Linaule, ačiū, *finy*, manau, tiktų, skirtos žydintiems augalams. Ir kad daugiau būtų fosforo. Jeigu įdomu, rašau "Schultz" sanpaulijų trąšų N-P-K formulę: 8-14-9, galima paieškoti, kad būtų panašus šių elementų santykis kitokiose trąšose

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 21:16)
Linaule, ačiū, *finy*, manau, tiktų, skirtos žydintiems augalams. Ir kad daugiau būtų fosforo. Jeigu įdomu, rašau "Schultz" sanpaulijų trąšų N-P-K formulę: 8-14-9, galima paieškoti, kad būtų panašus šių elementų santykis kitokiose trąšose 

tai kalio,kiek suprantu,joms nedaug ir reikia

va radau,kur dar daugiau fosforo čia dar naujiena,neišbandėt niekas

QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 14, 21:21)
tai kalio,kiek suprantu,joms nedaug ir reikia

Taip, kalio PALYGINTI reikia nedaug. Jūsų nurodytos trąšos turėtų būti geros, 'Agronomo patarimo" produkcija apskritai nebloga - ir substratai (jeigu laikui bėgant nesuprastės...)
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 14, 21:22)
Ir aš su Rose Buddies

Dzūke, ačiū. Bet kaip man patinka šita veislė

QUOTE(hi
@ 2010 06 14, 21:38)

Labas vakaras...Žinokit turiu šiai dienai 9 rūšių su vardais ir be. Ir kuo daugiau gilinuos tiek čia tiek RS, tuo labiau suprantu kiek mažai aš apie jas težinau.
Įdomu labai.

o kokiu rusiu turi

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 21:34)
Jūsų nurodytos trąšos turėtų būti geros, 'Agronomo patarimo" produkcija apskritai nebloga - ir substratai (jeigu laikui bėgant nesuprastės...)
va va,o aš dabar pasinaudojau akcija,ir nusipirkau "agronomo patarimo" žemės sanpaulijoms,o perkant jas ir gruntą gėlėms,abiems duoda 30 procentų nuolaidą

gal neapsirikau su žeme

QUOTE(linaule @ 2010 06 14, 21:40)
iš turinčių vardus tai
Rob's cool fruit
Podarok na pozhdestvo
Dixie doris
Rodeo ropper
Pramoninis Myrthe
ir visokios dar bevardės
Na tos su vardais tai dauguma naujos, iš parodos (plius viena bevardytė), Rodeo ropper berods iš Almutės (jei nemaišau niko). Dar kažką išjos turėjau, bet nežinau ar numarinau ar kai suvešėjo išskirstydama iš nežinojimo susodinau su bet kuo

Tokia kažkokia labai nemokšiška negrabi pradžia prasidėjus nuo dviejų skirtingų lapelių iš krikštamotės. Na bet mokysiuos.
Mergaites,gal pas kuria atsirastu tokiu vaikiuku,nors lapeliu?As savuosius prazudziau
EK-Sensacija
Pen' n' Ink

EK-Sensacija
Pen' n' Ink
QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 14, 21:42)
gal neapsirikau su žeme :h
Man tai ta žemė patiko, ir anglies gatavai įdėta, ir perlito, tiesa, perlito dar šiek tiek dedu papildomai.
o kur jūs ta žemę perkat? Gal ir man reiktų pabandyti tokios nusipirkt?

labas rytas
reikia dar papildomai
Žalioj stotelėj
šį mėnesį ten joms akcija

QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 22:17)
perlito dar šiek tiek dedu papildomai.
reikia dar papildomai

QUOTE(linaule @ 2010 06 15, 06:17)
Žalioj stotelėj