Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(Luna69 @ 2010 05 01, 16:20)
Man kamstis jau lyg ir eina po biski, nes isskyros pasikeite ir kelis kartus siek tiek kraujingu buvo unsure.gif

tai jau maziukas beldzias 4u.gif maniskis vis ramus ax.gif
Atsakyti
man su pirmu vaiku buvo taip kad po iskyru kamsio isejimo lygiai po savaites pagimdziau

bet visa laika mano mazius judejo intensyviai, nors laukiau kada aprims, kai daktaru paklausiau sake nesamone kad turi aprimti vieniems buna vienaip kitiems kitaip

dabar antrasis turi gimti geguzes 19 tai mastau kad gal jau greitai nes ziauriai sujautrejo krutys ir speneliai ir siandine visa dena viena krutine maudzia,
iskyru daugiau ...bet nera kraujingu. ax.gif
taigi laukiu kada tas kamstis pasisalins
Atsakyti
jungiuos gal ir as prie jusu 4u.gif 4u.gif
na jau kelios dienos kiap sunkiai jauciuos.gydytoja israse spascupreel zvakuciu,tai va pradesiu jas naudot,gal nebe uz kalnu ir mano dienike 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 05 01, 18:27)

dabar antrasis turi gimti geguzes 19 tai mastau kad gal jau greitai nes ziauriai sujautrejo krutys ir speneliai ir siandine visa dena viena krutine maudzia,
iskyru daugiau ...bet nera kraujingu.  ax.gif
taigi laukiu kada tas kamstis pasisalins

man ir buvo krutys labai jautrios, tokios padidejusios, bet paskui nurimo, dabar kaip niekur nieko, nors butu jau laikas gimdyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2010 05 02, 13:29)
jungiuos gal ir as prie jusu 4u.gif  4u.gif
na jau kelios dienos kiap sunkiai jauciuos.gydytoja israse spascupreel zvakuciu,tai va pradesiu jas naudot,gal nebe uz kalnu ir mano dienike 4u.gif  4u.gif  ax.gif  ax.gif

o kaip tas sunkiai? ir nuo ko tos zvakutes? g.gif as ir vaikstau kaip dramblys slubuodama, sunku jau vaiksciot, tingisi, miegas vis ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 02, 13:33)

o kaip tas sunkiai? ir nuo ko tos zvakutes? g.gif as ir vaikstau kaip dramblys slubuodama, sunku jau vaiksciot, tingisi, miegas vis ima doh.gif

strenas skauda,pilvas skausmingas ir daznai kietas,ir sonus paskausta,o kad jau sunku pavaiksciot tai man jau visa menesi sunku vaiksciot.ir siaip kazkokia ne tokia savijauta....o zvakutes tos kiek supratau tai gimdos kakleli turetu suminkstint,paruosti gimdymui g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na va man vakar pirmosios strijos atsirado, vienu metu net blioviau nuo skausmo sone,
niekaip nesupratau kas yra nei pasijudinti nei pasneketi, asaros byra nuos skausmo o ir nesupratau kad ivyko, skaudejo taip gal valanda, o ir vyro nebuvo salia... doh.gif
telefona jo pasiemusi buvau netycia tai nei paskambinti nei kaip pasisaukti, sunus bardakus daro ir juokiasi is manes kad negaliu jam nieko pasakyti.

tokio skausmo nebuvau dar jutusi....po to kai praejo pastebejau kad pilvas visai nusileido ir striju atsirado tame sone kuri ziauriai skaudejo....
po to visa vakara tie brakstono hikso saremiai kankino.... doh.gif

siandien vel ramu....jau sakau nedaug liko reikia iskenteti.... g.gif su pirmuoju sveriau 10+ kg daugiau bet geriau jutausi nei dabar sverdama maziau, o ir striju tada nebuvo o dabar atsirado doh.gif verysad.gif

miegoti irgi ne malonumas o kancia bet man niekas zvakuciu nesiule
Atsakyti
na zvakutes man skirtos kad gimdos kakleli paruost gimdymui,nes su mazaja dukryte tai kosmarai kaip buvo,tai vat su gine pasikonsaltavau ir skyre.o nuo skausmo tai nezinau g.gif ........bet va tos zvakutes man tai ne trupucio nieko dabar nepalengvina,skauda visi kaulai braska,sunki visa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2010 05 01, 15:31)
o keisciausia kad dar siandien is ryto slapimo spalva buvo ruda gan ryskiai o pietu vel viskas normaliai,slapimas toks kaip turi but...na nieko nebesuprantu..

Įtariu gali šlapimas maišytis su išskyrom kamščio, užtai tokia spalva, bet dar neaišku, geriausiai pasakytų gydytoja ir šlapimo tyrimas ax.gif

Aš irgi jungiuosi prie tų kurios nesulaukia lelių laiku. Pagal echo pirmus man gimdymo terminas balandžio 24d. pagal mmm balandžio 30d. Bet lelius neskuba. Kamštis man pilnai išėjęs jau prieš 3 dienas ir ką nieko, užeina pilvas kietėja, maužia, pasąrėmiauju 2-3 valandas ir praeina viskas doh.gif Pirmą ilgai pernešiojau jaučiu tas irgi gali būt panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2010 05 02, 16:43)
Įtariu gali šlapimas maišytis su išskyrom kamščio, užtai tokia spalva, bet dar neaišku, geriausiai pasakytų gydytoja ir šlapimo tyrimas  ax.gif

Aš irgi jungiuosi prie tų kurios nesulaukia lelių laiku. Pagal echo pirmus man gimdymo terminas balandžio 24d. pagal mmm balandžio 30d. Bet lelius neskuba. Kamštis man pilnai išėjęs jau prieš 3 dienas ir ką nieko, užeina pilvas kietėja, maužia, pasąrėmiauju 2-3 valandas ir praeina viskas  doh.gif Pirmą ilgai pernešiojau jaučiu tas irgi gali būt panašiai  ax.gif

tai musu datos vienodos drinks_cheers.gif as ir pagal mm 30 d. turejau pagimdyt, tai dabar kiekviena diena vis laukiu kokio kamscio ar skausmo nestuke.gif bet ramu, daugumai po truputuka jauciasi kas, o as jauciu arba pernesiosiu ziauriai arba kai suims staigiai tai suiims rolleyes.gif
Atsakyti
mes irgi dar vis laukiam laukiam mirksiukas.gif bet lele ant kiek buvo per nestuma judri tai ant tiek antra diena apsiraminusi,vos sujuda....sakom gal cia tyla pries audra g.gif
Atsakyti
sveikules tongue.gif man gimdyt geguzes 29d.,bet wa wis nugara skauda..tada dar kartais manojo judeseliai buna skausmingi pilwo apacioje..o nugara paskausta lyg per menesines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kijera @ 2010 05 02, 23:30)
sveikules tongue.gif man gimdyt geguzes 29d.,bet wa wis nugara skauda..tada dar kartais manojo judeseliai buna skausmingi pilwo apacioje..o nugara paskausta lyg per menesines smile.gif

na tie skausmai nieko kaip ir nereiskia tik tiek kad ruosiasiasi gimda
man jau irgi keli menesiia tie saremiai kankina

o siandien nuo laiptu nkritau, tai ziauriai atsimusiau uzpakali ir i pilva atatranka buvo nemaza
taip persigandau verysad.gif

bet nieko lelius pilve juda vadinasi nieko blogo.
Atsakyti