Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(mykolina @ 2010 04 25, 11:02)
philipuks dar anksti testui. Kada HCG turi darytis ir kur darysies? SEKMES  4u.gif

Eisu ryt pasidaryti, ryt 10 d.p.i g.gif
Atsakyti
Dekui mergytes uz atsakymus, as Lv ir darausi, vaistu islaidas minejo, gerokai mazesnes, o as ziuriu, kad man dvieju gonaliu, kur vakar pirkau neuzteks (itariu), o kur dar... na mums biski apgavo, teks pinigeliu skolintis, bet ka darysi, jei jau pradejom... Visoms sekmes
Atsakyti
Vita- nuosirdziausi sveikinimai! Sekmingo nesiojimo!
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 25, 12:07)
Eisu ryt pasidaryti, ryt 10 d.p.i  g.gif

pozymiu nebuvimas dar neviskas 4u.gif as irgi nicnieko vis dar nejauciu.. doh.gif labai tikiuosi, kad pakartotinas hcg manes nenuvils ax.gif

pabusiu prietaringa ir kol kas nedekosiu schmoll.gif merginom uz palaikyma blush2.gif

Vita31 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vita31 @ 2010 04 24, 21:32)
As taip pat siunciu visoms laukiancioms ir planuojancioms Ivf pacias geriausias mintis ir palinkejimus.  Pirmadieni pries 5 dienas HCG buvo 75, o siandien 14 diena po IVF+ICSI pasidariau dar slapimo testa - 2 Juosteles!!!

vita31 super naujienos nestuke.gif thumbup.gif ramiu ir lengvu menesiuku 4u.gif
ir ciumpu savo virusiuka 4u.gif

QUOTE(philipuks @ 2010 04 25, 09:09)
O as po truputi pasiduodu, 9 d.p.i nestumo testas parode spyga.

philipuks tu nepasiduok nerimui 4u.gif ramybes ir kantrybes wub.gif
Atsakyti
Vita31 thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 04 23, 22:21)
prisiduodu HCG 62.1  blush2.gif
lauksiu pakartojimo, kazkaip dar netikiu...

nu negaliu nepasidziaugt thumbup.gif labai labai linkiu ZYMIAI augancio HCG oro_buckis.gif
Atsakyti
Philipuks, juk ne pirmakarte tu! Kokie cia tryzniojimai, gausi tuoj i minkstaja, juk puikiai suvoki, kad iki 12 tikrai nerodys testas, o cia 9 diena uzsigeide grazuole, aukstyn tik nosi!
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 04 25, 13:51)
Philipuks, juk ne pirmakarte tu! Kokie cia tryzniojimai, gausi tuoj i minkstaja, juk puikiai suvoki, kad iki 12 tikrai nerodys testas, o cia 9 diena uzsigeide grazuole, aukstyn tik nosi!

blush2.gif apsitriedus kaip visada, bet labai bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 25, 11:53)
blush2.gif apsitriedus kaip visada, bet labai bijau  verysad.gif

Prisidėsiu prie dizzy tongue.gif Aš dar ir dabar gerai prisimenu, kokia tu buvai, kai pirmą gaudėt biggrin.gif Kartojasi istorija vienas prie vieno 4u.gif Nu palauk dar biškį, nusiramink 4u.gif Ir nemėtyk pinigų bent ant testų dar kolkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 04 25, 16:40)
Prisidėsiu prie dizzy tongue.gif Aš dar ir dabar gerai prisimenu, kokia tu buvai, kai pirmą gaudėt biggrin.gif Kartojasi istorija vienas prie vieno 4u.gif Nu palauk dar biškį, nusiramink 4u.gif Ir nemėtyk pinigų bent ant testų dar kolkas doh.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 25, 12:25)
Dekui mergytes uz atsakymus, as Lv ir darausi, vaistu islaidas minejo, gerokai mazesnes, o as ziuriu, kad man dvieju gonaliu, kur vakar pirkau neuzteks (itariu), o kur dar... na mums biski apgavo, teks pinigeliu skolintis, bet ka darysi, jei jau pradejom... Visoms sekmes

Na, man pvz. is karto pasake, kad vaistai kainuos apie 4000.
Atsakyti