Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Dzūke, laaaabai gražu wub.gif

O, kad vietos ant palangių nepadaugėjo, tai labai Tave suprantu biggrin.gif
Atsakyti
dzūke, labai geras stovas thumbup.gif Puikiai atrodo tokia žiedų gausybė wub.gif
Man žinok, pakabino tas kabyklas kur atsiuntei. Tuo kartu lyg net vietos ant palangių padaugėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gegužės 2010 - 09:20
Sveikos 4u.gif
Dėkui ax.gif 4u.gif

Kerpena, o aš tas kabyklas, turbūt laikinai, bet jau nuėmiau. Aš, kai kerėpla, jas vis užkliudydavau ir gėles išversdavau blush2.gif , kai ten jos taip siūbuoja....
Atsakyti
Įspūdingas stovas, bet dar labiau - žiedų gausa thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 12, 10:58)

Kerpena, o aš tas kabyklas, turbūt laikinai, bet jau nuėmiau. Aš, kai kerėpla, jas vis užkliudydavau ir gėles išversdavau blush2.gif , kai ten jos taip siūbuoja....

Kol kas dar neišverčiau, bet visko ir man gali nutikt smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Ir pas mane pražydo EK-Boj Bykov, bet ji man tokia nelaimėlė - visą vieną pusę skrotelės lapus aplaužius doh.gif , vakar tik nufotografavau, po kiek laiko ir žiedą žiūriu jau nulaužus doh.gif blush2.gif
user posted image
Šiaip tai labai graži wub.gif , gražesnė nei nuotraukoj . Rekės laužt lapą ir per nauja bandyt augint smile.gif
Atsakyti
Dzūke, EK - Boj Bykov labai graži wub.gif
Pas mane trys šios veislės augalai dabar žydi, tai negaliu atsigrožėti žiedo forma, spalva ir dydžiu. Tikrai, labai gražu thumbup.gif

Šiandien sulaukiau pirmo Jan-Menuet (Puminova) žiedo :
user posted image

Frozen in Time (Sorano) žydi :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 12 gegužės 2010 - 13:59
Fira, Dzūke, fantastika thumbup.gif Aš irgi labai laukiu savo 'Jan-Menuet' žydėjimo, dar jaunutė
Atsakyti
Labai dailutis Jan-Menuet ziedelis bigsmile.gif Spalvos labai graziai issidesciusios wub.gif
Atsakyti
Tikrai Jan - Minuet labai žavus thumbup.gif , labai gražaiai apdulkėjęs
Atsakyti
truputį atnaujinau albumą
einašikt kokis tai sunkus darbas.gal kada reiks ir nuotraukas sukelt.laabai sunkus darbas ax.gif
Atsakyti
apsinge, labai grazios gelytes thumbup.gif O ypac mane pakerejo Little Rick ziedeliai.Tokie atrodo paprastuciai,o kaip zavi bigsmile.gif Nuostabu wub.gif
Atsakyti