Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Mililė @ 2010 10 22, 15:35)
Odos ligos irgi paminėtos smile.gif  mirksiukas.gif Gal ir daugiau gerumo jose yra, tiesiog pasidalinau asmenine patirtimi. Tik ne šios buvo naudojamos, bet produktas pirktas vaistinėje, kuris taip ir vadinos - Alaus mielės.

Ačiū ačiū, kad pasidalinote mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 22 spalio 2010 - 17:20
QUOTE(Rasvyte @ 2010 10 22, 13:26)
Noriu pasiklausti: Tikras maistas atsiuntė naujienas - alaus mielių dribsniai. Pagal info tai puikus produktas. Gal kas bandėte? ax.gif

Aš irgi paskaičiau, įdomu, galvoju gal man svorio padėtų priaugt... bet net kaip tuos dribsnius naudot neparašyta ax.gif
Bet turbūt nelabai dar bus bandžiusių?
Atsakyti
Kaip pavydu, kad kažkam reikia svorio priaugti ax.gif

Praėjusią savaitę tame laikraštuke kur atveža rašė, ka vartoti po 3-4 šaukštelius per dieną. Dėti į jogurtą, salotas, sriubą ir pan. Tai vat aš ir supratau, kad čia toks ale papildas.

Užsisakiau, kai pabandysiu parašysiu kas čia per reikalas. Tikiuosi svorio nepriaugsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
„Ustukių malūno“ produkcijoje rasta parazitų

Esmė straipsnio:
VšĮ „Ekoagros“ informavo Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kad dėl UAB „Ustukių malūnas” ekologiškų produktų gamybos procese nustatyų grubių saugos ir kokybės pažeidimų uždrausta realizuoti visus produktus su nuoroda į ekologiškumą iš visų UAB „Ustukių malūnas“ padalinių bei nutraukta sertifikavimo sutartis ir nuo sutarties nutraukimo dienos negalioja šie sertifikatai: Nr. SER-K-09-02850, SER-K-09-02872, SER-K-09-02873, SER-K-09-02873, SER-K-10-00128, SER-K-10-00190, SER-K-10-01625, SER-K-10-02879, SER-K-10-00013.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 10 22, 23:35)

Ziaurus reikaliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 10 22, 22:35)
„Ustukių malūno“ produkcijoje rasta parazitų

Esmė straipsnio:
VšĮ „Ekoagros“ informavo Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kad dėl UAB „Ustukių malūnas” ekologiškų produktų gamybos procese nustatyų grubių saugos ir kokybės pažeidimų uždrausta realizuoti visus produktus su nuoroda į ekologiškumą iš visų UAB „Ustukių malūnas“ padalinių bei nutraukta sertifikavimo sutartis ir nuo sutarties nutraukimo dienos negalioja šie sertifikatai: Nr. SER-K-09-02850, SER-K-09-02872, SER-K-09-02873, SER-K-09-02873, SER-K-10-00128, SER-K-10-00190, SER-K-10-01625, SER-K-10-02879, SER-K-10-00013.

blink.gif o man ju produkcija taip patiko verysad.gif
Atsakyti
o tai ką dabar išmesti ką turiu namuose? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 10 23, 18:05)
o tai ką dabar išmesti ką turiu namuose? blink.gif  doh.gif

O kam? Jei nera kirminu, vabaliuku, musyciu-ramiai valgykit drinks_cheers.gif Cia ju buvo rasta manu ir kvietinese kruopose dabar. Pati turiu "marga kose" is anksciau, pasiziurejau, viskas gerai, valgysiu ramiai. Juk nuo to, kad uzdare maluna susitvarkymui, ankstesne produkcija nenukentejo, nebent ir pas jus gyviai maiselyje railioja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip ir nepastebėjau gyvasties kruopose, bet gal ne viskas plika akim matoma. g.gif Nesusidūriau su tokios bėdom, tai ir bijau vietoj noro sveikai pamaitinti - susargdinti. ax.gif
Atsakyti
Valgau paskutiniu metu jų margą košę, niekas lyg ir neropoja, neskraido, valgysiu ir toliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 10 23, 20:37)
Kaip ir nepastebėjau gyvasties kruopose, bet gal ne viskas plika akim matoma. g.gif  Nesusidūriau su tokios bėdom, tai ir bijau vietoj noro sveikai pamaitinti - susargdinti. ax.gif

Jei kruopas megsta vabaliukai, vadinasi, jos sveikos mirksiukas.gif Vadinasi, tikrai ekologiskos, nes jokie gyviai nepuola prie chemizuoto produkto. drinks_cheers.gif Cia tik gal daugiau estetine problema, nemaloni. Ir jei nera pas jus produkcijoj tu gyviu-ramiai jauskites, vadinasi, jums tikrai nepapuole tu gyviu kiausineliu fasuojant, nes butu jau tikrai pas jus namuose issirite ir skraidzioje/railioje.
Tiesa, jei kas turi ekologisku ryziu dribsnius-va juos tai mesti reikia, nes ten NUODINGAS toksinas(del netinkamu laikymo salygu, per dideles dregmes ant geru ryziu dribsniu isiveise pelesis. Jis nuodingas) rastas.
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 10 22, 21:22)
Praėjusią savaitę tame laikraštuke kur atveža rašė, ka vartoti po 3-4 šaukštelius per dieną. Dėti į jogurtą, salotas, sriubą ir pan. Tai vat aš ir supratau, kad čia toks ale papildas.

Užsisakiau, kai pabandysiu parašysiu kas čia per reikalas. Tikiuosi svorio nepriaugsiu mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif bandykit, paskiau pasidalinkit kaip patiko

QUOTE(Nome @ 2010 10 22, 22:35)

Aš anksčiau vis kreivai žiūrėjau į jų rugių dribsnius, vis papuldavo kažkoks tai žalsvas, tai juosvas,, galėjo turbūt būt irgi su pelėsiuku unsure.gif
Reiks atidžiau apžiūrėt kruopytes ar nepapuolė kirminų..
Atsakyti