Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 12, 01:02)
O del dvieju spalvu taip - pirma, jam nepatinka, nes tai dabartine tokia banga, mada, kuri praeis, o vestuviniai ziedai visam gyvenimui, ir kazkada nebebus gal maisyti madoj, ar nebebus grazu, todel klasika visada islieka klasika, o antra- kuo aukstesne praba, tuo patvaresnis auksas, tai butu tas raudonas, i geltona maiso kazkurio kito metalo (nepamenu tiksliai, bijau apsimeluot), tai jis "minkstesnis", labiau braizosi, deformuojasi, o baltas dazniausiai dengiamas radziu, lakuojamas, kad baltesnis atrodytu, po kiek laiko, gana greitai, nusitrina, ir nebebuna baltas, ir va jei geltona maisyt su baltu, kaip kad as norejau, po kiek laiko jie praktiskai nebesiskirs, baltas irgi liks gelsvas..

kas cia per argumentas - nes nepatinka doh.gif juk darai ne tai kas tau patinka o kas klientui. Gali tik pasakyti aisku savo nuomone, bet neprimetineti. O is tavo pasakojimu atrodo kad juvelyras jus tiesiog atkalbineja nuo visokiu variantu ir siulo darytis klasikinius. Nepyk Jollysiup bet as turbut rinkciausi kita juvelyra, nes toksai nesvarbu su kokiom idejom ateiciau jis jas visas isbaidytu ir priverstu abejot savo pasirinkimu verysad.gif jam raideles negerai, netgi dvieju spalvu auksas negerai. man paciai patinka patinka klasikiniai ziedai, bet jeigu ateina tokie zmones kaip jus su kazkokiom idejom ir jis ikalbes darytis ziedus pagal jo patarimus, ar po to nesigailesit ir nesvajosit apie tuos ziedelius kuriu kazkada norejot??? ......
Tiesiog man tokia nuomone susidare apie jusu juvelyra ax.gif

o del prabos... kietumas priklauso nuo metalu kuriuos maiso i lydini, o praba nusako aukso grynuma/kieki tame lydinyje, kuo praba aukstesne tuo daugiau yra gryno aukso ir lydinys minkstesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 12 gegužės 2010 - 09:06
QUOTE(@leja @ 2010 05 12, 10:03)

lotuliukas.gif Nera cia viskas taip blogai, paprasciausiai tas juvelyras-MB geras pazystamas, ir pataria kaip draugas, nuosirdziai, kaip jam atrodo, kaip butu geriau, praktiskiau..4u.gif Sako, nepazinociau as jo, man butu vienodai, kokiu jus ziedu norit. O jis paprasciausiai nenori daryt kopiju is foto, jis toks menininkas labai, megzta daryt savo sugalvotus, originalius vienetinius darbus, rankomis, antru tokiu niekam nebedarytu, tai ir mastem, derinom visi trys, paisinejo jis ten visaip, o kas is to iseis, nelabai dar isivaizduoju.. ziuresim! rolleyes.gif O jau rinktis ir spresti tai musu valia gi! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 12, 11:14)
lotuliukas.gif  Nera cia viskas taip blogai, paprasciausiai tas juvelyras-MB geras pazystamas, ir pataria kaip draugas, nuosirdziai, kaip jam atrodo, kaip butu geriau, praktiskiau..4u.gif  Sako, nepazinociau as jo, man butu vienodai, kokiu jus ziedu norit. O jis paprasciausiai nenori daryt kopiju is foto, jis toks menininkas labai, megzta daryt savo sugalvotus, originalius vienetinius darbus, rankomis, antru tokiu niekam nebedarytu, tai ir mastem, derinom visi trys, paisinejo jis ten visaip, o kas is to iseis, nelabai dar isivaizduoju.. ziuresim! rolleyes.gif  O jau rinktis ir spresti tai musu valia gi! ax.gif  4u.gif

na aisku, tada sekmes jums. Nepasimeskit tarp noru , pasiulymu ir patarimu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o vestuviniai ziedai visam gyvenimui, ir kazkada nebebus gal maisyti madoj, ar nebebus grazu, todel klasika visada islieka klasika,
Va, mano draugei MB darys tokius, tiks spalvos - geltonas-baltas, geltonas, bus....
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 12, 12:18)
o vestuviniai ziedai visam gyvenimui, ir kazkada nebebus gal maisyti madoj, ar nebebus grazu, todel klasika visada islieka klasika,

man atrodo savi vestuviniai ziedai visada bus grazu ir nesvarbu kokia mada ir kaip ji kiek sykiu keisis. juk kai rinkomes tuos ziedelius jie buvo patys graziausi ir toki manau liks visam gyvenimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 12 gegužės 2010 - 10:57

o man tai ir tokie grazus-kasikiniai, galima dar koki briliantuka ar tris idet, na prifantazuot kazka.... tik jie jau platus, apie 10mm....Bet kai as pati maza, tai ir traukia prie kazko "stambaus" lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matti: 12 gegužės 2010 - 11:52
QUOTE(@leja @ 2010 05 12, 09:35)
man atrodo savi vestuviniai ziedai visada bus grazu ir nesvarbu kokia mada ir kaip ji kiek sykiu keisis. juk kai rinkomes tuos ziedelius jie buvo patys graziausi ir toki manau liks visam gyvenimui

teisingai cia susakei 4u.gif va turejom,beveik klasikinius ir neprigijo jie mums per visus tuos metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 12, 12:51)

Man sitie labai grazus wub.gif mes darysim tokius, tik plocio maziau, galvojam apie 6-7 mm. As tai ir su 10 sutikciau, bet MB nepatinka tokie platus schmoll.gif
Papildyta:
O kalbant apie dvieju metalu maisyma ir visokias kitokias madas, tai mes irgi is pirmo mastem ir is balto/geltono daryt, ir akute manajame det, bet viska gerai apsvarste ir ivertine vis gi nusprendem pasilikti prie klasikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 12, 16:30)
Man sitie labai grazus wub.gif mes darysim tokius, tik plocio maziau, galvojam apie 6-7 mm. As tai ir su 10 sutikciau, bet MB nepatinka tokie platus schmoll.gif
Papildyta:
O kalbant apie dvieju metalu maisyma ir visokias kitokias madas, tai mes irgi is pirmo mastem ir is balto/geltono daryt, ir akute manajame det, bet viska gerai apsvarste ir ivertine vis gi nusprendem pasilikti prie klasikos wub.gif

mes irgi dabar pasimete biggrin.gif turbut liksim prie klasikos taip pat ax.gif noreciau gal paprastu tik storesniu 5-6mm, tokie kaip nuotraukoje jau man per stori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 12, 13:51)
o man tai ir tokie grazus-kasikiniai, galima dar koki briliantuka ar tris idet, na prifantazuot kazka.... tik jie jau platus, apie 10mm....Bet kai as pati maza, tai ir traukia prie kazko "stambaus"  lotuliukas.gif user posted image

Man tokuio plozio ziedai primena atpjauta vamzdi.. man jie per stori ir net kad negraziai atrodo, net dat or lb nepraktiska, nes po juo juk patenka vanduo ir karsta vasaros diena po ziedu prades susto oda.. tad optimaliausas variantas, mano nuomone, 6-7 mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 12, 19:02)
Man tokuio plozio ziedai primena atpjauta vamzdi.. man jie per stori ir net kad negraziai atrodo, net dat or lb nepraktiska, nes po juo juk patenka vanduo ir karsta vasaros diena po ziedu prades susto oda.. tad optimaliausas variantas, mano nuomone, 6-7 mm smile.gif

mes tai 8 mm uzsakeme... g.gif
dabar galvoju - ar yra didelis skirtumas tarp 7 ir 8 mm plocio ziedu, naudojimo prasme?... g.gif
Atsakyti
praktiskiausia apie 5mm......nors...
Atsakyti