Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

Sveikos, mamytes,
as irgi laukiu nesulaukiu. Zinoma, dar 10 dienu iki termino liko, bet jos tokio ilgumo atrodo doh.gif Ir jokiu pozymiu nesijaucia, na nebent gal pilvas kazkiek "nusileido", tai gal jau bent leliuko galva i mazaji dubeni isistate g.gif Nors nei remuo nustojo "grauzt", nei kvepuot lengviau. O jau kai nakti reikia apsiersti ant kito sono, tai toks jausmas kad visi raisciai suplis kirksnyse doh.gif Dar daktarai gasdina, kad leliukas didesnis nei vidutinis, tai su kiekviena diena jis vis auga pilvelyje, sunkoka gali but pagimdyt, jei labai didelis uzaugs :verysad:Kita pirmadieni, jei iki to laiko "nesprogsiu", gydytoja siulo echo padaryt ir paskaiciuot preliminaru leliuko svori, aisku, ir visa kita patikrint. Jau reiks kokiu naturaliu priemoniu gimdymui paskatint imtis smile.gif Nors ir taip stengiuosi daugiau judet, nes nuo gulinejimo tik lasinukai auga. Visom laukianciom mamytem kantrybes smile.gif
Atsakyti
na man tai tie parengiamieji jau kankina naktim, ir vakarais.... ir pilvelis taip pat jau lyg nusileides, nes kvepuot lengviau.... ir 1cm, bet sako., su tuo 1 cm gali ir kazi kiek pravaikscioti....
ziuresim ka kita pirmadieni skys daktaras...
nes jau vis istinusi nuo svorio... tik atsistoji ir jauti kaip visas pilvo svoris kojas spaudzia.
karts nuo karto del vaiko judesiuku vis nerimauju, bet kai reikia tai sujuda maziukas.....
ech... baisoka kazkaip.... ax.gif
Atsakyti
o as jau vakar turejau gimdyt, bet kaklelis vos prasidares buvo verysad.gif visa diena ir nakti skausmai kankino, nuejau sendien pas daktara, tai jis pasake kad vos pasikeites verysad.gif ir atliko labai nemalonia procedura schmoll.gif ir paskyre pasimatyma , sendien vakare biggrin.gif lotuliukas.gif sako as sendien budziu tai skiriu tau pasimatyma, doh.gif teko suprast kad jau turbut turesiu savo mazyte 4u.gif 4u.gif o ir skausmai po proceduros, pasidare nezmoniski verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 06 02, 12:01)
o as jau vakar turejau gimdyt, bet kaklelis vos prasidares buvo verysad.gif  visa diena ir nakti skausmai kankino, nuejau sendien pas daktara, tai jis pasake kad vos pasikeites  verysad.gif  ir atliko labai nemalonia procedura schmoll.gif  ir paskyre pasimatyma , sendien vakare  biggrin.gif  lotuliukas.gif  sako as sendien budziu tai skiriu tau pasimatyma, doh.gif  teko suprast kad jau turbut turesiu savo mazyte 4u.gif  4u.gif  o ir skausmai po proceduros, pasidare nezmoniski verysad.gif

o kaip su leliaus judesiukais.... ar jauciat dar juos? man jau vis kas diena neramu, visai nenori jis bendrauti, g.gif nors tonusai sirdutes tiesiok idealus... "pabunda" jis, kai vyras jau stipresniu balsu su pilvu pradeda kalbeti....
ir pas koki daktara vaziuosit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 11:47)
o kaip su leliaus judesiukais.... ar jauciat dar juos? man jau vis kas diena neramu, visai nenori jis bendrauti,  g.gif nors tonusai sirdutes tiesiok idealus... "pabunda" jis, kai vyras jau stipresniu balsu su pilvu pradeda kalbeti....
ir pas koki daktara vaziuosit?  4u.gif

jauciu judesiukus labai gerai, ne per dau ju bet pajuda thumbup.gif o vaziuosiu tai pas Saltini biggrin.gif tikiuosi sendien jau baigsis mano skausmai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ot velnias g.gif
tai kas su mano judesiukais.... ko tas mano zuikis vis miega... "paplaukioja" taaaip jau letai......

na, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 11:01)
ot velnias  g.gif
tai kas su mano judesiukais.... ko tas mano zuikis vis miega... "paplaukioja" taaaip jau letai......

na, sekmes jums  4u.gif

Mano lelyte visa nestuma labai aktyvi buvo, o paskutinem dviem dienom tik pakruta trupuciuka ir viskas unsure.gif pati viena judet nenori, tad tenka vis pamaigyt pilvuka, kad atsilieptu... Jei taip ir toliau, vaziuosiu pas daktara monitoringo darytis...
Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2010 06 02, 13:08)
Mano lelyte visa nestuma labai aktyvi buvo, o paskutinem dviem dienom tik pakruta trupuciuka ir viskas unsure.gif  pati viena judet nenori, tad tenka vis pamaigyt pilvuka, kad atsilieptu... Jei taip ir toliau, vaziuosiu pas daktara monitoringo darytis...

nu va ir man panasiai, visa nestuma davesi kaip patarkes... net pilvas atrode plys, o dabar visai "uzmigo" unsure.gif
okas tas monitoringas? ne tas pats kas sirdutes toniukai?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 12:10)
nu va ir man panasiai, visa nestuma davesi kaip patarkes... net pilvas atrode plys, o dabar visai "uzmigo"  unsure.gif
okas tas monitoringas? ne tas pats kas sirdutes toniukai?

mano irgi labai davesi, o dabar juda bet nebe taip biggrin.gif maza jau vietos lotuliukas.gif nestuke.gif bet kai atsisedu ar atsigulu kokia nepatioga poza tai greit savo ragucius parodo bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 06 01, 17:48)
Sveikos, mamytes,
as irgi laukiu nesulaukiu. Zinoma, dar 10 dienu iki termino liko, bet jos tokio ilgumo atrodo doh.gif  Ir jokiu pozymiu nesijaucia, na nebent gal pilvas kazkiek "nusileido", tai gal jau bent leliuko galva i mazaji dubeni isistate g.gif Nors nei remuo nustojo "grauzt", nei kvepuot lengviau. O jau kai nakti reikia apsiersti ant kito sono, tai toks jausmas kad visi raisciai suplis kirksnyse  doh.gif Dar daktarai gasdina, kad leliukas didesnis nei vidutinis, tai su kiekviena diena jis vis auga pilvelyje, sunkoka gali but pagimdyt, jei labai didelis uzaugs :verysad:Kita pirmadieni, jei iki to laiko "nesprogsiu", gydytoja siulo echo padaryt ir paskaiciuot preliminaru leliuko svori, aisku, ir visa kita patikrint. Jau reiks kokiu naturaliu priemoniu gimdymui paskatint imtis  smile.gif Nors ir taip stengiuosi daugiau judet, nes nuo gulinejimo tik lasinukai auga. Visom laukianciom mamytem kantrybes  smile.gif

labukas visoms mirksiukas.gif pas mane irgi panasi situacija, tik man dar geros 2 savaites like doh.gif naktimis tai kankinimasis, nes skausmas tai ziaurus kai reikia verstis unsure.gif man tai pilvo apacia paznaibo, gelia, pilvas vis kieteja, bet vakar pas gine buvau tai kaklelis dar uzsidares ir lelius dar neisistates galvyte, tik suminkstejes kaklelis ir tiek ax.gif pernesiot tai nenoreciau, jau su vyru pradejom natural budus po biski taikyti blush2.gif
O kuriai nors isejo tas gleiviu kamstis? ax.gif man siandien lyg kazkokios zalsvos iskyros biski isejo, bet nedaug ten ju g.gif (vakar gine minejo kad gali buti kaip snarglys, su rudomis isskyromis) tai sakau gal cia jau tas kamstis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!

pagaliau pirmadieni sulaukeme savo dukruzes :-)
Sveria 3.000, ugis 50cm :-)

Linkiu ir Jums greiciau sulaukti savo graziu mazu stebukliuku!
Atsakyti
QUOTE(Kristina NK @ 2010 06 02, 15:34)
Sveikos, mamytes!

pagaliau pirmadieni sulaukeme savo dukruzes :-)
Sveria 3.000, ugis 50cm :-)

Linkiu ir Jums greiciau sulaukti savo graziu mazu stebukliuku!

Nuosirdziausi sveikinimai! wub.gif
Atsakyti