O, kad vietos ant palangių nepadaugėjo, tai labai Tave suprantu
Dzūke, laaaabai gražu
dzūke, labai geras stovas
Puikiai atrodo tokia žiedų gausybė
Man žinok, pakabino tas kabyklas kur atsiuntei. Tuo kartu lyg net vietos ant palangių padaugėjo
Man žinok, pakabino tas kabyklas kur atsiuntei. Tuo kartu lyg net vietos ant palangių padaugėjo
Sveikos
Dėkui
Kerpena, o aš tas kabyklas, turbūt laikinai, bet jau nuėmiau. Aš, kai kerėpla, jas vis užkliudydavau ir gėles išversdavau
, kai ten jos taip siūbuoja....
Dėkui
Kerpena, o aš tas kabyklas, turbūt laikinai, bet jau nuėmiau. Aš, kai kerėpla, jas vis užkliudydavau ir gėles išversdavau
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 12, 10:58)
Kol kas dar neišverčiau, bet visko ir man gali nutikt
Dzūke, EK - Boj Bykov labai graži
Pas mane trys šios veislės augalai dabar žydi, tai negaliu atsigrožėti žiedo forma, spalva ir dydžiu. Tikrai, labai gražu
Šiandien sulaukiau pirmo Jan-Menuet (Puminova) žiedo :

Frozen in Time (Sorano) žydi :

Pas mane trys šios veislės augalai dabar žydi, tai negaliu atsigrožėti žiedo forma, spalva ir dydžiu. Tikrai, labai gražu
Šiandien sulaukiau pirmo Jan-Menuet (Puminova) žiedo :

Frozen in Time (Sorano) žydi :

Fira, Dzūke, fantastika
Aš irgi labai laukiu savo 'Jan-Menuet' žydėjimo, dar jaunutė
Labai dailutis Jan-Menuet ziedelis
Spalvos labai graziai issidesciusios
Tikrai Jan - Minuet labai žavus
, labai gražaiai apdulkėjęs
truputį atnaujinau albumą
einašikt kokis tai sunkus darbas.gal kada reiks ir nuotraukas sukelt.laabai sunkus darbas
einašikt kokis tai sunkus darbas.gal kada reiks ir nuotraukas sukelt.laabai sunkus darbas
apsinge, labai grazios gelytes
O ypac mane pakerejo Little Rick ziedeliai.Tokie atrodo paprastuciai,o kaip zavi
Nuostabu