Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

Rašau baisiausiai svarbiu klausimu...
Kaune 2010 05 13 pamečiau savo vestuvinį žiedą. Žiedas auksinis su graviruotas kraščiukais. Viduje išgraviruotas vyro vardas ir data.

Jei kas radote, arba gal kas apsidžiaugęs gyrėsi, kad rado žiedą, paskambinkite...
Tikrai atsilyginsiu.

Tel.:8 680 80 651
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 10, 20:08)

Wou wub.gif Norėčiau tik balto aukso.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 17, 10:56)
Wou  wub.gif Norėčiau tik balto aukso.

realybeje jie nebus tokie grazus, nes cia jie super padidinti ir pafotosopinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cic @ 2010 05 17, 10:40)
Rašau baisiausiai svarbiu klausimu...
Kaune 2010 05 13 pamečiau savo vestuvinį žiedą. Žiedas auksinis su graviruotas kraščiukais. Viduje išgraviruotas vyro vardas ir data.

Jei kas radote, arba gal kas apsidžiaugęs gyrėsi, kad rado žiedą, paskambinkite...
Tikrai atsilyginsiu.

Tel.:8 680 80 651

o tai gal zinot tiksliai vieta kur pametet? verysad.gif
Atsakyti
misliju, kad cia platininiai g.gif nes balto aukso ne tokie..gelsvi truputi
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 17, 11:59)
misliju, kad cia platininiai  g.gif  nes balto aukso ne tokie..gelsvi truputi

nelb as skiriu, kur tas baltas auksas, o kur platina, bet man asmeniskai vien tik baltas aukas negrazu, atrodo pigiai vien del to, kad neuzrasyra ant jo platina ir visi galvoja, kad tai sidabras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 17, 10:59)
misliju, kad cia platininiai  g.gif  nes balto aukso ne tokie..gelsvi truputi

baltas auksas isgaunamas toks baltas padengus ji rodzio sluoksniu 4u.gif
Atsakyti
jau pagamino ziedelius clap.gif clap.gif clap.gif ryt vaziuoju pasiimti...ziuresim kas cia gavosi
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 17, 12:07)
nelb as skiriu, kur tas baltas auksas, o kur platina, bet man asmeniskai vien tik baltas aukas negrazu, atrodo pigiai vien del to, kad neuzrasyra ant jo platina ir visi galvoja, kad tai sidabras schmoll.gif

Man vestuviniai ziedai taip pat turetu buti bent jau maisyto aukso...o patys graziausi geltono wub.gif Niu,tokie vestuviniai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 17, 14:51)
Man vestuviniai ziedai taip pat turetu buti bent jau maisyto aukso...o patys graziausi geltono  wub.gif  Niu,tokie vestuviniai....  blush2.gif

drinks_cheers.gif musu yra geltono aukso, tai lb puikiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal čia bus tokių, kurios nešioja vestuvinius žiedus ne pirmus metus. Noriu paklausti, kaip nešiojasi nelygios faktūros žiedai. Nusižiūrėjome modėlį iš Saint Maurice kolekcijos, tik vieni sako gerai, kiti sako negerai nešiosis...
user posted image

Dabar suku galvą, ar darytis blizgiu paviršiumi, ar tokiu, kaip nuotraukoje.
Atsakyti
O man patys gražiausi paprasti, lygūs geltono aukso žiedai. Tokie, kaip mūsų tėvų. Na, tik storesni, kokių 4-5 mm.Visgi aš manau, kad klasika visada išliks klasika, ji yra nemirtinga ir visada madinga.
O visi šitie išraižyti, jau nekalbu apie visokius balto aukso ar platinos ir pan., tai dabar madingi, o po 10 metų gal jau nebebus madingi ir, be to, jie man atrodo kaip eiliniai žiedai.
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 05 17, 15:58)
O man patys gražiausi paprasti, lygūs geltono aukso žiedai. Tokie, kaip mūsų tėvų. Na, tik storesni, kokių 4-5 mm.Visgi aš manau, kad klasika visada išliks klasika, ji yra nemirtinga ir visada madinga.
O visi šitie išraižyti, jau nekalbu apie visokius balto aukso ar platinos ir pan., tai dabar madingi, o po 10 metų gal jau nebebus madingi ir, be to, jie man atrodo kaip eiliniai žiedai.

Bendraminte:sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi blaskemes ir vis gi grizom prie klasikos, tik darysim platesnius 6 arba 6,5 mm wub.gif na bet del skonio nesigincyjama ir tkrai gerbiu kitu zmoniu nora darytis kitokius ziedelius, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas 4u.gif
Atsakyti