Labas rytas Papildomai gal ir nereikia, tačiau mėgstu, kad žemė būtų dar kiek lengvesnė, puresnė, panašiai, kaip vien durpių pagrindu. Turbūt kiekvienas augintojas prisitaiko substratą pagal savo auginimo sąlygas
Labutis Reik patarimo: nu,kantri bobike esu,nu bet gi metai laiko stovi du veisliniai lapeliokai ir jiems ant visko dzin!!! Anei auga ir daugias, anei dvesa,von ko tai znočija a ,jau nervas ima pradeda atsibost laukt
Ai, merga, šitą aš žinau. Čia tokia veislė. Ta prasme būna tik po vieną lapą. Kaip pasodini. Vadinas "look at me", liaudiškai "dzinn". Vysks akiej. Labai gera veislė.
nu mergaitės, kiek žiedų pridėjot , negaliu čia nosies kišt, išsyk susinervinu , kaip tam drakoniukui norisi dar dar ir dar , nors jau tų, kur turiu,nebeturiu kur sudėt
Labutis
Reik patarimo: nu,kantri bobike esu,nu bet gi metai laiko stovi du veisliniai lapeliokai ir jiems ant visko dzin!!! Anei auga ir daugias, anei dvesa,von ko tai znočija a ,jau nervas ima pradeda atsibost laukt
mano vienas lapelis atrodo taip pradžioje jis puvo nuo viršūnėlės, o dabar sudžiuvęs ir tiek. kotelis jaučiasi gyvas, prigijęs. lieka turbūt laukti kas bus
Dzūke, nuostabiausi žiedai Iš tiesų puiki veislė, nekaprizinga ir noriai žydinti. Rekomenduočiau visiems Kaip fainai l@n@ parodė pjovimo vietą, aš dar nemoku taip ant nuotraukų paišyti O šaknų nereikėtų patikrinti, ar jos sveikos?