Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O man Luisiana Lullaby savotiška - kai skleidžiasi, atrodo bus nepaprasta grožis, o paskui kažkaip sugula tie žiedai ant lapų ir nebelieka to ypatingo grožio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2010 05 05, 20:20)
Gintute, super ziedai  wub.gif  O Luisiana Lullaby-ypac  thumbup.gif  Ji viena is mano mylimiausiu  flirt.gif

Ačiū 4u.gif Tai juk tavo vaikas wink.gif
Man ji irgi graži, bet kol skleidžiasi..
Nemaniau, kad žiedai bus toookio dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz grazius ziedus 4u.gif
na ir as pasirodysiu savo ziedelius ax.gif
shakinia
user posted image
deive
http://www.ipix.lt/images/51251123.jpg
user posted image
southern springtime
user posted image
user posted image
dresden dalls
user posted image
user posted image
smokey moon
user posted image
red lantern
user posted image
user posted image

Labai aciu Almutei ir Silvanai, kad galiu dziaugtis siais ziedeliais 4u.gif
Atsakyti
magnolija+saule, gražūs žiedeliai 4u.gif Tik... 'EK-Šachinia", 'Dresden Doll'
Atsakyti
taip 4u.gif as kaip tik vakar skauciau jusu pastabas blush2.gif ir pati sau nepritaikiau blush2.gif galvojau, gal nepamatysit ax.gif
beto pirma karta talpinau nuotraukas -tai sau daviau daugiau pastabu biggrin.gif
bet aciu uz pataisyma ir kad ziedeliai patiko
Atsakyti
QUOTE(magnolija+saule @ 2010 05 06, 20:16)
aciu visoms uz grazius ziedus 4u.gif
na ir as pasirodysiu savo ziedelius ax.gif

Gražu 4u.gif
Man ypač Smokey Moon (Sorano) ir Red Lantern (Sorano) gražūs žiedai 4u.gif
Atsakyti
o mano viena sampaulija per porą valandų nugelto su visais žiedais. MB sako, gal dėl skersvėjo, nes pačiam ryte buvau rodžiusi jos žiedus.
kažkaip sunku patikėt, nesnėr taip buvę....
Atsakyti
drinks_cheers.gif Smokey Moon įdomi spalva bigsmile.gif wub.gif , Red Lantern pirmoji veislinė sanpaulija, nuo kurios užsikrėčiau sanpaulige biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

taip, man irgi pasirode grazus Smokey Moon ziedeliai -nes jie turetu buti tik pilki - o pas mane jie turi zydrumo bigsmile.gif
O Red Lantern ir EK-Sachinia pakerejo pirmo ziedelio dydziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 07, 15:03)
o mano viena sampaulija per porą valandų nugelto su visais žiedais. MB sako, gal dėl skersvėjo, nes pačiam ryte buvau rodžiusi jos žiedus.
kažkaip sunku patikėt, nesnėr taip buvę....

console.gif
unsure.gif , "mane" tik žaibiškas puvinys buvo užpuolęs.
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos groziu augintojos biggrin.gif 4u.gif Taip senai bebuvau pas jus uzsukusi...o cia viskas zydi ir auga,kaip grazu.... biggrin.gif
Na bet ir as jau nebeverkiu,kad niekas nezydi....jau kai kurios zydejo pirmaisiais ziedais,o dabar laukiu kol prazys dar penkios gelytes,tuomet ir as galesiu pasigirti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beje,Dzuke is tavuju lapuku trys augina vaikiukus,o du lapeliai niekaip nenorejo isgyventi... verysad.gif
Kai tik kuri prazides as Jums pasirodysiu... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Kai is lapelio pasirodo sakneles,kokio ilgio jos tinkamos jau sodinimui? unsure.gif
Atsakyti