Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(wwawwa @ 2010 05 28, 17:49)
Sveikutes visos,

Norejau paklausti, kada jum kokius tyrimus nestumo metu dare? kada eme krauja, kiek kartu?

cia priklauso kurioj saly gyveni mirksiukas.gif Pas mus, Belgijoj, kas menesi daro kraujo tyrima (del toksoplazmozes ir pan) ir slapimo tyrima. Taip pat kas menesi ziuri per echo ar leliukui viskas gerai...Tikrina kakleli ir pan. Lietuvoj, kiek zinau, biski maziau viska tikrina.
Atsakyti
Cia mamytes dalinasi patirtimi kaip atejus laikui paspartinti gimdymo veikla, o man labiau rupetu kaip nepabirti anksciau laiko negu suplanuotas CP???? g.gif Iki numatytos datos dar 10 dieneliu, o man jau vis paskaudena tai pilvuka, tai nugara...
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 29, 14:27)
Cia mamytes dalinasi patirtimi kaip atejus laikui paspartinti gimdymo veikla, o man labiau rupetu kaip nepabirti anksciau laiko negu suplanuotas CP???? g.gif  Iki numatytos datos dar 10 dieneliu, o man jau vis paskaudena tai pilvuka, tai nugara...

Juk nieko neatsitiks, jei ir anksčiau pabirsit, atliks operaciją anksčiau mirksiukas.gif Ir vaikelis jau pilnai išnešiotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 05 29, 16:54)
Juk nieko neatsitiks, jei ir anksčiau pabirsit, atliks operaciją anksčiau mirksiukas.gif Ir vaikelis jau pilnai išnešiotas 4u.gif

Tai va, kad su gyd. sutarta diena. Ir ne visomis dienomis ji buna ir gali. Pas kita gyd. nenoreciau... Del to ir nerimauju verysad.gif
Atsakyti
o kaip buna kai paguldo i ligonine?nes man jau 26d.gimdymo data buvo jei iki antradienio nepagimdysiu tai guldys i ligonine ir idomu kiek laiko leidzia gulet ir laukti? ir jau kada skatina....jei kas turejo tokios patirties parasykit kaip jumis rupinosi?kokias proceduras dare ir pan?busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 29, 20:07)
o kaip buna kai paguldo i ligonine?nes man jau 26d.gimdymo data buvo jei iki antradienio nepagimdysiu tai guldys i ligonine ir idomu kiek laiko leidzia gulet ir laukti? ir jau kada skatina....jei kas turejo tokios patirties parasykit kaip jumis rupinosi?kokias proceduras dare ir pan?busiu dekinga 4u.gif

Su pirmu nestumu, pamenu, mane pagulde penktadieni. Bet per visa savaitgali niekas nesidare, tad pirmadieni nuleido vandenis ir pradejo skatinanciuosius leisti. O visa ta laika liepe registruoti i lapa vaisiaus judesiukus. Na, dar kakleli tikrindavo. Bet tai buvo pries 8 metus KMUK. Gal dabar kitokia tvarka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 29, 14:27)
Cia mamytes dalinasi patirtimi kaip atejus laikui paspartinti gimdymo veikla, o man labiau rupetu kaip nepabirti anksciau laiko negu suplanuotas CP???? g.gif  Iki numatytos datos dar 10 dieneliu, o man jau vis paskaudena tai pilvuka, tai nugara...

Na, man mažiau liko tik 3 dienos. Antradienį mane pjaus. Pastebėjau, kad kuo ramesnė esu ir mažiau reaguoju į visus požymius, tuo greičiau viskas nurimsta. Pamėgink, gal padės rolleyes.gif Na, dar magnį geriu, bet tai nėra visiškai įrodyta, kad tai tiesiogiai veikia į gimdos susitraukinėjimus. Bet vis ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 29, 20:32)
Na, man mažiau liko tik 3 dienos. Antradienį mane pjaus. Pastebėjau, kad kuo ramesnė esu ir mažiau reaguoju į visus požymius, tuo greičiau viskas nurimsta. Pamėgink, gal padės  rolleyes.gif Na, dar magnį geriu, bet tai nėra visiškai įrodyta, kad tai tiesiogiai veikia į gimdos susitraukinėjimus. Bet vis ramiau smile.gif

Aciu, Lijyte. 4u.gif Tu kazkaip visuose forumuose mane palaikai. wub.gif Stiprybes ir Tau! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 29, 22:01)
Aciu, Lijyte.  4u.gif Tu kazkaip visuose forumuose mane palaikai.  wub.gif Stiprybes ir Tau!  oro_buckis.gif

Reikia kažkaip viena kitą palaikyti. Iš tikro tai žiauriai bijau unsure.gif taip ir save nuraminu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 29, 21:07)

zinok, as kaip tik siandien ryta paguldyta i Traku ligonine (smagumelis - cia bevielis zebra traukia - tai nenuobodziauju).
Mano data buvo 05.22, pagulde siandien stebejimui ir gimdymui. Situacija pas mane tokia- atsidarymas visa diena 3 cm, saremiai yra, bet visiskai nejauciu jokio skausmo. Gimdymo veikla i prieki nejuda.
Ai, yra isskyros ir matyt dalis kamscio isejo. Bet isejo del to, kad kelis kartus gydytoja kakleli apziurinejo - tai naturalu.

O dabar paliko mane nakciai ir rytoj vel stebes.

Ka man daro? Kas kelias valandas tonusus ir saremius matuoja, tikrina gimdos kaklelio atsidaryma
Bet kokiu atveju pas mane nera didelis uzdelsimas, tai kol kas niekas nieko ir neskatina. O be to Traku ligonine ir garseja tuo, kad siekia visko naturaliai. Tai matysim. Siandiena is tiesu nuosirdziai dziaugiuosi. Jauciuosi gerai, demesio nei per daug, nei per mazai. Ramybe. Ir dusioj ramiau.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mano saulyte vis dar neskuba :-) O jos mamyte atostogauja Traku ligoneje :-) Beje, nuostabus rytas!
Tai siandien po Trakus pasivaiksciosim su vyru. Jei iki rytdienos negimdysiu, tai pirmadieni nuleis vandenukus.

Kaip Jus laikotes, mamytes?

Grazios Jums dieneles!
Atsakyti
man tai ziauriaj nugara skauda...nei waiksciot nei sedet galiu verysad.gif O kaklelis tik 1,5cm...bet db mastau,gal cia man perputo nugara verysad.gif
Atsakyti