Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(philipuks @ 2010 04 25, 12:07)
Eisu ryt pasidaryti, ryt 10 d.p.i  g.gif

Lauksim teigiamu rezultatu mirksiukas.gif Kur darysies isduok paslapti ax.gif Nemuno poliklinikoj as dariausi tai tik kita diena po pietu buvo atsakymas.
Atsakyti
Sveikos merginos, jusu tarpe esu naujas zmogus, seku panasaus tipo temas jau senokai nuo 2008 metu., nepasakosiu savo liudnos istorijos, bet butinai papasakosiu jos baigti(tikiuosi).
www.embrions.lv ispunktuota 6, 1 ivf , 2 isodinti embionai po 7 lasteles, 10 d hcg 175, 17 dienu hcg 2550. ilgas protokolas-nepavyko, rezultatai pasiekti trumpu, pagal naturalu cikla. Tyrimus atllikau aids centre 23 lt. (ir aplamai visi tyrimai pigesni ten lyginant su kitomis klinikomis). kolkas dar kenciu nuo hiperstimuliacijos, bet gyvenimas pasidare daug mielesnis kai zinau kad dabar turiu ka saugoti, myleti..smile.gif
Rasau jums noredama rekomenduoti sia klinika ir gyditoja G.Trejs. vienareiksmiskai.
Pries tai gydziaus G.Bogdamnskienes klinikoje.Lietuvoje ir brangu ir lygis daktaru ne tas isbandziau savo kailiu..
ps. viskas isskyrus keliones i lv kainavo iki 7000 lt.

pridedu hcg reiksmiu lentele pagal dienas jei kam idomi tikslesne informacija:)
Tai tiek mergaites visoms linkiu nestuke.gif

http://www.kuopio.narod.ru/HGC.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eraera: 25 balandžio 2010 - 20:27
QUOTE(eraera @ 2010 04 25, 22:20)
gyvenimas pasidare daug mielesnis kai zinau kad dabar turiu ka saugoti, myleti..smile.gif
Rasau jums noredama rekomenduoti  sia klinika ir gyditoja G.Trejs. vienareiksmiskai.

Sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gaudau tavo virusiuką thumbup.gif
o kokios pas jus bėdos buvo? blush2.gif
kiek kartų reikėjo važiuot į LV? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 04 25, 22:29)
Sveikinimai tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gaudau tavo virusiuką  thumbup.gif
o kokios pas jus bėdos buvo?  blush2.gif
kiek kartų reikėjo važiuot į LV?  ax.gif

Nepraeinamumas kiausintakiu, 1 negimdinis, kita visai ispjove
apie 7 kartus kazkur , bet dar kelis kartus teks, apziurai smile.gif
Gaudykit visos ir linkiu pagauti wink.gif 4u.gif ypac tau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eraera: 25 balandžio 2010 - 20:42
sveikutes labai norejau pasidometi...mes geguzes pradzioj irgi pradesim viskas Lv pas daktara Trejs,man jis taikis trumpa protokola ir sake kad vaistai kainuos apie 500Latu.gal galetumete pasidalinti savo patirtimi kiek kitos mokejo pas sita daktara trumpam protokolui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 25, 12:25)
Dekui mergytes uz atsakymus, as Lv ir darausi, vaistu islaidas minejo, gerokai mazesnes, o as ziuriu, kad man dvieju gonaliu, kur vakar pirkau neuzteks (itariu), o kur dar... na mums biski apgavo, teks pinigeliu skolintis, bet ka darysi, jei jau pradejom... Visoms sekmes

QUOTE(Magnoli@ @ 2010 04 25, 18:27)
Na, man pvz. is karto pasake, kad vaistai kainuos apie 4000.

QUOTE(Justuteee @ 2010 04 25, 23:43)
sveikutes labai norejau pasidometi...mes geguzes pradzioj irgi pradesim viskas Lv pas daktara Trejs,man jis taikis trumpa protokola ir sake kad vaistai kainuos apie 500Latu.gal galetumete pasidalinti savo patirtimi kiek kitos mokejo pas sita daktara trumpam protokolui... blush2.gif

Daktarai gali tik apitiksliai pasakyti,kiek reikes vaistu,nes jie gi nezino kaip jusu organizmas reaguos i stimuliacija 4u.gif Man buvo pasakyta,kad reikes 30x75 Gonalio,o prireike 43x75 doh.gif as gi negaliu sakyti,kad mane apgavo doh.gif cia mano organizmas taip reagavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 04 26, 09:30)
Daktarai gali tik apitiksliai pasakyti,kiek reikes vaistu,nes jie gi nezino kaip jusu organizmas reaguos i stimuliacija 4u.gif Man buvo pasakyta,kad reikes 30x75 Gonalio,o prireike 43x75 doh.gif as gi negaliu sakyti,kad mane apgavo doh.gif cia mano organizmas taip reagavo  mirksiukas.gif

As irgi manau, kad negali tiksliai pasakyti. Pasake, kad apie 4000. O tai gali buti ir 3000 ir 4000, o gal ir virs 4000.

Na, nuleidau siryt krauja, pasidariau harmonu tyrimus ir ryt zygiuosiu i VK. Jei tyrimai bus geri ir galesiu daryti IVF, jungsiuos prie jusu burelio smile.gif . Nors ir taip as cia jauciuosi kaip namuose, nes kasdien perskaitau visas naujienas nuo pradzios iki galo ir atrodo, kad visas jus pazistu. Skaitau apie jus, pergyvenu kartu su kiekviena ir pasidziaugiu.
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 04 23, 17:47)
Nestumo palaikymui man buvo skirti grieztai, kas 8 val, kaip ir crinon, kas 12. Cia hormonai ir kaip suprantu geriau pastoviu laiku juos naudot.

Atzalele, ar jus nebandet susileist pregnylio pvz dar ir po isodinimo, kas kelias dienas, gal pavyktu kiek ilgeliau palaukt, t.y gal velyva implanmtacija buna, nespeja uzkilt hcg ir nelaiku kraujavimas prasideda g.gif

Aciu Dizzy uz ideja...
uzsirasau...
po pradiniu tragisku emociju skausmas dar tebegyvena, bet tas isitikinimas, kad jau nebebandysim - silpsta blush2.gif
na gal dar viena paskutini karta...nors ta diskusija pries kelias dienas, kad jei 2 kartus nepavyksta veliau jau mazai sansu optimizmo neprideda ax.gif
buvau jau uzsikabinus uz tos imunines tyrimo minties, bet is paskutiniu pasisakymu suprantu, kad nelabai verta...
todel manau dabar laikas liaudies medicinai ax.gif ir dvasines ramybes ieskojimui...

QUOTE(VELI @ 2010 04 23, 20:21)
prisiduodu HCG 62.1  blush2.gif
lauksiu pakartojimo, kazkaip dar netikiu...

Veli - didziausi sveikinimai thumbup.gif vis gi stebuklai vyksta...
lauksim pakartotinio tyrimo...

Philipuks - laukiam rezultatu...
Atsakyti
[quote=eraera,2010 04 25, 21:20]
Sveikos merginos, jusu tarpe esu naujas zmogus, seku panasaus tipo temas jau senokai nuo 2008 metu., nepasakosiu savo liudnos istorijos, bet butinai papasakosiu jos baigti(tikiuosi).
www.embrions.lv ispunktuota 6, 1 ivf , 2 isodinti embionai po 7 lasteles, 10 d hcg 175, 17 dienu hcg 2550. ilgas protokolas-nepavyko, rezultatai pasiekti trumpu, pagal naturalu cikla. Tyrimus atllikau aids centre 23 lt. (ir aplamai visi tyrimai pigesni ten lyginant su kitomis klinikomis). kolkas dar kenciu nuo hiperstimuliacijos, bet gyvenimas pasidare daug mielesnis kai zinau kad dabar turiu ka saugoti, myleti..smile.gif
Rasau jums noredama rekomenduoti sia klinika ir gyditoja G.Trejs. vienareiksmiskai.
Pries tai gydziaus G.Bogdamnskienes klinikoje.Lietuvoje ir brangu ir lygis daktaru ne tas isbandziau savo kailiu..

Kaip smagu skaityti tokias zinutes. Didziuliai sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif

As irgi pas gydytoja Treisa vazineju. Vat ryt laukia punkcija pas ji.

kas del vaistu kainu, tai visom individualiai. Man pvz. vaistai visi kainavo apie 3000 Lt, o ju reikejo nemzai, nes sunkiai stimuliavosi

Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2010 04 26, 09:17)

Philipuks - laukiam rezultatu...

Verkiu verkiu verkiu, nieko nesigavo, testas rodo spyga taukuota, pojuciu nebera jokiu. Pasidariau Hcg, ryt rezultatas, bet nebetikiu, nes per tiek nevaisingumo metu ismokau pazinti savo organizma. verysad.gif
Atsakyti
Philipuks, niu niu niu! Tau dar tik 10 cd! nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 26 balandžio 2010 - 11:18
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 26, 11:18)
Philipuks, niu niu niu! Tau dar tik 10 cd! nono.gif

Su pirmuoju parode 9 diena, kad jau nestuke.gif
O dabar spygas rodo, manau, jei yra kazkas tai ir teste turi atsispindeti verysad.gif
Atsakyti