Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(sapula @ 2010 05 26, 11:41)
Sveikos mamytės,

Dalinatės įvairia patirtimi, kaip čia atėjus laikui paskatinti vaikiuko gimimą... tai galiu pasidalyti antrojo gimdymo patirtimi 4u.gif Išties suveikė. Kadangi gimdymo data atėjo ir jau praeidinėjo, buvau pasiprašiusi auklę savaitgaliui pirmagimio priežiūrai, o gimdymo procesai vis nevyko, tai kažkas patarė tieziog pasimylėti su vyru. Nuoširdžiai. Su orgazmu. Ir ką jūs manot? Po trijų valandų prasidėjo sarėmiai, o paryčiais jau sūpavome antrą sūnelį  thumbup.gif Matyt orgazmas skatina gimdos susitraukinėjimą ir tai paskatina visus gimdymo procesus  4u.gif

O vaisiui tai nekenkia? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2010 05 26, 10:41)
Sveikos mamytės,

Dalinatės įvairia patirtimi, kaip čia atėjus laikui paskatinti vaikiuko gimimą... tai galiu pasidalyti antrojo gimdymo patirtimi 4u.gif Išties suveikė. Kadangi gimdymo data atėjo ir jau praeidinėjo, buvau pasiprašiusi auklę savaitgaliui pirmagimio priežiūrai, o gimdymo procesai vis nevyko, tai kažkas patarė tieziog pasimylėti su vyru. Nuoširdžiai. Su orgazmu. Ir ką jūs manot? Po trijų valandų prasidėjo sarėmiai, o paryčiais jau sūpavome antrą sūnelį  thumbup.gif Matyt orgazmas skatina gimdos susitraukinėjimą ir tai paskatina visus gimdymo procesus  4u.gif

Mes su vyru reguliariai smileysex.gif ir niekas neprasideda blush2.gif

QUOTE(Natalija* @ 2010 05 26, 11:20)
O vaisiui  tai nekenkia? g.gif  blush2.gif

Vaisiui tikrai nekenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pasidalinsiu savo paskutiniais isgyvenimais. nuo praejusios nakties prasidejo paruosiamieji saremiai, visa nakti, diena, dar kita nakti saremiai uzeidavo tai kas 10 tai kas 5 tai kas 3 min. paskutine nakti isvis siaubingai stiprus buvo. du kartus vaziavau i ligonine - kaklelis visiskai uzdaras, niekas nevyksta, o as be miego kankinuosi tolka tak, suleido vaistu nuo skausmo - nieko nesuveike. tik siryt visi saremiai dingo ir pagaliau uzmigau, tiesa, kamstis isejo sianakt. jau buvau visiskoj nevylty, skausmai baisus, o veiklos jokios. dbr viskas nurimo, bet paciai ne kiek ne ramiau, vel laukimas kada prasides gimdymas... idomu, gal kam yra taip buve su tais paruosiamaisiais ir kada viskas isivaziavo...
Atsakyti
Sveikos mamytes,

As siandien irgi is po eilines apziuros :-)
Parase siuntima - sestadieni gulsiuosi i Trakus. Kelias dieneles pernesiojau. Siaip gydytoja sako, kad pas mane viskas kaip ir neblogai atrodo, po truputuka nuo pirmadienio atsidarineja gimdos kaklelis, dabar kazkur jau 2.5-3 cm.

Tai va taip :-)

Bet vandenuku, kamscio ar saremiu dar nera...
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2010 05 27, 10:25)
Sveikutes,

Pasidalinsiu savo paskutiniais isgyvenimais. nuo praejusios nakties prasidejo paruosiamieji saremiai, visa nakti, diena, dar kita nakti saremiai uzeidavo tai kas 10 tai kas 5 tai kas 3 min. paskutine nakti isvis siaubingai stiprus buvo. du kartus vaziavau i ligonine - kaklelis visiskai uzdaras, niekas nevyksta, o as be miego kankinuosi tolka tak, suleido vaistu nuo skausmo - nieko nesuveike. tik siryt visi saremiai dingo ir pagaliau uzmigau, tiesa, kamstis isejo sianakt. jau buvau visiskoj nevylty, skausmai baisus, o veiklos jokios. dbr viskas nurimo, bet paciai ne kiek ne ramiau, vel laukimas kada prasides gimdymas... idomu, gal kam yra taip buve su tais paruosiamaisiais ir kada viskas isivaziavo...

Man jau taip visą savaitę, ir nieko. Jau pavargau, praktiškai kiekvieną dieną gimdau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 05 27, 13:04)
Man jau taip visą savaitę, ir nieko. Jau pavargau, praktiškai kiekvieną dieną gimdau  biggrin.gif

o siaube, kaip jus istveriat? man daugiau nei para be jokiu pertrauku tie saremiai buvo, sakiau jei ir dar viena tokia para laukia, tai tegul skatina, operuoja ar dar kazka daro, nes kai tikrina tonusus, saremio stiprumas 80 balu, o veiklos jokios, tai juokas neima. o tai jum savaite be pertrauku saremiai ar jie kazkada aprimsta ir vel prasideda?
Atsakyti
mamytes noreciau jusu paklausti, o pernesiojimas skaitosi po 40sav, ar po 42 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 05 27, 14:28)
mamytes noreciau jusu paklausti, o pernesiojimas skaitosi po 40sav, ar po 42 ? 4u.gif

vat ir as tiesioginio ats.nzn, zinau, tik kad 10 dienu po termino pernesioti yra normalu ir leidziama, tik po 10 dienu yra skatinama, bent jau KMUK. siaip ilgiau nei iki 42 sav. jums niekas neleis vaikscioti.
Atsakyti
na kaip, yra sakoma, normalus nėštumas gali trukti iki 42 savaičių. pernešiojimas gal labiau būna tada, kai vaikas gimsta su pernešiojimo požymiais, ir nebūtinai 42 savaičių. svarbu ten pabaigoj stebėti, placentą, vandenis, ir visa kita. datą ne visada tiksliai juk nustato.
mano pirmasis gimė 42sav. +1 diena.
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 05 27, 14:54)
na kaip, yra sakoma, normalus nėštumas gali trukti iki 42 savaičių. pernešiojimas gal labiau būna tada, kai vaikas gimsta su pernešiojimo požymiais, ir nebūtinai 42 savaičių. svarbu ten pabaigoj stebėti, placentą, vandenis, ir visa kita. datą ne visada tiksliai juk nustato.
mano pirmasis gimė 42sav. +1 diena.

o as taip ir nesuprantu blush2.gif vienur raso kad 42sav jau pernesiotas, kitur kad iki 42sav yra normalu... 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į laukiančiųjų mamyčių būrelį. 4u.gif Man birželio pirmą savaitę numatytas CP. Tačiau šiandien kažkaip keistai jaučiuosi - pykina, lyg pilvą maudžia, mažiukas labai neramus, spardosi išvien, labai miego norisi ir tokia pavargusi pavargusi ... Ar čia gali būti pradžia? g.gif Su pirmu nėštumu nieko panašaus nejutau nors gimdžiau pati. O gal kuri turi patirties kaip būna jei numatytas CP, o gimdymo veikla prasideda anksčiau nei numatyta.
Atsakyti
niu visom kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif buna visko ir kiekvienai visiskai skirtingai toks jau tas reikalas ax.gif man tai isvis 5 vakare prasidejo saremiai o as galvojau kad vaikas surmulioja nes skausmas toks keistas buvo lik jis mane spardytu is vidaus o pasirode kad cia saremiai tokie doh.gif
Atsakyti