Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Linaule, ačiū, *finy*, manau, tiktų, skirtos žydintiems augalams. Ir kad daugiau būtų fosforo. Jeigu įdomu, rašau "Schultz" sanpaulijų trąšų N-P-K formulę: 8-14-9, galima paieškoti, kad būtų panašus šių elementų santykis kitokiose trąšose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 21:16)
Linaule, ačiū, *finy*, manau, tiktų, skirtos žydintiems augalams. Ir kad daugiau būtų fosforo. Jeigu įdomu, rašau "Schultz" sanpaulijų trąšų N-P-K formulę: 8-14-9, galima paieškoti, kad būtų panašus šių elementų santykis kitokiose trąšose mirksiukas.gif

tai kalio,kiek suprantu,joms nedaug ir reikia g.gif

va radau,kur dar daugiau fosforo čia dar naujiena,neišbandėt niekas g.gif
Atsakyti
alio-nka, linaule, ausrazs, pasižiūrėjus jūsų žiedų wub.gif taip ir kyla "apetitas" doh.gif lotuliukas.gif

Ir aš su Rose Buddies rolleyes.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 14, 21:21)
tai kalio,kiek suprantu,joms nedaug ir reikia g.gif
va radau,kur dar daugiau fosforo čia dar naujiena,neišbandėt niekas g.gif

Taip, kalio PALYGINTI reikia nedaug. Jūsų nurodytos trąšos turėtų būti geros, 'Agronomo patarimo" produkcija apskritai nebloga - ir substratai (jeigu laikui bėgant nesuprastės...)

QUOTE(dzūkė @ 2010 06 14, 21:22)
Ir aš su Rose Buddies rolleyes.gif  biggrin.gif

Dzūke, ačiū. Bet kaip man patinka šita veislė wub.gif wub.gif Tikrai viena iš mylimiausių. Kiti nemėgsta pusiau mini, aš - tikrai nieko prieš neturiu.
Atsakyti
Labas vakaras...Žinokit turiu šiai dienai 9 rūšių su vardais ir be. Ir kuo daugiau gilinuos tiek čia tiek RS, tuo labiau suprantu kiek mažai aš apie jas težinau. blush2.gif Įdomu labai.
Atsakyti
smile.gif+2010 06 14, 21:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 06 14, 21:38)
Labas vakaras...Žinokit turiu šiai dienai 9 rūšių su vardais ir be. Ir kuo daugiau gilinuos tiek čia tiek RS, tuo labiau suprantu kiek mažai aš apie jas težinau.  blush2.gif Įdomu labai.

o kokiu rusiu turi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 21:34)
Jūsų nurodytos trąšos turėtų būti geros, 'Agronomo patarimo" produkcija apskritai nebloga - ir substratai (jeigu laikui bėgant nesuprastės...)

va va,o aš dabar pasinaudojau akcija,ir nusipirkau "agronomo patarimo" žemės sanpaulijoms,o perkant jas ir gruntą gėlėms,abiems duoda 30 procentų nuolaidą ax.gif

gal neapsirikau su žeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 06 14, 21:40)
o kokiu rusiu turi blush2.gif ?

iš turinčių vardus tai
Rob's cool fruit
Podarok na pozhdestvo
Dixie doris
Rodeo ropper

Pramoninis Myrthe

ir visokios dar bevardės

Na tos su vardais tai dauguma naujos, iš parodos (plius viena bevardytė), Rodeo ropper berods iš Almutės (jei nemaišau niko). Dar kažką išjos turėjau, bet nežinau ar numarinau ar kai suvešėjo išskirstydama iš nežinojimo susodinau su bet kuo blush2.gif , tai nebežinau kas yra kas.

Tokia kažkokia labai nemokšiška negrabi pradžia prasidėjus nuo dviejų skirtingų lapelių iš krikštamotės. Na bet mokysiuos.
Atsakyti
Mergaites,gal pas kuria atsirastu tokiu vaikiuku,nors lapeliu?As savuosius prazudziau verysad.gif
EK-Sensacija
Pen' n' Ink
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 14, 21:42)
gal neapsirikau su žeme :h

Man tai ta žemė patiko, ir anglies gatavai įdėta, ir perlito, tiesa, perlito dar šiek tiek dedu papildomai.
Atsakyti
o kur jūs ta žemę perkat? Gal ir man reiktų pabandyti tokios nusipirkt? g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 22:17)
perlito dar šiek tiek dedu papildomai.

reikia dar papildomai g.gif
QUOTE(linaule @ 2010 06 15, 06:17)
o  kur jūs ta žemę perkat? Gal ir man reiktų pabandyti tokios nusipirkt? g.gif

Žalioj stotelėj mirksiukas.gif šį mėnesį ten joms akcija smile.gif
Atsakyti