Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(Kristina NK @ 2010 05 30, 08:02)
Sveikos mamytes,

Mano saulyte vis dar neskuba :-) O jos mamyte atostogauja Traku ligoneje :-) Beje, nuostabus rytas!
Tai siandien po Trakus pasivaiksciosim su vyru. Jei iki rytdienos negimdysiu, tai pirmadieni nuleis vandenukus.

Kaip Jus laikotes, mamytes?

Grazios Jums dieneles!

Džiaugiuosi, kad tavo nuotaika puiki smile.gif Linkiu sėkmės ir greitai ir lengvai. Lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 29, 20:15)
Su pirmu nestumu, pamenu, mane pagulde penktadieni. Bet per visa savaitgali niekas nesidare, tad pirmadieni nuleido vandenis ir pradejo skatinanciuosius leisti.

Man buvo lygiai taip pat - penktadienį paguldė į ligoninę, pirmadienį pradėjo skatinti, antradienį pagimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2010 05 26, 10:41)
Sveikos mamytės,

Dalinatės įvairia patirtimi, kaip čia atėjus laikui paskatinti vaikiuko gimimą... tai galiu pasidalyti antrojo gimdymo patirtimi 4u.gif Išties suveikė. Kadangi gimdymo data atėjo ir jau praeidinėjo, buvau pasiprašiusi auklę savaitgaliui pirmagimio priežiūrai, o gimdymo procesai vis nevyko, tai kažkas patarė tieziog pasimylėti su vyru. Nuoširdžiai. Su orgazmu. Ir ką jūs manot? Po trijų valandų prasidėjo sarėmiai, o paryčiais jau sūpavome antrą sūnelį  thumbup.gif Matyt orgazmas skatina gimdos susitraukinėjimą ir tai paskatina visus gimdymo procesus  4u.gif

Nors man dar liko 5 dienelės, o jau nerimauju, kad užtruks mano pilvinukas. Ir šitaip paskatinti nepavyktų, nes maniškis saugo mus kaip nežinau ką. Su kranu neužkeltum smileysex.gif , net miega ant paties lovos kraštelio, kad tik neužkliūtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina NK @ 2010 05 30, 08:02)
Sveikos mamytes,

Mano saulyte vis dar neskuba :-) O jos mamyte atostogauja Traku ligoneje :-) Beje, nuostabus rytas!
Tai siandien po Trakus pasivaiksciosim su vyru. Jei iki rytdienos negimdysiu, tai pirmadieni nuleis vandenukus.

Kaip Jus laikotes, mamytes?

Grazios Jums dieneles!

Stiprybes Jums abiems ! 4u.gif
Atsakyti
oi nezinau nezinau... ax.gif vakar kol is Ignalinos iki Vilniaus vaziavom tai tokie saremiukai kankino..... kad oij ojoj blink.gif
vyras sako - gal jau tiesiai i VGN.... bigsmile.gif
bet islipau is masinos, prasivaiskciojau - ir dingo viskas ax.gif
siandiena gydytoja pasake kad vandenu mazai, placenta ten nepamenu - kazkokia ten jau subrendusi "gimdymui" ir kaklelis 1 cm... liepe stipriai stebeti vaisiaus judesiukus.... jau jei kas - begti ziureti... nes kai tu vandenuku jau ne tiek gausiai - galiu ir nepastebeti, kada jie nubegs....
man baisu.... doh.gif
Atsakyti
o man toks klausimas iskilo jei kaklelis atsidares nors 1 cm. ar galima su vyru smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 31, 18:35)
o man toks klausimas iskilo jei kaklelis atsidares nors 1 cm. ar galima su vyru smileysex.gif

nezinau...., nes man dabar visai ne iki to... ax.gif
bet manau kad galima,nes juk ir dauk kur rasoma, kad kai jau praiena terminas ir vis neina pagimdyti - reikia .... vyro pagalbos blush2.gif
Atsakyti
poryt man bus lygiai 42 savaites o leliukas niekaip nenori rodytis,

daktarai viska patikrino krauja, vandenis, viskas tvarkoje....vaikelis jauciasi puikiai
ir visai neskuba ateiti i si pasauli nepadeda niekas, nei vaiksciojimai nei mylejimasis niekas... verysad.gif o laukimas zudo, pradedi prisimastyti visokiu nesamoniu....
be to ir jokiu gimdymo pozymiu nelike jau kokias 2 savaites saremiukai pamaudena kelias valandas ir dingsta vakare lyg niekur nieko
Atsakyti
QUOTE(Kristina NK @ 2010 05 29, 22:04)
zinok, as kaip tik siandien ryta paguldyta i Traku ligonine (smagumelis - cia bevielis zebra traukia - tai nenuobodziauju).

linkim lengvo susitikimo su pilvuko gyventoju 4u.gif

QUOTE(lillit @ 2010 05 30, 14:17)
Nors man dar liko 5 dienelės, o jau nerimauju, kad užtruks mano pilvinukas. Ir šitaip paskatinti nepavyktų, nes maniškis saugo mus kaip nežinau ką. Su kranu neužkeltum smileysex.gif , net miega ant paties lovos kraštelio, kad tik neužkliūtų hihihi.gif

Tada bandyk grindis isplaut (rankom)- sako padeda... ax.gif arba langus isvalyt... ax.gif As siandien bandysiu grindu metoda- paziuresim, ar suveiks tongue.gif

QUOTE(astulka1 @ 2010 05 31, 14:25)
siandiena gydytoja pasake kad vandenu mazai, placenta ten nepamenu - kazkokia ten jau subrendusi "gimdymui" ir kaklelis 1 cm... liepe stipriai stebeti vaisiaus judesiukus.... jau jei kas - begti  ziureti... nes kai tu vandenuku jau ne tiek gausiai - galiu ir nepastebeti, kada jie nubegs....
man baisu....  doh.gif

as buvau penktadieni pas gine, sake ta pati- atsidarymas 1cm ir vandenu maziau. as, aisku, paklausiau, ar pavojinga leliukui, kad vandenu maziau, bet jis sake, kad tai visiskai normalu nestuke.gif pabaigoj, nes juk lelius auga, o placenta lieka tokio pat dydzio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2010 06 01, 10:57)
linkim lengvo susitikimo su pilvuko gyventoju 4u.gif
Tada bandyk grindis isplaut (rankom)- sako padeda... ax.gif  arba langus isvalyt... ax.gif  As siandien bandysiu grindu metoda- paziuresim, ar suveiks tongue.gif
as buvau penktadieni pas gine, sake ta pati- atsidarymas 1cm ir vandenu maziau. as, aisku, paklausiau, ar pavojinga leliukui, kad vandenu maziau, bet jis sake, kad tai visiskai normalu nestuke.gif pabaigoj, nes juk lelius auga, o placenta lieka tokio pat dydzio... 4u.gif

na ji nesake, kad tai labai pavojinga, bet ir nereikai sedeti atsiputus bigsmile.gif
sake, cia svarbiau dabar vaisiaus jduesiai, jei zenkliai pasikeis.... sunerimti;
Atsakyti
QUOTE(dekeriene @ 2010 05 31, 19:23)
poryt man bus lygiai 42 savaites o leliukas niekaip nenori rodytis,

daktarai viska patikrino krauja, vandenis, viskas tvarkoje....vaikelis jauciasi puikiai
ir visai neskuba ateiti i si pasauli nepadeda niekas, nei vaiksciojimai nei mylejimasis niekas... verysad.gif o laukimas zudo, pradedi prisimastyti visokiu nesamoniu....
be to ir jokiu gimdymo pozymiu nelike jau kokias 2 savaites saremiukai pamaudena kelias valandas ir dingsta vakare lyg niekur nieko

man irgi panasiai buvo, tik ne taip ilgai... Svarbiausia nesijaudink, juk vaikelis gerai jauciasi, tai ner ko nerimaut. Nors zinau, kad sunku laukt, bet kantrybes ir sekmingo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
nu ka, namuose grindys isplautos, langai isvalyti...laukiam kokiu pokyciu, bet pakolkas no reaction... ax.gif
Atsakyti