Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

Žiūrint koks raštas ir koks tas užmetimas.Jeigu turi mezginyje būti didesnė skylute,tai kaip ir gaunasi iš tų dviejų užmetimų viena akis.

Gal tu užmetimus ne taip užmetei,jei turi būti dvi akys,tai užmesk jas sukryžmindama,na taip,kaip kilpelė būtų ir išvirkščioje pusėje nesunkiai jas abi išmegsi sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2006 09 18, 07:21)
Taip ir yra,tos akies neegzistuoja,o tuščią langelį palieka vien dėl to,kad shema tvarkingai atrodytų.
O jai megsi be atnaros,tai tikrai bus nelygu.Ir jei atnaros nenori,tai siūličiau kokias keturias eilutes išmegsti gerosiom akim. sunglasses2.gif

Aš kaip tik noriu su atnara, bet bijau, kad kraštas gausis pasipūtęs, kai pradėsiu megzti tuo kiauraraščiu po "trys geros, trys išvirkščiosios" stulpelių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 09 18, 22:19)
Aš kaip tik noriu su atnara, bet bijau, kad kraštas gausis pasipūtęs, kai pradėsiu megzti tuo kiauraraščiu po "trys geros, trys išvirkščiosios" stulpelių.  g.gif

Tai tau yyla ir siūlė ne stupleliais pradėt kraštą, o ripsu - keletą eilučių pamegzti iš abiejų pusių tik gerosiomis akimis; gali megzti vienu ar puse dydžio plonesniais virbalais bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau su gerųjų ir blogųjų stulpeliais niekaip neišeitų lygiai? Turiu vieno megztuko nuotrauką- kokio norėčiau, bet nežinau kaip čia įkelti reikia. blush2.gif Tai ten stulpeliais pradėta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 18 rugsėjo 2006 - 21:41
QUOTE(smike @ 2006 09 18, 22:40)
Tai jau su gerųjų ir blogųjų stulpeliais niekaip neišeitų lygiai? Turiu vieno megztuko nuotrauką- kokio norėčiau, bet nežinau kaip čia įkelti reikia.  blush2.gif Tai ten stulpeliais pradėta.  smile.gif

Atsiusk man i el. pasta ta nuotrauka rolleyes.gif
Atsakyti
Virbalai, buvau nuvaziavus i basanaviciaus g., ten nera tokiu storu siulu, kaip nuotraukoj, as panasius turiu, kaip parduotuveje, bet vis tiek ne tas, nebent dviguba siula ir labai didelio Nr. virbalus imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maddox: 19 rugsėjo 2006 - 10:46
Atsiprašau, man susirodė, kad panašaus storumo toj parduotuvėj... doh.gif
Dabar įžiūrėjau, kad tikrai nuotraukytėj žiauriai stori...
Tik iš savo patirties galiu pasakyt, kad labai storų siūlų mezginiai nėra labai patogūs nešiot... Sunkūs, stori, elegancijos nėr...
Ką tik mezgiau vienai šauniai mergaitei skraistę, tai teko viską ardyt, nes nabagė vos neverkė apsirengusi - taip sunku ir nesmagu buvo. Permezgiau į bolero megztuką, tai buvo OK, bet vien siūlės kokio storumo... blink.gif
Beje, mezgiau virbalais Nr.12, kaip pagaliai biggrin.gif storesniu dar neteko matyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 19 rugsėjo 2006 - 11:08
QUOTE(elzeda @ 2006 09 12, 19:30)
Sumegzk dvi akis, likusią vieną akį vėl nukelk ant virbalo, kur visos akys ir taip kol visai nebeliks akių. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau, bet gal suprasi... 4u.gif

O tai kur jau tos akys ismegstos lieka, tai tada vel reikia apsukt virbala??? Ar kaip?
O neprades siauret viskas kaip? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 23, 13:44)
O tai kur jau tos akys ismegstos lieka, tai tada vel reikia apsukt virbala??? Ar kaip?
O neprades siauret viskas kaip? schmoll.gif

Panašu, kad tu čia nieko nesupratai, lota23...
Gal supranti rusiškai? Pažiūrėk čia: http://www.bestyafor..._vyazat/716.jpg
Jei ne, tai šios temos pradžioj buvo keletas internetinių nuorodų, kur aiškinamas mezgimo pradžiamokslis ir kitomis kalbomis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 09 23, 15:19)
Panašu, kad tu čia nieko nesupratai, lota23...
Gal supranti rusiškai? Pažiūrėk čia: http://www.bestyafor..._vyazat/716.jpg
Jei ne, tai šios temos pradžioj buvo keletas internetinių nuorodų, kur aiškinamas mezgimo pradžiamokslis ir kitomis kalbomis.
4u.gif

Jo jau viska supratau, dekui smile.gif
Paaiskino kelios man moterys asmeniskai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 23 rugsėjo 2006 - 15:10
help.gif Gal kas galit paaiškinti kaip megzti raštą su paleista akim?
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 09 23, 22:13)
help.gif Gal kas galit paaiškinti kaip megzti raštą su paleista akim?

Mezgi tą akį kaip nori (ar gerai, ar isvirkščiai - nesvarbu) iki mezginio viršaus. Kai nuleidinėsi akis mezginio pabaigoje, tą akį tiesiog paleidi ir tegul bėga iki pat apačios. Panašiai kaip pėdkelniu akis nubėga. Jei nelabai "bėga", patampyk švelniai. Nelabai gali gautis, jei siūlai kokie pūkuoti- plaukuoti.
Ir viskas, tik būtinai pasimegzk pavyzdėlį, nes paleistos akys labai paplatina mezginį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 23 rugsėjo 2006 - 21:47