Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

mano ligos kaltininke...
Papildyta:
tiesa...gyveni ir mokaisi... doh.gif kaip jum ar greit savo pirmasias gelytes prisiaukinot...ar auku buvo...man atrodo kad man bus.... verysad.gif o gi ziuriu mano vienam is triju mazyliu viduriniai lapukai tokie suminksteje,parudave..o dar tas pelkes kvapas... unsure.gif paliejau tik karta,argalejo jai but perdaug... unsure.gif tai nuskyniau tuos suglebusius parudavusius lapukus,isemiau is tos zemes,ir isodinau i vermikulita,ir i toki skaidru indely uzdariau,ka dar galiu jai padaryt...laukiu minciu...
Atsakyti
evers, manau jau išgelbėt nepavyks tos gėlytės verysad.gif
Gal tikrai išsyk perdauk priliejai ar per šaltu vandeniu...

O kaltininkė graži thumbup.gif

Tik nenukabink nosies dėl pirmos nesėkmės mirksiukas.gif 4u.gif Viskas atstatoma
biggrin.gif

Arctic Frost sportas, nes mėlynumo reikia paieškot lens.gif , bandysiu dar kartą, nes labai jau graži ji man wub.gif
user posted image

Nors sugarde aprašymas toks : "Dideli, pusiau pilnaviduriai balti žiedai su įvairių kiekiu nežymių mėlynu dėmelių. Lapai žali."Tai beveik kaip ir tinka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 08 liepos 2010 - 20:48
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 08, 21:44)

Arctic Frost sportas, nes mėlynumo reikia paieškot lens.gif , bandysiu dar kartą, nes labai jau graži ji man wub.gif

Nors sugarde aprašymas toks : "Dideli, pusiau pilnaviduriai balti žiedai su įvairių kiekiu nežymių mėlynu dėmelių. Lapai žali."Tai beveik kaip ir tinka g.gif  biggrin.gif

Kaip tik pries jūsų žinutę varčiau evers aukščiau įdėtą nuorodą ir kaip tik, prieš jums įkelian nuotrauką, tame rusų forume užtaikiau ant Arctic Frost.
Ar ir pas jus šita veislė taip auga? Staiga labai užsimaniau įsigyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 07 08, 22:01)
Ar ir pas jus šita veislė taip auga? Staiga labai užsimaniau įsigyti  bigsmile.gif

Pirmas žydėjimas, lengva išsivaizduot kaip atrodo su tokiu kiekiu, 5, 6 ir net 7cm , žiedų!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 08 liepos 2010 - 21:12
balta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 08, 22:11)
Pirmas žydėjimas, lengva išsivaizduot kaip atrodo su tokiu kiekiu, 5, 6 ir net 7cm , žiedų!!!!

blink.gif Viskas aišku, ieškosiu Arctic Frost!
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 08, 21:44)
Nors sugarde aprašymas toks : "Dideli, pusiau pilnaviduriai balti žiedai su įvairių kiekiu nežymių mėlynu dėmelių. Lapai žali."Tai beveik kaip ir tinka g.gif  biggrin.gif

Gaila, Dzūke, bet tos dėmelės turėtų būti žymesnės. Pas mane irgi iš antro žydėjimo (taviškės sesė) buvo tik pėdsakai, išbrokavau kaip sportą. O aprašymai būna nevisiškai tiksliai išversti ar truputį savaip interpretuoti. "Angliakalbiuose" šaltiniuose nurodoma, kad mėlynos spalvos "akutė" ir žiedo kraštai, apvadas yra kintantys, nepastovūs (variable/random), t.y., vienuose žieduose jų gali būti daugiau ir vienokiu piešiniu, kituose - mažiau ir kitokiu piešiniu, o kadangi šios veislės paprastai vienu metu žydi daug žiedų, mėlyni potėpiai turi būti ryškoki ir neabejotini.
Atsakyti
atėjau pasiguost...

mano gražioji sanpaulija buvo pilna žiedelių, bet doh.gif beveik visi prie pumpurėlių nudžiūvo. net visaimažiukai.

nežinau,kas galėtų būt.
drėgmės iš tos meilės gal padauginau.

nu liūdna baisiai cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Na, tikrai gaila tų žiedelių verysad.gif , bet svarbiau - kad augalas išliktų. Gal jis ir yra sveikas, apžiūrėkite, kokios būklės šaknys. Jeigu viskas gerai - žiedelius sukraus dar ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 08, 22:56)
Gaila, Dzūke, bet tos dėmelės turėtų būti žymesnės. Pas mane irgi iš antro žydėjimo (taviškės sesė) buvo tik pėdsakai, išbrokavau kaip sportą.

Tą suprantu drinks_cheers.gif Čia jau tos sesės vaikas biggrin.gif
Viliuosi naujas lapelis atves teisingų vaikų biggrin.gif g.gif bet ši veislė labai linkusi sportuot - arba balta, arba mėlyna unsure.gif

*meduota* console.gif , praeitais metais ir aš taip blioviau dėl kiekvienos nesėkmės, šiemet jau ramiau reaguoju rolleyes.gif
Atsakyti
nu ir groziu cia pridejot doh.gif akys raibsta visu norisi doh.gif doh.gif doh.gif
mano naujokes jauciasi puikiai(tfu tfu tfu)persodinau,lapukai standus,grazus...o pas ''liubimaja docka'' matosi ziedeliu uzuomazgos...laukiu nesulaukiu wub.gif
prazydo namie viena maximine...nu kazkokia ji issigimus man...nufotkinsiu idesiu foto..keisti ziedai kazkokie....
as labai noriu margalapes sanpaulijos...ir visu kitu irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dzūkė,2010 07 08, 21:44]
evers, manau jau išgelbėt nepavyks tos gėlytės verysad.gif
Gal tikrai išsyk perdauk priliejai ar per šaltu vandeniu...

O kaltininkė graži thumbup.gif

Tik nenukabink nosies dėl pirmos nesėkmės mirksiukas.gif 4u.gif Viskas atstatoma
biggrin.gif

ne ka jus,kur jau as nukabinus nosy...bandau renimuot... biggrin.gif gal dar ka... jug as optimiste... doh.gif bus dar tu vaikuciu,bus dar tu ziedu... ax.gif
Atsakyti