Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(RositaK @ 2010 04 22, 08:49)
prisiduodu:

Rosita- sad.gif
Atsakyti
sveikutes man iskilo toks klausimas,na mums ivf bus pirmas todel esu naujoke.norejau paklausti tu kurios pas daktara treisi gydosi,man dabar liepe kai susirgsiu jiems pasiskambinti ir as dabar galvoju man mm turetu prasideti geguzes 8-9dienom tai gaunasi sestadienis arba sekmadienis,tai idomu jie dirbs?kaip man prisiskambinti reiks jei turiu tik klinikos nr... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 04 28, 23:39)
man mm turetu prasideti geguzes 8-9dienom tai gaunasi sestadienis arba sekmadienis,tai idomu jie dirbs?kaip man prisiskambinti reiks jei turiu tik klinikos nr... blush2.gif

mobiliuoju klinikos telefonu galima skambinti bet kada 4u.gif o sestadieni siaip jie ir taip dirba kazkiek, nuo situacijos ir sekmadieni 4u.gif +37129251455 - ci Embrions mobilus 4u.gif sekmingo starto!
Laime, mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 balandžio 2010 - 07:44
Merginos, kur dingo VELI? Ar as kazka praleidau? Pagal mane, ji turejo kartoti hcg sia savaite ax.gif Ar as maisau kazka? Taip norisi isitikinti, kad dar viena nestuke.gif ir jai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 04 29, 13:05)
Merginos, kur dingo VELI?

paziurek i sarasiuko apacia wub.gif ji ten jau puikuojasi wub.gif o ar kartos nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 04 29, 13:05)
Merginos, kur dingo VELI? Ar as kazka praleidau? Pagal mane, ji turejo kartoti hcg sia savaite  ax.gif  Ar as maisau kazka? Taip norisi isitikinti, kad dar viena  nestuke.gif  ir jai viskas gerai  4u.gif

Tikiuosi Veli nesupyks,kad pasidalinsiu jos Žinute iš nėštukių skyrelio...įkeliu..

"sveikos, nestukes
as vel panikuoju
mano hcg 13 dpi 214, 9 dpi buvo 62
laukiu komentaru kazkaip didesniu skaiciuku tikejausi.."

Manau kad viskas puiku ir panikuoti neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

norejau pasitarti su jumis. pas vyra prasta situacija, tik IVF ir ICSI, tai as dabar nieko nedarau su savim, nieko nebesitikrinu, bacilas issigydem, o kiausintakiu pratekamumo netikrinau, nes galvoju kad tam neber prasmes, jei IVF laukia, ar man dar tirtis kazka?? hormonai padaryti jau seniai, tai pries IVF tikriausiai dar reiks juos kartoti, likusius tyrimus kaip suprantu ir susakys, kai IVF turesim pinigu susitaupe, ar dabar man viska tirtis pamazu toliau? jei pusmeti zadam taupyti, tikrai ne trumpiau, tai gal nesivargint dabar??? pas mane kaip ir viskas tvarkoje, kai pasinervuoju, ciklas sutrinka, bet trumpm, siaip policistiniu nera, hormonai kaip ir normose, nors ir ne idealus, bacilos isnaikintos ax.gif daugiau su manim niekas nedaryta
Atsakyti
RositaK dekui labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 29, 14:17)
Sveikutes,
norejau pasitarti su jumis. pas vyra prasta situacija, tik IVF ir ICSI, tai as dabar nieko nedarau su savim, nieko nebesitikrinu, bacilas issigydem, o kiausintakiu pratekamumo netikrinau, nes galvoju kad tam neber prasmes, jei IVF laukia, ar man dar tirtis kazka?? ..........

Kai darai IVF, kiaušintakių praeinamums nebesvarbus.
Atsakyti
Įdomu kur dingo SESITA?
Juk žadėjo parašyti kaip jai sekasi, gal kuri nors žinote ką naujo apie Sesitą?

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 29, 15:31)
Kai darai IVF, kiaušintakių praeinamums nebesvarbus.

tik jei juose nera hidrosalpingso doh.gif
peteliuske, na jei jau norit viska padaryti iki galo, tai paklausk gydytojos ar nevertetu pasidaryti laparoskopijos-histeroskopijos, kad isitikinti, jog niekas gimdoje nerukdo ir yra tvarkoje 4u.gif na, net histeroskopijos-gimdos vidaus apziuros-uztektu manau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 29, 17:19)
tik jei juose nera hidrosalpingso  doh.gif
.............

Na taip, yra liūdnų pavyzdžių doh.gif
Atsakyti