Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Philipuks, console.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Pora dienu nebuvau priejusi prie interneto, o cia visokiu naujienu, ir geru ir nelaba.

svekinu visas kurioms pavyko tapti nestuke.gif ir liudziu, kurioms nepasiske verysad.gif

Vakar man buvo punkcija, ispunktuota 13. Siandien pasake kad apsivaisino 9 clap.gif . Dabar ryt reikia skambinti ir pasakys kaip ten viskas dalinasi ir tada bus aisku kada isodinimas smile.gif
Atsakyti
Ariwom, matyt kazkas susibalamutijo ten pas tave doh.gif o gal ir nuo nerimo unsure.gif kas zino, gal tai tik i gera wub.gif perkeliu geguzen
as nieko, gyvenu toliau ir tiek wub.gif
Liucina75, nu kaip smagu, kad viskas klostosi gerai 4u.gif lauksim ziniu kiek zibureliu sviecia ir rodo kelia link nestuke.gif wub.gif
philipuks, iki kaulo pazistama tai, ka jauti unsure.gif
eraera, labai gerai, kad uzsukai pasidalinti patirtimi-ji cia kiekvienos seimos ipatinga ir unikali, todel kazkas joje atras tai, kad gelbeja nuo nevilties wub.gif augimo jums wub.gif
Atsakyti
O ar galima tik echoskopu pasitikinkt darytis IVF g.gif
Juk gali buti uzdegimas, ar kazkas panasaus g.gif ka parodo kraujo tyrimas g.gif
Kazkaip kyla klausimai man dabar.
Atsakyti
Philipuks, labai gaila, dėl nesekmės, bet nesuprantu klausimo esmes? Kur uzdegimas? Kam? Kaip IVf daromaas vien echoskopu? Aiskumo 4u.gif

QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 12:18)
O ar galima tik echoskopu pasitikinkt darytis IVF  g.gif
Juk gali buti uzdegimas, ar kazkas panasaus g.gif ka parodo kraujo tyrimas g.gif
Kazkaip kyla klausimai man dabar.

Atsakyti
smile.gif+2010 04 28, 11:53-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 04 28, 11:53)
Philipuks, labai gaila, dėl nesekmės, bet nesuprantu klausimo esmes? Kur uzdegimas? Kam? Kaip IVf daromaas vien echoskopu? Aiskumo 4u.gif

Na, nedare jokiu kraujo tyrimu. As sakau, gal man koks uzdegimas galejo buti, gal koks grybelis,ai ieskau kaltu kitur ir tiek protest.gif Labai blogai jauciuosi ir tiek, na busena zinoma daugeliui.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 13:02)
  protest.gif Labai blogai jauciuosi ir tiek, na busena zinoma daugeliui.

normali busena po nesekmes- stengiesi atsakyti i klausima ''kodel nepavyko vel?'' doh.gif man kaskart po neigiamo atsakymo pasipila lavina tokiu klausimu g.gif
del hormoniniu tyrimu, tai man irgi niekas nekartoja nuo pirmo galima sakyti IVF. o tepineli del bakteriju galejo paimti, tik nemanau kad jis kazin ar parodytu koki gimtos uzdegima.
o tavo brangakmenis kaip uzsikabino - ar dabar irgi viska daret kaip ir jam ateinant? g.gif nes juk tada tai buvo gerai tep iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 28, 12:10)
normali busena po nesekmes- stengiesi atsakyti i klausima ''kodel nepavyko vel?''  doh.gif man kaskart po neigiamo atsakymo pasipila lavina tokiu klausimu  g.gif
del hormoniniu tyrimu, tai man irgi niekas nekartoja nuo pirmo galima sakyti IVF. o tepineli del bakteriju galejo paimti, tik nemanau kad jis kazin ar parodytu koki gimtos uzdegima.
o tavo brangakmenis kaip uzsikabino - ar dabar irgi viska daret kaip ir jam ateinant?  g.gif nes juk tada tai buvo gerai tep iseina  g.gif

Brangakmenis kibo is karto, pries tai dariausi milijona tyrimu, kraujo, tepineli, citologini, slapimo tyrimus. Buvo viskas gerai, ir rezultatas 11 diena jau buvo su testu nestuke.gif .O dabar jokiu tyrimu, nieko, o skaudejo kaip ir pusle, kaip ir makstis niezejo, sakau gal koks grybas buvo. Ai, sudas sudas....................
Atsakyti
Philipuks, dabar jau nieko nebepakeisi... Šiaip tai keista, kad jokių tyrimų nesidarei, bent jau tepinėlį vertėjo. Aš prieš kiekvieną bandymą pasidarau pagrindinius hormoninius tyrimus bei tepinėlį, na, dar vyro spermos pasėlį pora kartų darėm. Visa tai atlieku savo iniciatyva, nes kažin ar sulauktum iš gyd. pasiūlymo. Nueik pas gyd. pasikonsultuok, juk tau jau yra pavykę susilaukti vieno vaikelio, gal turi kokią zarazą? Nors man gyd. yra sakiusi, kad jeigu turi pvz. ureuplazma, tai pastojimui netrukdo.
Suprantu tavo liūdesį, bet nenusimink taip, pasižiūrėk kiek mūsų yra kurios nnn.... kartų bandome ir niekaip nepavyksta susilaukti vieno vaikelio smile.gif Atrodo viskas kaip ir gerai, bet nesikabina...
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 14:43)
skaudejo kaip ir pusle, kaip ir makstis niezejo, sakau gal koks grybas buvo.

vat del sito reikalo blush2.gif o tu clexane gal kartais leidaisi sykart? man tik pradejus leistis pradejo skaudeti inkstus ir vat tas reikalas kaip ir tau prasidejo blush2.gif suprantu, kad jis skystina krauja, todel greiciausiai pradejo inkstai dirbi pajegumu ir salintis druskos g.gif
del ureoplazmos - man LV pasake, kad kol neisitirsiu tu bjaurybiu, tai IVF nedarys schmoll.gif matyt turi svarbos g.gif
Atsakyti
Ureoplazma siaip laikoma, kaip zmogaus "gyventoju", bet ne visi zmones ja turi, kartais ji gali aktyvuotis, gal del sios priezasties LV ir nori, kad jos apskritai nebutu.
Atsakyti
del ureoplazmos - man LV pasake, kad kol neisitirsiu tu bjaurybiu, tai IVF nedarys  schmoll.gif matyt turi svarbos  g.gif

Matyt kiekvieno gydytojo nuostatos skiriasi g.gif
Atsakyti