Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(wow.as @ 2010 04 29, 13:05)
Merginos, kur dingo VELI? Ar as kazka praleidau? Pagal mane, ji turejo kartoti hcg sia savaite  ax.gif  Ar as maisau kazka? Taip norisi isitikinti, kad dar viena  nestuke.gif  ir jai viskas gerai  4u.gif

4u.gif as cia, gyva
aciu, kad rupinates ax.gif

Dijav wub.gif zinoma nepykstu ax.gif

peteliuske, ir pas mus panasi situacija buvo irnesakyk.gif ...o va jau hcg bandau kartoti.. smile.gif nieko papildomai nesidariau.
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 04 29, 18:25)
4u.gif as cia, gyva
aciu, kad rupinates  ax.gif

Dijav  wub.gif zinoma nepykstu  ax.gif

peteliuske, ir pas mus panasi situacija buvo  irnesakyk.gif ...o va jau hcg bandau kartoti..  smile.gif nieko papildomai nesidariau.

VELI, super, kad viskas gerai 4u.gif Dabr jau galima tave drasiai sveikinti nestuke.gif Lengvu tau likusiu menesiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 28, 15:49)
vat del sito reikalo  blush2.gif o tu clexane gal kartais leidaisi sykart? man tik pradejus leistis pradejo skaudeti inkstus ir vat tas reikalas kaip ir tau prasidejo  blush2.gif suprantu, kad jis skystina krauja, todel greiciausiai pradejo inkstai dirbi pajegumu ir salintis druskos  g.gif
del ureoplazmos - man LV pasake, kad kol neisitirsiu tu bjaurybiu, tai IVF nedarys  schmoll.gif matyt turi svarbos  g.gif

Leidausi clexane,taip ir prasidejo.Niezejimas, skausmas slapinantis. Is kart pagalvojau, kad turiu pusles uzdegima (ne karta ji esu turejusi). Pasakiau U.ji paeme tepineli, ten buvo viskas gerai. Bet manau, kad reikejo rimtesniu tyrimu pries tai pasidaryti.Ai, kaltinu save, sirdi skauda, negaliu atsigauti dar. bash.gif protest.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal galit pasakyti kokius tyrimus daretes pries IVF, nes man ju kaip tai lyg mazokai skyre g.gif . Tik hormonai, visi AIDS, ZIV, zarazos. O tepineli kada daro. O skydliauke, ar dar kazkas...?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 30, 09:40)
Pasakiau U.

ir ka ji? tipo nieko cia tokio? g.gif as galvojau, kad cia man vienai neaisku kodel taip nieztejo doh.gif cia grynai yra susije su inkstais, nes salindami druskas ar pan. jos ten ir grauzia doh.gif siam reikalui zinau zolininkes recepta:nakciai detis ant tamponelio pavilgyto saltalankio aliejaus (i vidines lupas) rolleyes.gif
Magnol'@, o jusu cia 1IVF, pirmi tyrimai pries ji? pirmam sio skyrelio lape oksi labai graziai visa info pateikusi kokius tyrimus darytis pries procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 30, 12:01)
Magnol'@, o jusu cia 1IVF, pirmi tyrimai pries ji? pirmam sio skyrelio lape oksi labai graziai visa info pateikusi kokius tyrimus darytis pries procedura  4u.gif

Aciu Rosita, juk 100 kartu esu ziurejus i ta pirma puslapi, bet galvoj visokios mintys sukas, tai ir pamirsau ji doh.gif .
Taip, tai 1IVF ir nepriklausomai nuo rezultatu- paskutinis verysad.gif Todel ir galva patapo kaip kopustas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 30, 11:01)
ir ka ji? tipo nieko cia tokio?  g.gif as galvojau, kad cia man vienai neaisku kodel taip nieztejo  doh.gif cia grynai yra susije su inkstais, nes salindami druskas ar pan. jos ten ir grauzia  doh.gif siam reikalui zinau zolininkes recepta:nakciai detis ant tamponelio pavilgyto saltalankio aliejaus (i vidines lupas)  rolleyes.gif
Magnol'@, o jusu cia 1IVF, pirmi tyrimai pries ji? pirmam sio skyrelio lape oksi labai graziai visa info pateikusi kokius tyrimus darytis pries procedura  4u.gif

O kaip mm? As pliaupiu kaip is kibiro, ar taip turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 30, 07:40)
Ai, kaltinu save, sirdi skauda, negaliu atsigauti dar. bash.gif  protest.gif

Nekaltink saves, tavo kaltes tikrai nera tame! Bet jausmas labai pazistamas, as irgi po nesekmiu jauciuos kalta, kad kazko nepadariau, kad del mano kaltes mb neturi atzalu ir pan.. Po to viskas atsistoja i savo vezias, ir vel sukaupi jegas, kelies, eini, bandai is naujo..
Laikas visas zaizdas uzgydo.
Atsakyti
RositaK, brauk is sarasiuko, tik sugadinau statistika. HCG-2,38. Tyrima turiu kartoti pirmadieni.
Ka tai reiskia? g.gif
Atsakyti
Braškiux, negaliu tavęs pakonsultuoti, nei karto nebuvau taip toli iki Hcg nuėjus, todėl neturiu patirties... blush2.gif

Aš šiandien pas gyd. buvau. doctor.gif IVf nesėkmės priežastis - plona gleivinė, todėl ir nekimba bash.gif
dabar 9 c.d., sakė, labai plona... geriu Estrofem, nuo sekmad Crinone dėsiuos, treč. gal jau įkels snaigutes...
Gelbėkit mane - netikiu, kad tokios schemos užtenka užauginti gleivinei iki treč., nes viskas taip pat kaip prieš IVF ir nesėkmingai pasibaigusį sad.gif
Aspirino sakė man nereikia, tipo, ne dėl skysto kraujo nekimba umn.gif
nebežinau... ką valgyt, kokius vaistus gerti, ką daryt? protest.gif frusty.gif
Tik jus turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 30, 16:06)
O kaip mm? As pliaupiu kaip is kibiro, ar taip turi buti  g.gif

Man po nepavykusio IVF, kai atėjo mmm - siaubas... doh.gif upėm bėgo, net išsigandau, vos susitvarkiau, o dar dirbt reikėjo....
gyd. sakė, moters organizmas taip reaguoja ir viską išsivalo doh.gif
Atsakyti
Man saldytus dejo 17-19 ciklo diena, spejo uzaugt gleivine as po 3 tab estrofemo geriau, bet nuo pat pirmos ciklo dienos
Atsakyti