QUOTE(audra1980 @ 2010 06 01, 17:48)
Sveikos, mamytes,
as irgi laukiu nesulaukiu. Zinoma, dar 10 dienu iki termino liko, bet jos tokio ilgumo atrodo

Ir jokiu pozymiu nesijaucia, na nebent gal pilvas kazkiek "nusileido", tai gal jau bent leliuko galva i mazaji dubeni isistate

Nors nei remuo nustojo "grauzt", nei kvepuot lengviau. O jau kai nakti reikia apsiersti ant kito sono, tai toks jausmas kad visi raisciai suplis kirksnyse

Dar daktarai gasdina, kad leliukas didesnis nei vidutinis, tai su kiekviena diena jis vis auga pilvelyje, sunkoka gali but pagimdyt, jei labai didelis uzaugs :verysad:Kita pirmadieni, jei iki to laiko "nesprogsiu", gydytoja siulo echo padaryt ir paskaiciuot preliminaru leliuko svori, aisku, ir visa kita patikrint. Jau reiks kokiu naturaliu priemoniu gimdymui paskatint imtis

Nors ir taip stengiuosi daugiau judet, nes nuo gulinejimo tik lasinukai auga. Visom laukianciom mamytem kantrybes
labukas visoms

pas mane irgi panasi situacija, tik man dar geros 2 savaites like

naktimis tai kankinimasis, nes skausmas tai ziaurus kai reikia verstis

man tai pilvo apacia paznaibo, gelia, pilvas vis kieteja, bet vakar pas gine buvau tai kaklelis dar uzsidares ir lelius dar neisistates galvyte, tik suminkstejes kaklelis ir tiek

pernesiot tai nenoreciau, jau su vyru pradejom natural budus po biski taikyti
O kuriai nors isejo tas gleiviu kamstis?

man siandien lyg kazkokios zalsvos iskyros biski isejo, bet nedaug ten ju

(vakar gine minejo kad gali buti kaip snarglys, su rudomis isskyromis) tai sakau gal cia jau tas kamstis