Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Kokie gražūs nauji žiedai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
aš čia naujokė. Norėjau Dzūkei padėkoti. Mano garbanė Red Lantern va jau kaip atrodo. Atleiskit, dar fotkinti deramai neišmokau, su blicu kažkokia ne tokia spalva gaunasi, o be blico tokia mmmm, bet vis tiek mano mieliausia wub.gif Pirmoji blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Įsivaizduoju, kaip smagu pirmųjų žiedų sulaukti. Gražiai pražydo.
Atsakyti
Nakties sparnai, sveikinu su pirmasiais dailiais žiedukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakties_Sparnai @ 2010 06 17, 00:36)
bet vis tiek mano mieliausia wub.gif Pirmoji blush2.gif

graži bigsmile.gif

ir liks mieliausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
O iš kur gaunate tokių grožių blush2.gif
Atsakyti
Naties Sparnai, sveikinu su žiedeliais biggrin.gif , Red Lantern ir mano pirmoji sanpaulija wub.gif , virusas kaip sakant lotuliukas.gif

Militux, vienos iš kitų gaunam mirksiukas.gif arba iš ČIA Yra mergaičių, kurios siunčiasi iš užsienio.

ausrazs, ačiū už vardų taisymą 4u.gif , čia kurią dieną pagalvojau, kad esi kaip kokia enciklopedija lotuliukas.gif , jei tik kuri neteisingai parašo - tuoj pataisai biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ai, ką ten, tikria nėra už ką notworthy.gif Tiesiog neblogai skaitau anglų kalba (o gyvai kalbėt nemoku), turiu neblogą regimąją atmintį pavadinimams ir labai mėgstu priekabiauti dėl klaidų, o savų dažniausiai nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 17, 13:14)
[Militux, vienos iš kitų gaunam mirksiukas.gif  arba iš ČIA Yra mergaičių, kurios siunčiasi iš užsienio.

ačiū už nuorodėlę 4u.gif bet ten peržiūrėjau nebežinau kokios norėčiau blush2.gif geriausiai būtų visų ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Paziurekit kokia grazuole radau pas rusaites bigsmile.gif
Opera's Kolumbus
user posted image

O is cia esanciuju yra kas siunciasi is uzsienio?Butu visai smagu tureti kokia uzseniete biggrin.gif Pasikooperuotume siuntimui ax.gif
Atsakyti
va ir as siandien prisipirkau tos zemes,nu man ji labai patiko thumbup.gif jau kelias pasodinau bigsmile.gif
Aha grazi smile.gif
Gal mergaites,kuri auginat Optimara Ever Love?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 17 birželio 2010 - 19:52
QUOTE(linaule @ 2010 06 17, 20:39)
va ir as siandien prisipirkau tos zemes,nu  man ji labai patiko

kokias?
Atsakyti