Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O tai toji zelatina,augalas kazkoks auga ar taip kas?As dauguma savo susodinau,bet nieko nematau kas uzkliutu unsure.gif Visi vaikuciai toje zemeje pas mane. Tiesa,as dar vermikulito ir agroperlito truputi pridejau g.gif
Atsakyti
o gal su kuom nors ar maisot tas zemes..
Papildyta:
lotuliukas.gif aha radau kazkas spejo zinute parasyt anksciau manes... doh.gif
Atsakyti
Na, tikrų tikriausia išbrinkusi želatina blink.gif , toks kamuolys pūpso iš žemės blink.gif
Kai pirmą pamačiau, bandžiau fotkint, bet nelabai matėsi. Po to prie kitų susodintų vaikučių vėl atsirado unsure.gif Pajudinus jis subyra.
Gal nuo prūdo vandens nebus g.gif - tada ir kituose vazonuose atsirastų g.gif

Visu strepsius į tokkią žemę susodinau, bet uždėjus kiminų, pakėliau - nieko nesimato schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Na, tikri dzyvai pas Dzūkę biggrin.gif aš irgi jau išbandžiau "Agronomo patarimo" žemę, nieko panašaus į aprašytus dalykus nepastebėjau, gal nelabai atidi esu unsure.gif Šiaip taip yra tokia į žėlę panaši medžiagą, kuri padeda išlaikyti drėgmę substrate. Beje, ta substancija ganėtinai brangi, bet man nepanašu, kad substratų gamintojai ją naudotų. Nors negali žinoti...
Na, Dzūkė galės atlikti įdomius stebėjimus, gal ta želatina labai augalams patinka. Tik vieno nelabai suprantu: Dzūkės gėlės taip puikiai auga, klesti ir žydi, kad, ja dėta, nebūčiau mėginusi jokios naujoviškos žemės ax.gif
Atsakyti
Tas grybas puikiai matosi, nepastebėt neįmanoma schmoll.gif
Aną dien nukrapščiau - žiūrėsiu ar atžels lotuliukas.gif

Ir dar nusivyliau LE-Demo spalva - visiškai ne tamsiai mėlyna, o tamsiai PURPURINĖ unsure.gif

ausrazs, nė velnio jos pas mane neauga unsure.gif , jau vieną išmečiau taip ir nesulaukus žiedų ir dar keletas eilėje cool.gif , nežinau - apleipsta lapai ir psio sad.gif
Nedalieju, perlieju, per sausas/karštas oras ar dar koks perkūnasuser posted image
Atsakyti
Ką aš žinau, Dzūke, nuotraukose tai matau tokius vaizdus - kad auga ir nuostabiai žydi ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pavarciau jusu albumus, jau kokiu groziu pilna wub.gif pas mane tik dvi neveislines, bet negaliu atsidziaugti kaip atgaivinau as jas blush2.gif griuvo jos is vazoneliu, vos koki ziedeli isspausdavo, o dabar atrodo taip wub.gif

mazasis:
user posted image

ir didesnysis:
user posted image

reikes pasizvalgyti kokiu idomesniu veisliniu sitoms i kompanija, labai jau grazu bigsmile.gif
Atsakyti
ausrazs, ačiū 4u.gif , gi puvėkų nekeliu į albumą lotuliukas.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 07 06, 17:02)

reikes pasizvalgyti kokiu idomesniu veisliniu sitoms i kompanija, labai jau grazu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif , ir be galo pavojinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 06, 17:11)
ausrazs, ačiū 4u.gif , gi puvėkų nekeliu į albumą lotuliukas.gif

smile.gif

drinks_cheers.gif , ir be galo pavojinga lotuliukas.gif

Atsakyti
[quote=dzūkė,2010 07 06, 16:26]

Ir dar nusivyliau LE-Demo spalva - visiškai ne tamsiai mėlyna, o tamsiai PURPURINĖ unsure.gif

g.gif butu ydomu pamatyt... ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal atsiras norinciu priglausti stai sia bevarde grazuole 5 lt. ax.gif bigsmile.gif
user posted image

Praeidama pro Ermitazo oranzerija, pamaciau nabagele, uzkankinta, apdraskita, taciau nesupuvusia . Pagailo blush2.gif Dabar grazus stiprus augaliukas, cia pirmi ziedai, bet dar krauna ju daugybe wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 07 06, 14:12)
kokia zeme sanpaulijm geriausia...zadu vykt apsipirkt augaliukam ko reik...tad mastau kokia ir ko dar reikia... g.gif  kiek skaiciau ta kur su pliusu lyg nekokia...o tik tokia cia pas mus temaciau.. doh.gif

As naudoju Greenworld zeme,imaisau perlito,vermikulito

Dzuke grazi Taita, o manoji,jau kokius 5 kart didesne,o zydeti nenori doh.gif

Mergaites visu gelytes lb. grazus wub.gif

va kaip zadejau rodau savo himera, jau trys zedukai thumbup.gif
user posted image

Arcturus
user posted image
Atsakyti