Tikrai iš bėdos ir Gariūnuose galima rast suknelę

Nors esu vilniete, bet gariunuose buvau gal koki 3 karta 
Apejau visa turgu, apziurejau vestuviu "skyriu"
Siaip tai siek tiek nusivyliau, nes net gi ir tos, is FB puslapio, kur atrode paprastesnes, is arti nekaip atrodo. Visur blizgesiai, pigus neriniai, swarowskiai ir t.t.
Tik is bedos, pagalvojau, kad gal butu galima imti kokia kuklesne, ir nuardyti kai kuriuos papuosimus, tuomet butu visai nieko
Kainos nuo 350 iki 1500 lt.
Nustebino tai, jog yra net graikisko tipo sukneliu
Ai, dar del papuosimu, tai ju pilna, tiek masinoms, tiek patalpoms, labai ivairiu

Apejau visa turgu, apziurejau vestuviu "skyriu"

Tik is bedos, pagalvojau, kad gal butu galima imti kokia kuklesne, ir nuardyti kai kuriuos papuosimus, tuomet butu visai nieko

Kainos nuo 350 iki 1500 lt.
Nustebino tai, jog yra net graikisko tipo sukneliu

Ai, dar del papuosimu, tai ju pilna, tiek masinoms, tiek patalpoms, labai ivairiu

Tai tem tame fb puslapyje prie kiekvienos nuotraukos parašyta ir kaina
Tai sakot baisios ten suknelės, hmm
Na aš vistiek apsialnkysiu manau kai gausiu žinių, kad jau yra naujos suknelės. Nepatiks tai nepatiks.. Tuomet eisiu per nuomos salonus..

Taigi, apsilankiau vakar Gariūnuoe ir pasižvalgiau tų suknelių... Siaubas siaubelis
Tikrai negražios suknelės ir plius kažkokios purvinos visos nuo tų kiemo dulkių

Na as ne lietuvoj ,o ir grisiu tik rudeni ,bet gal lapkricio menesi bus tu sukneliu pasiirinkimo ...isteku ziema ,tai reik tiketis ,kad gal bus ko grazaus ...
tik manau saltoka matuotis turetu but

Skonio reikalas, žinoma

as taip pat buvau gariunuose vestuviu skyriui, siaubas siaubeli....
net bateliu neimanoma rast... visi tokie pigiai atrodantys...o kur normaliau atrodo tai ir kaina 200, kai uz 180 galima pasisiut vilniui naturalios odos
niu zodziu kas dar nevaziavo, tai patrciau ir nevaziuot

o gal kas nors mate ar yra paprastu be neriniu ilgu nuometu va tokio tipo
ir kokios aplamai nuometu kainos

Buvau praeita savaite kaip tik ten kur viskas vestuvems tai tokiu ilgu nuometu ten isvis nera, visi trumpuciai, nebent ten tu pardaveju klausti gal viduj kur nors juos laiko

Gal kas pakomentuos kaip Gariunuose su dirbtinem gelemis ir ju kainomis palyginus su parduotuvinemis???
Sakot ir batelių Gariūnuose nėra?
kaip tik planuoju sekmadienį ten jų ieškot... o galit konkrečiau paaiškint kur kas Vilniuj tuos batelius siūna? Nes turiu savo batelių iliuziją, o tokių rast dar neradau