Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(sniege555 @ 2010 04 24, 16:20)
laba, aš pirkau Dipherelina ir 2 pak. Estrofem Lenkijoje. Už viską mokėjau 341 Lt. Atsiskaičiau Lt debetine kortele, nuskaičiavo buhalteriniu kursu, viskas puikiai pavyko. Beje, vykau šeštadienį apie pietus, jie dirbo.
Pirkau Belystok'e, receptai kuo puikiausiai galioja  mirksiukas.gif nors čia pasisekė  ax.gif

Papildyta:
Čia link'as, kurį man Rosita siuntė:
http://www.aptekapodgryfem.pl/

Sėkmės  4u.gif

Aš taip pat pirkau šioje vaistinėje. Tik reikia iš anksto užsisakyti vaistus. Aš užsisakiau prieš kelias dienas iki atvykstant. Nuskanavau ir nusiunčiau receptus, originalus padaviau atvykusi. Pirkau Gonal, Cetrotide, Ovitrelle, Clexane. Kainos tikrai per pus mažesnės lyginant su mūsų vaistinėmis. smile.gif

Dar, kadangi čia diskutavote apie Izraelį - buvau ir aš konsultuotis pas Feldberg (buvo druodžio mėn. atvykęs VK). Klausiau apie tai, ar nereikėtų atkreipti dėmesį į mano imuninę sistemą, kadangi labai gerai vertinami embrionai "neprikimba". Jo atsakymas buvo toks - mes jau senai nesiunčiame žmonių tirtis imuninės, nes tai labai dideli pinigai, o ir kai kurios problemos susijusios su imunitetu, neišsprendžiamos, mes tam, kad aplenkti imuninę, AFS, skiriame vaistus (tokius kaip dexametazonas, aspirinas, clexane).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 24 balandžio 2010 - 16:21
žieminuke,
dekui uz info.
Bandysim ir mes pas lenkus vaistutuku gauti, jei tik pinigelius visus sukrapstysim.
O stimuliuojantys visi tik leidziami? Ar jus pacios susileidziate?
(gerai, kai yra ko paklausti tokiu paprastu dalyku biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(miko @ 2010 04 24, 18:39)
žieminuke,
dekui uz info.
Bandysim ir mes pas lenkus vaistutuku gauti, jei tik pinigelius visus sukrapstysim.
O stimuliuojantys visi tik leidziami? Ar jus pacios susileidziate?
(gerai, kai yra ko paklausti tokiu paprastu dalyku    biggrin.gif  )

Kiek aš žinau, tai leidžiami, nebent yra slopinančių vaistų kitokių (slopinantys naudojami taikant ilgąją schemą, deja, man šios schemos netaikė nei vieną kartą, todėl tiksliai nežinau). Žinoma, kad pačios leidžiamės, o kas gi daugiau mus badys biggrin.gif Mažos adatėlės, paprasta, aš irgi pirmą kartą bijojau, kad nepavyks, kažaip daug paprasčiau buvo negu atrodė. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 04 24, 17:50)
Kiek aš žinau, tai leidžiami, nebent yra slopinančių vaistų kitokių (slopinantys naudojami taikant ilgąją schemą, deja, man šios schemos netaikė nei vieną kartą, todėl tiksliai nežinau). Žinoma, kad pačios leidžiamės, o kas gi daugiau  mus badys biggrin.gif  Mažos adatėlės, paprasta, aš irgi pirmą kartą bijojau, kad nepavyks, kažaip daug paprasčiau buvo negu atrodė. Sėkmės 4u.gif

ACIU LABAI drinks_cheers.gif
VISOMS MUMS reikia sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Selva, Veli sekmes jums labai dideles!
As taip pat siunciu visoms laukiancioms ir planuojancioms Ivf pacias geriausias mintis ir palinkejimus. Pirmadieni pries 5 dienas HCG buvo 75, o siandien 14 diena po IVF+ICSI pasidariau dar slapimo testa - 2 Juosteles!!! Ir smagu, ir dar neramu. Po 1.5 savaites bus echoskopija, ziuresim kiek is triju embrionu sodintu bus prilipusiu. Maniskis jau dabar uz galvos susiemes vaiksto, kas jei bus 3, bet ir didziuojasi.
Man taip pat kartojasi pilvo apacios spazmai ir krutine jautri, dar apima silpnumas nei is sio nei is to. Geriausias vaistas - pagulejimas lovoje smile.gif lepinuosi smile.gif Dar tesiu Crinona, aspirina ir foline rugsti.
Merginos, tikekite ir gaudykite laimes virusiuka. Man padedavo sekmnigu istoriju skaitymas, ikvepia vilties
Atsakyti
Vita31- thumbup.gif sveikinam IS visos širdies,lengvo nėštumo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita31 @ 2010 04 24, 20:32)
Selva, Veli sekmes jums labai dideles!
As taip pat siunciu visoms laukiancioms ir planuojancioms Ivf pacias geriausias mintis ir palinkejimus.  Pirmadieni pries 5 dienas HCG buvo 75, o siandien 14 diena po IVF+ICSI pasidariau dar slapimo testa - 2 Juosteles!!! Ir smagu, ir dar neramu. Po 1.5 savaites bus echoskopija, ziuresim kiek is triju embrionu sodintu bus prilipusiu. Maniskis jau dabar uz galvos susiemes vaiksto, kas jei bus 3, bet ir didziuojasi.
Man taip pat kartojasi pilvo apacios spazmai ir krutine jautri, dar apima silpnumas nei is sio nei is to. Geriausias vaistas - pagulejimas lovoje smile.gif lepinuosi smile.gif Dar tesiu Crinona, aspirina ir foline rugsti.
Merginos, tikekite ir gaudykite laimes virusiuka. Man padedavo sekmnigu istoriju skaitymas, ikvepia vilties

thumbup.gif sveikinu.
O as po truputi pasiduodu, 9 d.p.i nestumo testas parode spyga. Jokiu pojuciu nebejauciu verysad.gif Viltis durniu motina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 25, 09:09)
thumbup.gif sveikinu.
O as po truputi pasiduodu, 9 d.p.i nestumo testas parode spyga. Jokiu pojuciu nebejauciu  verysad.gif Viltis durniu motina  blink.gif

nono.gif HCG privalomas wub.gif

Sveikinimai šviežioms nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 25 balandžio 2010 - 10:15
Sveikinimai didziausi Vita 4u.gif
O as norejau paklausti man paskyre vakar gonali 225, manau doze labai nemaza. O gal kas zinot kiek panasiai reikia laiko ji leistis, jei ilga schema, ir ka dar prie jo teks pirkti, nes i planuotus gydytoju vaistu islaidas jau ilipom, o dar tik pradejom viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 25, 10:14)
O as norejau paklausti man paskyre vakar gonali 225, manau doze labai nemaza. O gal kas zinot kiek panasiai reikia laiko ji leistis, jei ilga schema, ir ka dar prie jo teks pirkti, nes i planuotus gydytoju vaistu islaidas jau ilipom, o dar tik pradejom viska  doh.gif

As 225 leidausi 7 dienas, paskui 4 po 125 leidausi ax.gif
Atsakyti
Kazkaip labai jau norejosi pasidalinti geromis naujienomis, nes labai jau liudnai skyrelis prasidejo! Ausktyn nosis ir tikejimo, tikejimo!!!

Asmon, is tikruju tai nemaza Gonalio doze, todel ir islaidos dideles. As pries paskutine IVF po 125-175-200 vnt leidausi, tai suma tikrai nemaza gavosi (reikejo beveik 2 dezuciu su 900 vnt). O paskui dar Ovitrelis vienkartinai (apie 80 Lt) ir dabar Crinonas (2 savaitem dezute 260 lt), o ji naudoti reikes iki 12 savaites. Dar neskaiciuoju Folines rugsties ir aspirino, kurie palyginus labai nedaug kainuoja. Tai susidaro tikrai nemazai, nors is pradziu galvojom, kad uzteks gerokai maziau. Gydytoja pasako dazniausia suma, o paskui kiekvienam individualiai doze kol parenka ir isauga ta sum
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 25, 11:14)
O as norejau paklausti man paskyre vakar gonali 225, manau doze labai nemaza. O gal kas zinot kiek panasiai reikia laiko ji leistis, jei ilga schema, ir ka dar prie jo teks pirkti, nes i planuotus gydytoju vaistu islaidas jau ilipom, o dar tik pradejom viska  doh.gif

As leidausi po 225 gonali 14 dienu doh.gif Plius prie jo 8 dienas leidausi merionali po 75. Mums irgi sake kad vaistams daug maziau reikes, bet kaina gavosi dviguba nei kad planavo vaistu islaidas. O kur besidesi kai jau pradejai. Kita karta kol neturesim 10000 litu net nepradesim, nes nezinai ko kiek reikes. Kitos Lv su 6000-7000 issitenka. Cia kiekvienai individualiai.
philipuks dar anksti testui. Kada HCG turi darytis ir kur darysies? SEKMES 4u.gif
Atsakyti