Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

''alio-nka'' turbut tokia... g.gif tik kur jos gauti..ar klaipedoj ermitaze kazi yra...user posted image
perlito,vermikulito doh.gif galvojau kad cia tas pats... blink.gif
Atsakyti
tokia,pirkau Granduse antrame aukste, jei neklistu,dar maciau senajam turguje, perlita ten pirkau,o vermikulita teko pajeskoti, dabar nepamenu kur pirkau doh.gif senukose ar ermitaze
Vermikulitas
user posted image

agroperlitas
user posted image

sorry uz foto dydi, bet tokius radau internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 06 liepos 2010 - 22:02
ir vel as su klausimais...rusu forumuose randu sanpaulijas su apacioj virvute ir istatytas i stikline su vandeniu ...o kam cia... g.gif kam cia kad neperlietum ar ka...
.............va taip...............
Atsakyti
Tai vadinamasis laistymas su "dagčiu". Per "dagtį" - virvutę - sanpaulijų vazoną iš stiklinaitės apačioje pasiekia vanduo - augalas nuolat gauna drėgmės. Šiuo metodu pasodinantys gėles gali ramiai išvažiuoti atostogauti, nesirūpindami, kas laistys gėles smile.gif
Atsakyti
vyras nupirko Agronomo patarimas zeme sanpaulijom... doh.gif kitos nerado....tad bijosiu persodint..po dzukes ''zaliuku'' kaip supratau ji i tokia zeme persodino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 07 06, 19:07)

g.gif butu ydomu pamatyt... ax.gif

Nėjo pagaut spalvos, ji labiau violetinė ax.gif
user posted image

QUOTE(alio-nka @ 2010 07 06, 21:59)
As naudoju Greenworld zeme,imaisau perlito,vermikulito

Dzuke grazi Taita, o manoji,jau kokius 5 kart didesne,o zydeti nenori  doh.gif

va kaip zadejau rodau savo himera, jau trys zedukai  thumbup.gif
Arcturus

Tokios gal pas mus nėra g.gif unsure.gif

Ačiū, dvi pradeda žydėt ir gal dar 5 auga doh.gif , ot užsiveisiau lotuliukas.gif

Jos nuostabios wub.gif

evers, gal nebijok taip tos žemės g.gif , čia tik pas mane taip biggrin.gif
Nežinau, bet man į ją norėjosi įmaišyt dar šiek tiek durpių g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 07, 13:14)

Tokios gal pas mus nėra g.gif  unsure.gif

Nežinau, bet man į ją norėjosi įmaišyt dar šiek tiek durpių g.gif

Dzūke, jeigu tu apie "Greenworld" žemę, tai laimė, jos Alytuje jau yra - "Bauhofe" (anskčiau gabendavausi iš Vilniaus)

Į "Agronomo žemę" aš irgi įmaišau papildomai durpių ir vermikulito - norisi šiek tiek lengvesnės
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 07, 13:20)
Dzūke, jeigu tu apie "Greenworld" žemę, tai laimė, jos Alytuje jau yra - "Bauhofe" (anskčiau gabendavausi iš Vilniaus)

bigsmile.gif , ačiū, kažkaip neužkliuvo....
Iki šiol naudojau Durpetos ax.gif Reikės "Greenworld" nusipirkt pabandymui, gal vėl koks "gyvis" užaugs hihihi.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Labai jau man patinkaB-Man's Etna wub.gif (laukiu saviskes ziedu ) tongue.gif
linaule, labai issitampe psl nuo nuotrauku, gal geriaubutu viena pokitos deti, o neiseiles rolleyes.gif
Atsakyti
linaule, gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
doh.gif susirgau...ziurineju rusu forumus galva sukasi...idedu nuorodele gal kam idomu pasiziuret kokios kolekcijos ir siaip...visko....http://www.donnaflor...wforum.php?f=21
cia pardzia...http://www.donnaflora.ru/index.php (tikiuosi nuorodas galima deti.. unsure.gif )

Papildyta:
ten irgi siule sodint i ''alio-nka'' kur sake i tokia zeme...tad idomu visos nuomones...tiesa patiko kad ten moteris renka patinkanciu sanpauliju 10...visos suraso savo mylimukes...po to ziuri kieno skonis panasus... biggrin.gif
Atsakyti