Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

Tikrai iš bėdos ir Gariūnuose galima rast suknelę biggrin.gif
Atsakyti
o gal tavo pazistama turi ir daugiau kokiu nuotraukeliu ar zinai panasei kokios kainos pas ja? blush2.gif 4u.gif ir kada planuoja parsivesti suknyciu cool.gif
Atsakyti
Nors esu vilniete, bet gariunuose buvau gal koki 3 karta biggrin.gif

Apejau visa turgu, apziurejau vestuviu "skyriu" biggrin.gif Siaip tai siek tiek nusivyliau, nes net gi ir tos, is FB puslapio, kur atrode paprastesnes, is arti nekaip atrodo. Visur blizgesiai, pigus neriniai, swarowskiai ir t.t.
Tik is bedos, pagalvojau, kad gal butu galima imti kokia kuklesne, ir nuardyti kai kuriuos papuosimus, tuomet butu visai nieko smile.gif

Kainos nuo 350 iki 1500 lt.
Nustebino tai, jog yra net graikisko tipo sukneliu smile.gif

Ai, dar del papuosimu, tai ju pilna, tiek masinoms, tiek patalpoms, labai ivairiu smile.gif
Atsakyti
Tai tem tame fb puslapyje prie kiekvienos nuotraukos parašyta ir kaina smile.gif Tai sakot baisios ten suknelės, hmm g.gif Na aš vistiek apsialnkysiu manau kai gausiu žinių, kad jau yra naujos suknelės. Nepatiks tai nepatiks.. Tuomet eisiu per nuomos salonus..
Atsakyti
Taigi, apsilankiau vakar Gariūnuoe ir pasižvalgiau tų suknelių... Siaubas siaubelis doh.gif Tikrai negražios suknelės ir plius kažkokios purvinos visos nuo tų kiemo dulkių schmoll.gif
Atsakyti
Na as ne lietuvoj ,o ir grisiu tik rudeni ,bet gal lapkricio menesi bus tu sukneliu pasiirinkimo ...isteku ziema ,tai reik tiketis ,kad gal bus ko grazaus ... blush2.gif tik manau saltoka matuotis turetu but cool.gif
Atsakyti
Skonio reikalas, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat buvau gariunuose vestuviu skyriui, siaubas siaubeli.... doh.gif net bateliu neimanoma rast... visi tokie pigiai atrodantys...o kur normaliau atrodo tai ir kaina 200, kai uz 180 galima pasisiut vilniui naturalios odos doh.gif niu zodziu kas dar nevaziavo, tai patrciau ir nevaziuot
Atsakyti
o gal kas nors mate ar yra paprastu be neriniu ilgu nuometu va tokio tipo ax.gif ir kokios aplamai nuometu kainos g.gif
user posted image
Atsakyti
Buvau praeita savaite kaip tik ten kur viskas vestuvems tai tokiu ilgu nuometu ten isvis nera, visi trumpuciai, nebent ten tu pardaveju klausti gal viduj kur nors juos laiko g.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuos kaip Gariunuose su dirbtinem gelemis ir ju kainomis palyginus su parduotuvinemis???
Atsakyti
Sakot ir batelių Gariūnuose nėra? g.gif kaip tik planuoju sekmadienį ten jų ieškot... o galit konkrečiau paaiškint kur kas Vilniuj tuos batelius siūna? Nes turiu savo batelių iliuziją, o tokių rast dar neradau g.gif
Atsakyti