Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 07 16, 09:56)
O tos pacios "Javines" musu perkamuose javinukuose vis del to yra "E", apziurejau "sveiko vaiko" svetainej, tai ko gero nebepirksim unsure.gif

Yra su E, pvz. 330 - kitaip citrinų rūgštis ar 322 - sojų lecitinas, kaip čia: http://www.sveikasva...?execution=e3s1
Yra ir be E: duoniukai, skanėstai "Smaližiams" ir pan.

Yra nesąmonių toje svetainė ir darykit jūs man ką norit blush2.gif Sojų lecitinas - ligas sukeliantis alergenas cool.gif M-kloje jau moko, kad alergija - r-ja į svetimą baltymą, o pvz. sojos lecitinas - fosfolipidas..

QUOTE(Lukaaaa @ 2010 07 16, 09:58)
Taip kad, nereikia skleisti neteisingos info wink.gif va smile.gif

Neskleidžia čia niekas neteisingos info - klausiau smile.gif
Žinom kur, dabar svarbu kaip biggrin.gif Kaip džiovina ceche? Tikiuosi tai ne džiovyklė su siero diksido dujomis, kai staigiai išgarinama drėgmė, atsiranda traškumas ir produktas lieka natūralios spalvos cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Viskas ten su tuo dziovinimu yra gerai. Kaip aiskino konsultantai, dziovinama vakumo pagalba. Buvo net gi atliktas tyrimas, kurio metu buvo tirtas isgarintas vanduo ir paaiskejo jog vanduo neturi jokiu maistiniu savybiu, vadinasi - visos gerosios medziagos ir vitaminai proceso metu pasilieka obuoliukuose. O obuoliukai tampa traskus ir kaip cipsiukai. thumbup.gif
p.s. o obuoliukai ir kriauses yra skinami is jo 5ha ukio. 4u.gif
Atsakyti
O as matau nesukusiu... Jau taip pamegau sausainelius ekologiskus su sezamo seklomis is Rimi. Ten is tos serijos produktu "I love Eco" - tookio skanumo man jie! Sudetis ju -sezamo seklos, aviziniai dribsniai, moliugu seklos, anakardziu riesutai,razinos,cukrus, gliukozes ir fruktozes sirupas, palmiu aliejus, medus.
Paragaukit, as jau 3 ryta darbe su arbatos puodeliu ir jais pradedu thumbup.gif

O tie obuoliukai ir kriauses - cipsai ekologiski?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 liepos 2010 - 08:38
[quote=Diva:),2010 07 17, 10:27]
"I love Eco" - tookio skanumo man jie!

oo taip, tie sausaineliai nerealus !!! mano sarase vieni is paciu skaniausiu smile.gif
o tie obuoliukai ir kriauses, tai traskuciai, na kaip cipsai smile.gif toks labai geras snack'sas. Aisku, sau pirkti kiekviena diena tai gal ir brangoka, bet maziams tai visad paimu. Man rodos geriau tikrai nei saldainiai ar kukuruzai. 100 gr kainuoja 4.99 lt. ir siaip obuoliukai pakankamai lengvi, tai pakelis ne toks jau ir mazas smile.gif
Atsakyti
sveikos,

kokia nuomone apie Pieno zvaigzdziu BIOS jogurtus ? seniau pirkdavau, bet buvo su visokiais E-kais, dabar ziuriu uzsidejo uzrasa, kad yra ekologiski,berods pienas is ekologisko ukio ir tt
http://www.ekologisk...tai/jogurtai/11
ar tikrai isgerejo ju sudetis?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 07 28, 10:09)
sveikos,

kokia nuomone apie Pieno zvaigzdziu BIOS jogurtus ? seniau pirkdavau, bet buvo su visokiais E-kais, dabar ziuriu uzsidejo uzrasa, kad yra ekologiski,berods pienas is ekologisko ukio ir tt
http://www.ekologisk...tai/jogurtai/11
ar tikrai isgerejo ju sudetis?

Perku ir valgau. Jei gavo sertfikata, manykim, kad viskas gerai...
As jau esu minejusi, kad apie pieno kelia is ukiu iki PŽ zinau nemazai smile.gif , nera viskas puiku- pvz. atskiru ispylimo irenginiu ar gabenimo, priemimo, prieziuros-viskas bendra tvarka smile.gif , o pienas tai visas renkamas is kaimeliu, uzkampiu- taip, aplinka ten tikrai ekologiska, kartais ir privaziuoti ir prieiti sunku, ir tie gyvuliai atokiau nuo keliu laikomi ir t.t., bet kad jis butu kitoks nei visas kitas surenkamas pienas, taip nera smile.gif
Kad maziau brudo ides i si jogurta- taip, tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 liepos 2010 - 09:20
mes irgi Pieno zvaigzdziu BIOS pradejom pirkti (anksciau tik Dobila rinkdavomes). Ekoagros sertifikuoi, tai neturetu buti ko blogo.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 07 28, 09:17)
Perku ir valgau. Jei gavo sertfikata, manykim, kad viskas gerai...

Produktas gal ir ekologiškas, bet tai kad jis pasterizuotas tai jau blogai. Tai negyvas produktas, kuris neatneša naudos organizmui, o tik apsunkina.
Atsakyti
Noriu pasiklausti: Tikras maistas atsiuntė naujienas - alaus mielių dribsniai. Pagal info tai puikus produktas. Gal kas bandėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 10 22, 14:26)
Noriu pasiklausti: Tikras maistas atsiuntė naujienas - alaus mielių dribsniai. Pagal info tai puikus produktas. Gal kas bandėte? ax.gif

Alaus mielės vaistinėje būna. Probleminei odai tinka, ypač paaugliams smile.gif Kažkokio ten vitamino, gal B g.gif yra daug.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 10 22, 12:37)
Alaus mielės vaistinėje būna. Probleminei odai tinka, ypač paaugliams smile.gif Kažkokio ten vitamino, gal B  g.gif yra daug.

Man tai čia pasirodė daugiau energijos šaltinis, nei pagalba odai biggrin.gif
Įmetu aprašymą.

http://www.tikrasmai...e...t&Itemid=10
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 10 22, 16:33)
Man tai čia pasirodė daugiau energijos šaltinis, nei pagalba odai  biggrin.gif
Įmetu aprašymą.

http://www.tikrasmai...e...t&Itemid=10

Odos ligos irgi paminėtos smile.gif mirksiukas.gif Gal ir daugiau gerumo jose yra, tiesiog pasidalinau asmenine patirtimi. Tik ne šios buvo naudojamos, bet produktas pirktas vaistinėje, kuris taip ir vadinos - Alaus mielės.
Atsakyti