Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(*meduota* @ 2010 05 14, 22:04)

*meduota*, jeigu tik pusantro augaliuko buvo savo vietoje, tai tikrai nebuvau tinkamai supakavus verysad.gif
Reikia sakyt viską, kad galima būtų tobulint supakavimą. Tas siuntinėjimas - tikras žaidimas. Norisi, kad jis būtų malonus.
Dabar jau žinau, ką keisčiau, nors atrodė visai stabiliai buvo įpakuotos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 14, 15:42)

bet žemių valymui panaudojau savo birios pudros šepetelį,kišt po vandeniu tai nerizikavau  schmoll.gif [/i]

QUOTE(*meduota* @ 2010 05 14, 17:31)

matyt laimingos rankos reikalas čia,nes manosios kelios sušlapo, tai visas ir teko mest lauk... unsure.gif

Na, bet vistiek nesuprantu, kaip nuo pudros šepetėlio galėjo sušlapti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pagaliau užsukau ne tik pasižvalgyt bet ir kai ką savo parodyt blush2.gif bigsmile.gif Bet pirma pagirsiu jūsų gėliukus wub.gif wub.gif thumbup.gif Džūke labai fainas stovas good.gif bigsmile.gif

Mano žiedeliai bigsmile.gif
Ice queen
user posted image

Majesty
user posted image

user posted image

Midnight Cloud
user posted image

Ir miniukas su nežinomu vardu
user posted image
Atsakyti
aure111, gražūs žiedeliukai wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2010 05 14, 19:03)
4u.gif
Dulkes, nuo sanpaulijų lapų, aš taip pat nuplaunu vandeniu. Pakreipiu vazoniuką šonu ir atsargiai kiekvieną lapą nuplaunu, tik viduriuko nekišu po vandeniu. Tuomet, palieku vonioje, kad lapai nudžiūtų. Atrodo, gėlytės patenkintos ir žiedais atsilygina smile.gif

taip taip aš jų nemurdžiau atsargiai lapelius pakreipusi šonai nuploviau ir tiek 4u.gif kol kas gėlytės jaučiasi gerai wub.gif
ar treilerį (atrodo taip vadinas blush2.gif ) reikia kažkaip įpatingai pržiūrėti? na genėti tuos ūglius šoninius ar savaime jis formuojasi?
Atsakyti
aure111, ačiū 4u.gif , tavo žiedeliai labai žavūs thumbup.gif
Midnight Cloud pas mane nenorėjo gyvent ir netgi palikuonių nepaliko schmoll.gif .Tiesa, vieną lapą turiu, bet vaikus aukštai ant lapkočio augina unsure.gif , tai nieko aš iš jų ir nesitikiu schmoll.gif
Šiais metais "pavažiavau" ant miniukių blush2.gif biggrin.gif

čikibari, šaunu, kad gėlytės gerai jaučiasi thumbup.gif , o treileriai tegu kupstuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 gegužės 2010 - 08:47
Nors pas mane dar vaikiukai,bet ir as nudziugau isvydusi pirmojo lapuko vaikiukus bigsmile.gif Issivaizduoju kaip sokinesiu ziedelius isvydusi hihihi.gif
O dabar rimciau.Nuluzo man keli lapukai,pamerkiau ir mano nustebimui isleido sakneles.Visiskai nesitikejau,tokie gerokai apsiglamze,aplauzyti unsure.gif Kazi,ar is ju kas gausis?Ir dar,nekantraudama kada lapukas isleis vaikiukus,pakrapsciau truputi pavirsiu,ir zinokit pamaciau mazus vabaliukus.Sviesus jie tokie.Apiploviau skiestu actu lapuka,papiliau i zemes,gal isnyks unsure.gif Ai,dar isnesiau ja is to kambario,kad pas kitas neatsirastu.Kas cia mumis uzpuole? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 15, 22:55)
aure111, gražūs žiedeliukai  wub.gif ...

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 05 16, 08:44)
aure111, ačiū  4u.gif , tavo žiedeliai labai žavūs
Midnight Cloud pas mane nenorėjo gyvent ir netgi palikuonių nepaliko schmoll.gif .Tiesa, vieną lapą turiu, bet vaikus aukštai ant lapkočio augina unsure.gif , tai nieko aš iš jų ir nesitikiu
Šiais metais "pavažiavau" ant miniukių

Ačiū 4u.gif
Man tai su miniukais nelabai sekasi doh.gif va šitas kur žydi tik kolkas sekminmgai gyvena unsure.gif ai bet standartų ir žiedai didesni ir ištoli manosi, ne taip kaip miniuko biggrin.gif

QUOTE(*finy* @ 2010 05 16, 13:48)
Nors pas mane dar vaikiukai,bet ir as nudziugau isvydusi pirmojo lapuko vaikiukus  bigsmile.gif  Issivaizduoju kaip sokinesiu ziedelius isvydusi
O dabar rimciau.Nuluzo man keli lapukai,pamerkiau ir mano nustebimui isleido sakneles.Visiskai nesitikejau,tokie gerokai apsiglamze,aplauzyti  unsure.gif  Kazi,ar is ju kas gausis?Ir dar,nekantraudama kada lapukas isleis vaikiukus,pakrapsciau truputi pavirsiu,ir zinokit pamaciau mazus vabaliukus.Sviesus jie tokie.Apiploviau skiestu actu lapuka,papiliau i zemes,gal isnyks  unsure.gif  Ai,dar isnesiau ja is to kambario,kad pas kitas neatsirastu.Kas cia mumis uzpuole?

Man laimės pamačius žiedelius irgi daugybe, nes tik viena sanpaulija iš veislinukių pas mane žydėjo, o visos kitos dar ne, tai dabar vis sukinėjuos apie jas ir žiūrinėju lotuliukas.gif doh.gif
O kur tie vabaliukai ar ant lapuko ar žemėse? g.gif jei ant lapuko tai gali būt miltuotieji skydamariai, o jei žemėse tai nežinau kaip ten jie vadinasi, bet jau tada geriau žemes pakeist negu su jais kovot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 05 16, 15:16)

Man laimės pamačius žiedelius irgi daugybe, nes tik viena sanpaulija iš veislinukių pas mane žydėjo, o visos kitos dar ne, tai dabar vis sukinėjuos apie jas ir žiūrinėju  lotuliukas.gif  doh.gif
O kur tie vabaliukai ar ant lapuko ar žemėse?  g.gif jei ant lapuko tai gali būt miltuotieji skydamariai, o jei žemėse tai nežinau kaip ten jie vadinasi, bet jau tada geriau žemes pakeist negu su jais kovot  doh.gif

Zinok zemese,laksto jie nors tu ka doh.gif Einu persodinsiu,gaila lapuko,toks aksominis,zalias.Numarinsiu dar su visokiais actais verysad.gif
Atsakyti
Aure111, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 05 16, 14:22)
Zinok zemese,laksto jie nors tu ka  doh.gif  Einu persodinsiu,gaila lapuko,toks aksominis,zalias.Numarinsiu dar su visokiais actais  verysad.gif

Jei jau laksto tai tikrai ne skydamariai doh.gif tikrai geriau persodint mirksiukas.gif 4u.gif o su actu tai nežinau ar gerai parazitus naikint g.gif aš jau geriau chemiją panaudoju... actara porą kart palaistau ir viskas (sako kenkia žmonėms, bet nenusinuodijau net ir puse gėlių palaisčius ax.gif )

QUOTE(Fira @ 2010 05 16, 16:19)
Aure111, gražu wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
kaip atrodo paradise lost?gal kuri auginat g.gif sugarde žiūrėjau tai pilnavidurėuser posted image, o pas mane visai kitaip atrodo.vienas žiedelis panašesnis,bet jis toks mažiukas palyginus su kitais...user posted image
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 05 16, 09:39)
ar treilerį (atrodo taip vadinas  blush2.gif ) reikia kažkaip įpatingai pržiūrėti? na genėti tuos ūglius šoninius ar savaime jis formuojasi?

Šoninius ūglius reikia palikti. Jeigu nesikupstuoja, paaugusiam augaliukui nugnybti viršūnėlę.
Atsakyti