Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

aga gražūs pas dzūke žiedeliai wub.gif wub.gif wub.gif
nupjoviau kaip parodėt. šaknis bijau tikrinti, kad visai nenumiriotų, geriau nejudinsiu
Atsakyti
laba 4u.gif

vakar mano dūkrytė nuskyne bepradedantį skleistis žieduką doh.gif taip laukiau,taip džiaugiaus,taip stebėjau,kada išsiskleis,o jai mat negražiai pasirodė biggrin.gif na,nieko,bus tų žiedų,psakiau,kad skinti negalima,gal nebeskainios g.gif

apie pažąstėlių išskynimus...niekada neskainiodavau,kažkaip man atrodė,kad ten auginasi vaikučius,ir persodindama atskirdavau,bet dabar pagal jūsų patarimus,supratau,kad jų augintis nereikia,kad pati motinėlė sanpaulija ilgiau ir gausiau žydėtų g.gif o dauginti tik lapais g.gif
ar dabar bepradedančią žydėti,galiu išskainiot pažąstėles,ar galiu nukirpti lapą dauginimui g.gif ar geriau palaukti,kada nužydės g.gif
Atsakyti
Eruge, jūs ne skabytumėt pažastėles (jų tikrai nereikia skabyti), o šalintumėt pažastinius (šoninius) ūglius. Jeigu jų nedaug, galima šalinti ir žydint (nes galbūt žydės dar labai ilgai, o ūgliais augs).
Grįžusi po darbo, sanpaulyne radau dvi staigmenas. Išsiskleidė pirmasis 'Jan-Menuet' žiedas. Patinka. Labai.[attachmentid=200135]
O 'Sniežnyje Edelveis' sporto vienas žiedelis suchimerino dar kitaip biggrin.gif [attachmentid=200136]
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 14, 20:58)

Coral Fantasy [attachmentid=200074]

kokia grazi wub.gif
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 16, 18:01)

O 'Sniežnyje Edelveis' sporto vienas žiedelis suchimerino dar kitaip biggrin.gif [attachmentid=200136]

nu be zodziu koks grožis wub.gif
Atsakyti
gal mergaites,kuriai reikia Konfetka lapeliu? smile.gif
Atsakyti
negalima cia lankytis nuo ziedeliu grozio,bei ju gausos alpt galima swoon.gif kaip jum pavydziu tokiu groziu ..,o parduotuvese ar rasiu tokiu gelyciu kaip jusu????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 16 birželio 2010 - 18:59
ne nerasi ,parduotuvese tokiu nuostabiu nebūna verysad.gif ten tik pramoninės
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 16, 18:01)
Eruge, jūs ne skabytumėt pažastėles (jų tikrai nereikia skabyti), o šalintumėt pažastinius (šoninius) ūglius. Jeigu jų nedaug, galima šalinti ir žydint (nes galbūt žydės dar labai ilgai, o ūgliais augs).

Išsiskleidė pirmasis 'Jan-Menuet' žiedas.
O 'Sniežnyje Edelveis' sporto vienas žiedelis suchimerino dar kitaip biggrin.gif

tada aš nesuprantu,kas ten pas ją doh.gif tiesiog labai daug lapų,ir jie taip tankiai suaugę ir nėra aukšta ta mano bevardė,gaila foto negaliu įkelt,fotikas sugedęs cool.gif

laaaaabai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif

l@n@, žinoma pas mus oras gersnis biggrin.gif , žiūrėk ir pas ausrazs kaip žydi didis.gif

evers, parduotuvėse nerasi, bet rast tikrai galima mirksiukas.gif ir dar kieeek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 16, 20:35)
žiūrėk ir pas ausrazs kaip žydi

Bet ne taip, kaip pas Dzūkę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 16, 20:46)
Bet ne taip, kaip pas Dzūkę lotuliukas.gif

Tikrai ne taip lotuliukas.gif , pvz. Mellow Jellow margalape patapo unsure.gif lotuliukas.gif , laukiu žiedų g.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 birželio 2010 - 20:42
Eina sau kaip įdomu, gražus tas margumas. Vis įsikišu dėl vardų blush2.gif YELLOW (kartais ant etikečių užrašo sunkiai įskaitomai, aš savo naujokų vardus per internetpo pagalba šifravau)
Atsakyti