Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 05 17, 14:44)
jau pagamino ziedelius  clap.gif  clap.gif  clap.gif ryt vaziuoju pasiimti...ziuresim kas cia gavosi

foto, foto clap.gif clap.gif clap.gif

QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 17, 14:51)
Man vestuviniai ziedai taip pat turetu buti bent jau maisyto aukso...o patys graziausi geltono  wub.gif  Niu,tokie vestuviniai....  blush2.gif

drinks_cheers.gif
musu irgi ir geltoni, ir klasikiniai wub.gif
...jau neuzilgo turetu buti pagaminti... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 17 gegužės 2010 - 18:58
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 05 17, 16:58)
O man patys gražiausi paprasti, lygūs geltono aukso žiedai. Tokie, kaip mūsų tėvų. Na, tik storesni, kokių 4-5 mm.Visgi aš manau, kad klasika visada išliks klasika, ji yra nemirtinga ir visada madinga.
O visi šitie išraižyti, jau nekalbu apie visokius balto aukso ar platinos ir pan., tai dabar madingi, o po 10 metų gal jau nebebus madingi ir, be to, jie man atrodo kaip eiliniai žiedai.

Stai butent del tokios priezasties noriu geltono aukso klasikiniu lygiu - kad visi matytu, jog as "iene" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 17, 21:00)
Stai butent del tokios priezasties noriu geltono aukso klasikiniu lygiu - kad visi matytu, jog as "iene" biggrin.gif

Musu tevu ziedeliai yra raudono aukso, o ne geltono mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mes su busimuoju "pasigaminom" klasikinius, 4 mm ziedus ir as esu jais laaabai patenkinta thumbup.gif nes dabar pradejau kreipt demesi i kitu ziedus, tai pas visus vis kazkokie kitokie, bet ne klasikiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2010 05 18, 17:10)
mes su busimuoju "pasigaminom" klasikinius, 4 mm ziedus ir as esu jais laaabai patenkinta  thumbup.gif  nes dabar pradejau kreipt demesi i kitu ziedus, tai pas visus vis kazkokie kitokie, bet ne klasikiniai  4u.gif

Klasikiniai pas dauguma yra, bet dar buna kazkokie nedideli grioveliai ir pan. smile.gif
Atsakyti
nu sorry gal ne taip parasiau, bet turejau omeny be jokiu grioveliu, ir keliu aukso rusiu lydyniu. Lygus grazus kaip kazkada kad visi su tokiais buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2010 05 18, 17:55)
nu sorry gal ne taip parasiau, bet turejau omeny be jokiu grioveliu, ir keliu aukso rusiu lydyniu. Lygus grazus kaip kazkada kad visi su tokiais buvo  blush2.gif

Na cia ne taip ir seniai atsirado si mada ziedelius gaizyti, spalvas maisyti, statyti deimantus.. bet man grazu. mano pacios ziedelis su nedideliu deimantuku ir grioveliais. siandien kaip tik lygiai 10men, kaip ji nesioju ir esu lb patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 19, 00:17)
Na cia ne taip ir seniai atsirado si mada ziedelius gaizyti, spalvas maisyti, statyti deimantus.. bet man grazu. mano pacios ziedelis su nedideliu deimantuku ir grioveliais. siandien kaip tik lygiai 10men, kaip ji nesioju ir esu lb patenkinta wub.gif

Sveikinu su laimingais 10men 4u.gif
Atsakyti
Audrutyte aciu 4u.gif
Atsakyti
siandien atsiemiau zieduka po tiuningo, tai idedu pasigrozet biggrin.gif 5mm plotis, vidurine juostele 1.15mm kaip ir akmenukai(aplink zieda trijose vietose po tris) wub.gif
user posted image
Atsakyti
Grazus, MB dabar daro tokius, tik be brilijantuku, o baltas auksas bus graviruojamas rasteliu...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 05 19, 22:03)
siandien atsiemiau zieduka po tiuningo, tai idedu pasigrozet biggrin.gif 5mm plotis, vidurine juostele 1.15mm kaip ir akmenukai(aplink zieda trijose vietose po tris) wub.gif
user posted image

Grazuciai wub.gif tik jauciu kainavo namazai, nes net 9 deimantukai bigsmile.gif
Atsakyti