Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

ar važiuosit į parodą pasižvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2010 05 03, 23:06)

Labai ačiū už patarimus drinks_cheers.gif Būtinai įsiminsiu idėją dėl mini šiltnamiuko.

QUOTE(Oli_vija @ 2010 05 04, 19:46)

Oho kaip įdomu, kaip norėčiau nuvažiuoti, reiks kalbint MB, kad nuvežtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 05 04, 21:51)

aš planuoju važiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Dzūke, Live Wire labai įdomiai susportavo bigsmile.gif Bet gavosi tikrai įdomus derinys 4u.gif Turiu ne vieną šios veislės vaiką, lauksiu kol pražys kiti, jei nebus "sportininkų" pasidalinsiu su Tavim mirksiukas.gif

Į parodą su šeima važiuosim. Bus puikus savaitgalio praleidimas, tuo labiau vieta labai graži thumbup.gif O, žinoma, ir į gėlytes labai smalsu pasižiūrėti smile.gif

Atsakyti
Fira, ačiū friends.gif , man tokia irgi graži biggrin.gif . Žinoma, jeigu visa violetinė būtų...

Į parodą noriu, o bus, kap dzievulis duos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 gegužės 2010 - 11:09
Noreciau ir as parodoje akeles paganyti ,bet nelabai gaudausi Kaune ax.gif Cia gal netoli Regitros? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 05 gegužės 2010 - 11:11
sveikutes,norejau paklausti,sanpaulijas galima persodinti jau su pumpurais? g.gif
Atsakyti
Šiek tiek pasigirsiu ir paspalvinsiu temukę žiedais ax.gif

Louisiana lullaby
user posted image
Ice Queen
user posted image
Liubasha EK
user posted image

Atsakyti
Gintute, gražūs žiedukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 05 05, 18:44)
sveikutes,norejau paklausti,sanpaulijas galima persodinti jau su pumpurais? g.gif

Nežinau kaip ten reikia ar galima, bet aš persodinau ir pradėjusias žydėt, nors nerekomenduojama.Žinoma, to gniužulo nuo šaknų labai nenupurčiau. Nieko blogo nenutiko.

Gintute, thumbup.gif
Atsakyti
aciu,kai kurias gal persodinsiu

Atsakyti
Gintute, super ziedai wub.gif O Luisiana Lullaby-ypac thumbup.gif Ji viena is mano mylimiausiu flirt.gif
Atsakyti