Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Matti @ 2010 05 19, 21:06)
Grazus, MB dabar daro tokius, tik be brilijantuku, o baltas auksas bus graviruojamas rasteliu...

na briliantus toli grazu ne visur ir deda... as ziedus pirkau juvelyrinej, o akmenukus dejau kitur, graveris dar trecioj vietoj tera... ta juostele siaura yra, todel graviravimas nelabai matytus, nebent lazeriu gal g.gif
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 19, 21:06)
Grazuciai wub.gif  tik jauciu kainavo namazai, nes net 9 deimantukai bigsmile.gif

ne tiek ir daug biggrin.gif 360 litu su idejimu ir deimantukais(1.15mm skersmuo, mazuciai) clap_1.gif uz mano zieduka isejo 846 litai is viso.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 05 19, 22:16)
na briliantus toli grazu ne visur ir deda... as ziedus pirkau juvelyrinej, o akmenukus dejau kitur, graveris dar trecioj vietoj tera... ta juostele siaura yra, todel graviravimas nelabai matytus, nebent lazeriu gal g.gif

ne tiek ir daug biggrin.gif 360 litu su idejimu ir deimantukais(1.15mm skersmuo, mazuciai) clap_1.gif uz mano zieduka isejo 846 litai is viso.

Na tai daugoka bigsmile.gif na bet aisku, grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 19, 22:06)
Grazus, MB dabar daro tokius, tik be brilijantuku, o baltas auksas bus graviruojamas rasteliu...

na gal jau uztenk visur kisti ta "mano MB daro..." doh.gif
na kazkaip jau neskanu... schmoll.gif

sorry, bet tikrai jau per daug tos "reklamos" - kam reikia, tas jau turejo pakankamai galimybiu sia info uzfiksuot...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 05 19, 22:03)
siandien atsiemiau zieduka po tiuningo, tai idedu pasigrozet biggrin.gif 5mm plotis, vidurine juostele 1.15mm kaip ir akmenukai(aplink zieda trijose vietose po tris) wub.gif
user posted image

Labai grazus ziedukai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 19, 22:22)
na gal jau uztenk visur kisti ta "mano MB daro..." doh.gif
na kazkaip jau neskanu... schmoll.gif

sorry, bet tikrai jau per daug tos "reklamos" - kam reikia, tas jau turejo pakankamai galimybiu sia info uzfiksuot...

reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 19, 21:17)
Na tai daugoka bigsmile.gif  na bet aisku, grazu wub.gif

kaip perkant parduotuvej manau dar puse velnio prasisukau, uztaikiau ant 40% nuolaidos, tai uz ziedo kaina isejo ir briliantus isidet beveik biggrin.gif
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 19, 21:22)
Labai grazus ziedukai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

aciu blush2.gif 4u.gif 4u.gif ziedukas mano mazytis-15.8-tai labai zgrebnai atrodo, foto viso grozio nesimato biggrin.gif

Atsakyti
pradejo gaminti mums ziedus clap.gif clap.gif

del vadinamos reklamos,nematau nieko blogo rolleyes.gif man smagu,ideda foto paziureti ax.gif
Atsakyti
kaip jus rinkotes ziedus, ziurejot grozi, ar dar buvo kokiu dalyku i ka vertetu atkreipti demesi?
P.S cia jau baisu kokia nuoroda det, nes aprekia, kad reklama varai...
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2010 05 20, 11:37)
kaip jus rinkotes ziedus, ziurejot grozi, ar dar buvo kokiu dalyku i ka vertetu atkreipti demesi?

na mes tai labai paprastai issirinkom (iki siol nesiojom klasikinius beveik) kelis metus ziurejau i ju foto biggrin.gif kol galu gale prisiruosem pasidaryti juos,mb parodzius iskart patiko...tai nieko negalvojant ir darem,nors jis sake jam ir tie geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2010 05 20, 13:37)

nuejom, pasimatavom pirmus patikusius ir nusipirkom laugh.gif ilgai nemastem irnesakyk.gif
P.S. jei nedesi kas antra puslapi kad tb daro tokius tada nebus reklama gal biggrin.gif
Atsakyti
o tai kas cia blogo,kad ir deda? ne keturkoju kokiu temoj...visgi i tema viskas g.gif ne visos juk atejusios visa tema skaito...kam nepatinka galima ingora uzsideti ax.gif na bet tiek to,man nemaiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2010 05 20, 14:37)

Na reklama kazkokai tau visiskai nezinomai firmai, tai cia nieko baisaus, juk tu daliniesi informacija, kazka rodai grazuas ir pan. o kai cia tik sako, kad daro tokius ar anokius, tai kazkaip nelb, mums tiesa pasakius tai nera idomu g.gif vat kad ta mergina sukeltu savo MB darbu foto, tai butu kitas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti