as irgi laukiu nesulaukiu. Zinoma, dar 10 dienu iki termino liko, bet jos tokio ilgumo atrodo
Sveikos, mamytes,
as irgi laukiu nesulaukiu. Zinoma, dar 10 dienu iki termino liko, bet jos tokio ilgumo atrodo
Ir jokiu pozymiu nesijaucia, na nebent gal pilvas kazkiek "nusileido", tai gal jau bent leliuko galva i mazaji dubeni isistate
Nors nei remuo nustojo "grauzt", nei kvepuot lengviau. O jau kai nakti reikia apsiersti ant kito sono, tai toks jausmas kad visi raisciai suplis kirksnyse
Dar daktarai gasdina, kad leliukas didesnis nei vidutinis, tai su kiekviena diena jis vis auga pilvelyje, sunkoka gali but pagimdyt, jei labai didelis uzaugs :verysad:Kita pirmadieni, jei iki to laiko "nesprogsiu", gydytoja siulo echo padaryt ir paskaiciuot preliminaru leliuko svori, aisku, ir visa kita patikrint. Jau reiks kokiu naturaliu priemoniu gimdymui paskatint imtis
Nors ir taip stengiuosi daugiau judet, nes nuo gulinejimo tik lasinukai auga. Visom laukianciom mamytem kantrybes
na man tai tie parengiamieji jau kankina naktim, ir vakarais.... ir pilvelis taip pat jau lyg nusileides, nes kvepuot lengviau.... ir 1cm, bet sako., su tuo 1 cm gali ir kazi kiek pravaikscioti....
ziuresim ka kita pirmadieni skys daktaras...
nes jau vis istinusi nuo svorio... tik atsistoji ir jauti kaip visas pilvo svoris kojas spaudzia.
karts nuo karto del vaiko judesiuku vis nerimauju, bet kai reikia tai sujuda maziukas.....
ech... baisoka kazkaip....
ziuresim ka kita pirmadieni skys daktaras...
nes jau vis istinusi nuo svorio... tik atsistoji ir jauti kaip visas pilvo svoris kojas spaudzia.
karts nuo karto del vaiko judesiuku vis nerimauju, bet kai reikia tai sujuda maziukas.....
ech... baisoka kazkaip....
o as jau vakar turejau gimdyt, bet kaklelis vos prasidares buvo
visa diena ir nakti skausmai kankino, nuejau sendien pas daktara, tai jis pasake kad vos pasikeites
ir atliko labai nemalonia procedura
ir paskyre pasimatyma , sendien vakare
sako as sendien budziu tai skiriu tau pasimatyma,
teko suprast kad jau turbut turesiu savo mazyte
o ir skausmai po proceduros, pasidare nezmoniski
QUOTE(ibizulka @ 2010 06 02, 12:01)
o as jau vakar turejau gimdyt, bet kaklelis vos prasidares buvo
visa diena ir nakti skausmai kankino, nuejau sendien pas daktara, tai jis pasake kad vos pasikeites
ir atliko labai nemalonia procedura
ir paskyre pasimatyma , sendien vakare
sako as sendien budziu tai skiriu tau pasimatyma,
teko suprast kad jau turbut turesiu savo mazyte
o ir skausmai po proceduros, pasidare nezmoniski 
o kaip su leliaus judesiukais.... ar jauciat dar juos? man jau vis kas diena neramu, visai nenori jis bendrauti,
ir pas koki daktara vaziuosit?
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 11:47)
o kaip su leliaus judesiukais.... ar jauciat dar juos? man jau vis kas diena neramu, visai nenori jis bendrauti,
nors tonusai sirdutes tiesiok idealus... "pabunda" jis, kai vyras jau stipresniu balsu su pilvu pradeda kalbeti....
jauciu judesiukus labai gerai, ne per dau ju bet pajuda
ot velnias
tai kas su mano judesiukais.... ko tas mano zuikis vis miega... "paplaukioja" taaaip jau letai......
na, sekmes jums
tai kas su mano judesiukais.... ko tas mano zuikis vis miega... "paplaukioja" taaaip jau letai......
na, sekmes jums
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 11:01)
ot velnias
na, sekmes jums
na, sekmes jums
Mano lelyte visa nestuma labai aktyvi buvo, o paskutinem dviem dienom tik pakruta trupuciuka ir viskas
QUOTE(Thais @ 2010 06 02, 13:08)
Mano lelyte visa nestuma labai aktyvi buvo, o paskutinem dviem dienom tik pakruta trupuciuka ir viskas
pati viena judet nenori, tad tenka vis pamaigyt pilvuka, kad atsilieptu... Jei taip ir toliau, vaziuosiu pas daktara monitoringo darytis...
nu va ir man panasiai, visa nestuma davesi kaip patarkes... net pilvas atrode plys, o dabar visai "uzmigo"
okas tas monitoringas? ne tas pats kas sirdutes toniukai?
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 02, 12:10)
nu va ir man panasiai, visa nestuma davesi kaip patarkes... net pilvas atrode plys, o dabar visai "uzmigo"
mano irgi labai davesi, o dabar juda bet nebe taip
QUOTE(audra1980 @ 2010 06 01, 17:48)
Sveikos, mamytes,
Ir jokiu pozymiu nesijaucia, na nebent gal pilvas kazkiek "nusileido", tai gal jau bent leliuko galva i mazaji dubeni isistate
Nors nei remuo nustojo "grauzt", nei kvepuot lengviau. O jau kai nakti reikia apsiersti ant kito sono, tai toks jausmas kad visi raisciai suplis kirksnyse
Dar daktarai gasdina, kad leliukas didesnis nei vidutinis, tai su kiekviena diena jis vis auga pilvelyje, sunkoka gali but pagimdyt, jei labai didelis uzaugs :verysad:Kita pirmadieni, jei iki to laiko "nesprogsiu", gydytoja siulo echo padaryt ir paskaiciuot preliminaru leliuko svori, aisku, ir visa kita patikrint. Jau reiks kokiu naturaliu priemoniu gimdymui paskatint imtis
Nors ir taip stengiuosi daugiau judet, nes nuo gulinejimo tik lasinukai auga. Visom laukianciom mamytem kantrybes 
labukas visoms
O kuriai nors isejo tas gleiviu kamstis?
QUOTE(Kristina NK @ 2010 06 02, 15:34)
Sveikos, mamytes!
pagaliau pirmadieni sulaukeme savo dukruzes :-)
Sveria 3.000, ugis 50cm :-)
Linkiu ir Jums greiciau sulaukti savo graziu mazu stebukliuku!
pagaliau pirmadieni sulaukeme savo dukruzes :-)
Sveria 3.000, ugis 50cm :-)
Linkiu ir Jums greiciau sulaukti savo graziu mazu stebukliuku!
Nuosirdziausi sveikinimai!