaji kazkaip isgrynins, nuo to aisku jo sumazes.. rolleyes.gif

pievas sneka galiu pasakyt doh.gif kad ir draugas butu, as pas toki nesisakyciau, jei jam nepatiktu mano asmeninis pasirinkimas, juk as suprantu, kad jie man bus visam gyvenimui, jo tas kasyti neturi, nebent mano ideja neigyvendinama ar absoliuciai nepraktiska.
faktas tas kad kuo aukstesne praba tuo svaresnis ir minkstesnis lydynys, kuris yra nepraktiskas, greit nusibraizo, sita raso visuose saltiniuose apie aukso fizines savybes... turiu dvieju spalvu pusiau klasikinius ir esu absoliuciai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 12, 22:30)
ax.gif
ne del to, kad "matytusi is tolo" ar pan. tokius renkasi... tiesiog vieniems patinka smulkus papuosalai, kitiems didesni/stambesni...
man patinka stambesni - ir auskarai, ir ziedai... bigsmile.gif

* mano MB atvirksciai nori stambesnio, sako tada jauti kad ji turi lotuliukas.gif  tongue.gif
... ax.gif tik jis norejo 7 mm, o as 8 mm uzsakiau lotuliukas.gif

** jei platus ziedai klasikiniai, o ne kampuoti kaip pvz. buvo, tada jie vamzdzio neprimena  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ka manot, jei vyras taip pat uzsisakytu zieda su akute?
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 05 12, 22:55)
sveikos merginos, ka manot, jei vyras taip pat uzsisakytu zieda su akute?

jei tik nori kedel ne? biggrin.gif mb apskritai norejo "peciatkes" formos vestuvinio ziedo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o jus ziurejote, kokios ziedu kainos prekybcentriu parduotuvese?

Pvz. per "jamam" skelbia labai geras akcijas auksui - gal tokiu atveju perkant gaunasi panasi kaina kaip gaminantis? g.gif Mes neturime savo aukso, tai gal verta pirkti? g.gif

http://www.akropolis...enu_item_id=417
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 05 12, 23:57)
jei tik nori kedel ne? biggrin.gif mb apskritai norejo "peciatkes" formos vestuvinio ziedo biggrin.gif

bet ar neatrodys kvailai smile.gif vyras su brilijantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 05 13, 08:38)
bet ar neatrodys kvailai smile.gif vyras su  brilijantu biggrin.gif

tikrai neatrodys thumbup.gif
Atsakyti