Yra nuometų tikrai, o kainos bijau pameluot, bet man rodos 40-100lt

QUOTE(Tutou @ 2011 05 24, 09:21)
Sveikos, gal kuri nors žinote, ar Gariūnuose yra nuometų ir maždaug kokios jų kainos?
taip, tikrai yra. neseniai buvau ir netgi klausiau kainos, kadangi mano salonas negalėjo pasiūlyti prie mano suknelės tinkančio nuometo. kainos įvairios, prasideda nuo 30 lt trumpas iki maždaug 120 ilgo (iki žemės). pasirinkimas irgi gan skurdokas, bet rasti tikrai ymanoma.
nuometus rasi tiktai senajame turgoje (einant nuo naujoje gariunu pastato i uzdengtus paviljonus, prie tokiu senu kioskeliu

Man tai tas vestuvinis kampelis gariunuose toks juokingas, nes ten taip viskas pigiai atrodo
, as nieko pries pigius daiktus, bet ne visi pigus daiktai atrodo pigiai
o juk vestuvese pigumo bent jau vizualiai nesinori

QUOTE(rudaake20 @ 2011 05 24, 16:20)
Man tai tas vestuvinis kampelis gariunuose toks juokingas, nes ten taip viskas pigiai atrodo

aš tai turiu dvi sąvokas:
"pigu" - tai, kas yra beskonybė ir nekokybė
"nebrangu" - kas kainuoja nedaug

apie minėtą gariūnų vestuvių kampelį nieko negaliu pasakyt, nes nesu jo mačiusi

QUOTE(SSii @ 2011 05 24, 20:22)
aš tai turiu dvi sąvokas:

QUOTE(rudaake20 @ 2011 05 24, 15:20)

Man irgi ten juokingai atrode. Buvome Gariunuose pries dvi savaites, tai kai praejome pro proginius ir vestuvinius drabuzius, tai keistai pasirode. Veike kas trecias-penktas tas kioskelis, vestuvines sukneles plaikstesi vejyje, dulkes ir siuksles kilo, tai kazkaip keista buvo

Merginos,
o gal yra gariūnuose skyrelių, kur galima būtų rasti vestuvinės atributikos, įvairių papuošimų?
o gal yra gariūnuose skyrelių, kur galima būtų rasti vestuvinės atributikos, įvairių papuošimų?
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 25, 10:37)
Merginos,
yra
ten kur nuotakos suknelės, visai šalia
QUOTE(olinka @ 2011 05 25, 09:21)
o grazus tie dalykeliai? neatrodo "papigiai"?

QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 25, 15:10)
kai kurie atrodo