Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 15, 06:55)
reikia dar papildomai g.gif

Labas rytas smile.gif Papildomai gal ir nereikia, tačiau mėgstu, kad žemė būtų dar kiek lengvesnė, puresnė, panašiai, kaip vien durpių pagrindu. Turbūt kiekvienas augintojas prisitaiko substratą pagal savo auginimo sąlygas
Atsakyti
Ar galima isigyti lapeliu ar vaiku is tu dvieju nuoruodu pirmajame puslapyje? unsure.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Reik patarimo: nu,kantri bobike esu,nu bet gi metai laiko stovi du veisliniai lapeliokai ir jiems ant visko dzin!!! Anei auga ir daugias, anei dvesa,von ko tai znočija a blink.gif g.gif ,jau nervas ima pradeda atsibost laukt cool.gif
Atsakyti
Ai, merga, šitą aš žinau. Čia tokia veislė. Ta prasme būna tik po vieną lapą. Kaip pasodini. Vadinas "look at me", liaudiškai "dzinn". Vysks akiej. Labai gera veislė.

Arba per giliai pasodinai gal smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 birželio 2010 - 22:31
nu mergaitės, kiek žiedų pridėjot wub.gif ,
negaliu čia nosies kišt, išsyk susinervinu doh.gif , kaip tam drakoniukui norisi dar dar ir dar doh.gif , nors jau tų, kur turiu,nebeturiu kur sudėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 15, 22:56)
Labutis  4u.gif
Reik patarimo: nu,kantri bobike esu,nu bet gi metai laiko stovi du veisliniai lapeliokai ir jiems ant visko dzin!!! Anei auga ir daugias, anei dvesa,von ko tai znočija a blink.gif  g.gif ,jau nervas ima pradeda atsibost laukt  cool.gif

Sako, tokiem apipjaustymas padeda biggrin.gif 1/4 nuo lapo viršūnės nupjaut, jie nuo šoko puola vaikus augint. Pati nebandžiau, tik rusiškam forume skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2010 06 16, 09:04)
Sako, tokiem apipjaustymas padeda  biggrin.gif  1/4 nuo lapo viršūnės nupjaut, jie nuo šoko puola vaikus augint. Pati nebandžiau, tik rusiškam forume skaičiau.

Aš keliems saviškiams net visą trečdalį nurėžiau, kai nusibodo išsidirbinėjimai ir lapo "bujojimas" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi kerpu apie trečdalį. Beje, sako, kad panašiai padeda ir perdūrimas palei centrinę gyslą.
Atsakyti
Žydi Skybird, nenusivyliau wub.gif
user posted image
Atsakyti
mano vienas lapelis atrodo taip
user posted image
pradžioje jis puvo nuo viršūnėlės, o dabar sudžiuvęs ir tiek. kotelis jaučiasi gyvas, prigijęs. lieka turbūt laukti kas bus g.gif
Atsakyti
As tai kuo skubiau pjauciau pazeista vieta iki sveikos, va taip
user posted image

Dzūkė, Skybird -pasakisko grozio wub.gif wub.gif wub.gif (as dar nepamaloninta ziedais ax.gif ) Gal sakau dzukijoje koks oras, na, palankesnis, kad taip viskas zydi pas Tave lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzūke, nuostabiausi žiedai thumbup.gif Iš tiesų puiki veislė, nekaprizinga ir noriai žydinti. Rekomenduočiau visiems ax.gif
Kaip fainai l@n@ parodė pjovimo vietą, aš dar nemoku taip ant nuotraukų paišyti blush2.gif O šaknų nereikėtų patikrinti, ar jos sveikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 birželio 2010 - 15:14