Philipuks,
Labas visoms
Pora dienu nebuvau priejusi prie interneto, o cia visokiu naujienu, ir geru ir nelaba.
svekinu visas kurioms pavyko tapti
ir liudziu, kurioms nepasiske
Vakar man buvo punkcija, ispunktuota 13. Siandien pasake kad apsivaisino 9
. Dabar ryt reikia skambinti ir pasakys kaip ten viskas dalinasi ir tada bus aisku kada isodinimas
Pora dienu nebuvau priejusi prie interneto, o cia visokiu naujienu, ir geru ir nelaba.
svekinu visas kurioms pavyko tapti
Vakar man buvo punkcija, ispunktuota 13. Siandien pasake kad apsivaisino 9
Ariwom, matyt kazkas susibalamutijo ten pas tave
o gal ir nuo nerimo
kas zino, gal tai tik i gera
perkeliu geguzen
as nieko, gyvenu toliau ir tiek
Liucina75, nu kaip smagu, kad viskas klostosi gerai
lauksim ziniu kiek zibureliu sviecia ir rodo kelia link
philipuks, iki kaulo pazistama tai, ka jauti
eraera, labai gerai, kad uzsukai pasidalinti patirtimi-ji cia kiekvienos seimos ipatinga ir unikali, todel kazkas joje atras tai, kad gelbeja nuo nevilties
augimo jums
as nieko, gyvenu toliau ir tiek
Liucina75, nu kaip smagu, kad viskas klostosi gerai
philipuks, iki kaulo pazistama tai, ka jauti
eraera, labai gerai, kad uzsukai pasidalinti patirtimi-ji cia kiekvienos seimos ipatinga ir unikali, todel kazkas joje atras tai, kad gelbeja nuo nevilties
O ar galima tik echoskopu pasitikinkt darytis IVF
Juk gali buti uzdegimas, ar kazkas panasaus
ka parodo kraujo tyrimas
Kazkaip kyla klausimai man dabar.
Philipuks, labai gaila, dėl nesekmės, bet nesuprantu klausimo esmes? Kur uzdegimas? Kam? Kaip IVf daromaas vien echoskopu? Aiskumo
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 12:18)
O ar galima tik echoskopu pasitikinkt darytis IVF
ka parodo kraujo tyrimas
QUOTE(tiesiog aš
@ 2010 04 28, 11:53)
Philipuks, labai gaila, dėl nesekmės, bet nesuprantu klausimo esmes? Kur uzdegimas? Kam? Kaip IVf daromaas vien echoskopu? Aiskumo 
Na, nedare jokiu kraujo tyrimu. As sakau, gal man koks uzdegimas galejo buti, gal koks grybelis,ai ieskau kaltu kitur ir tiek
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 13:02)
normali busena po nesekmes- stengiesi atsakyti i klausima ''kodel nepavyko vel?''
del hormoniniu tyrimu, tai man irgi niekas nekartoja nuo pirmo galima sakyti IVF. o tepineli del bakteriju galejo paimti, tik nemanau kad jis kazin ar parodytu koki gimtos uzdegima.
o tavo brangakmenis kaip uzsikabino - ar dabar irgi viska daret kaip ir jam ateinant?
QUOTE(RositaK @ 2010 04 28, 12:10)
normali busena po nesekmes- stengiesi atsakyti i klausima ''kodel nepavyko vel?''
man kaskart po neigiamo atsakymo pasipila lavina tokiu klausimu 
del hormoniniu tyrimu, tai man irgi niekas nekartoja nuo pirmo galima sakyti IVF. o tepineli del bakteriju galejo paimti, tik nemanau kad jis kazin ar parodytu koki gimtos uzdegima.
o tavo brangakmenis kaip uzsikabino - ar dabar irgi viska daret kaip ir jam ateinant?
nes juk tada tai buvo gerai tep iseina 
Brangakmenis kibo is karto, pries tai dariausi milijona tyrimu, kraujo, tepineli, citologini, slapimo tyrimus. Buvo viskas gerai, ir rezultatas 11 diena jau buvo su testu
Philipuks, dabar jau nieko nebepakeisi... Šiaip tai keista, kad jokių tyrimų nesidarei, bent jau tepinėlį vertėjo. Aš prieš kiekvieną bandymą pasidarau pagrindinius hormoninius tyrimus bei tepinėlį, na, dar vyro spermos pasėlį pora kartų darėm. Visa tai atlieku savo iniciatyva, nes kažin ar sulauktum iš gyd. pasiūlymo. Nueik pas gyd. pasikonsultuok, juk tau jau yra pavykę susilaukti vieno vaikelio, gal turi kokią zarazą? Nors man gyd. yra sakiusi, kad jeigu turi pvz. ureuplazma, tai pastojimui netrukdo.
Suprantu tavo liūdesį, bet nenusimink taip, pasižiūrėk kiek mūsų yra kurios nnn.... kartų bandome ir niekaip nepavyksta susilaukti vieno vaikelio
Atrodo viskas kaip ir gerai, bet nesikabina...
Suprantu tavo liūdesį, bet nenusimink taip, pasižiūrėk kiek mūsų yra kurios nnn.... kartų bandome ir niekaip nepavyksta susilaukti vieno vaikelio
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 14:43)
skaudejo kaip ir pusle, kaip ir makstis niezejo, sakau gal koks grybas buvo.
vat del sito reikalo
del ureoplazmos - man LV pasake, kad kol neisitirsiu tu bjaurybiu, tai IVF nedarys
Ureoplazma siaip laikoma, kaip zmogaus "gyventoju", bet ne visi zmones ja turi, kartais ji gali aktyvuotis, gal del sios priezasties LV ir nori, kad jos apskritai nebutu.
del ureoplazmos - man LV pasake, kad kol neisitirsiu tu bjaurybiu, tai IVF nedarys
matyt turi svarbos 
Matyt kiekvieno gydytojo nuostatos skiriasi